IWFAOY
Established Member
- 24 December 2007
- 180
Ναι διάβασα τα review του..
όλοι λένε καλά λόγια..Δεν ξέρω αν για τα δικά μου 13 τετραγωνικά είναι υπερβολή αλλα σίγουρα αν τα πάρω από γερμανία η τιμή είναι κοντά στην προηγουμενη.
Αν πάντως πάρω αυτά λέω να παραγγείλω και αλλα 2 για 7.1..
Σίγουρα θα χρειαστώ και λίγο μεγαλύτερο ενισχυτή..
Δεν ξέρω αν τα δίπολα αποδίδουν καλά στη μουσική.Αv ξέρεις ας με διαφωτίσεις
Το βασικοτερο για το 7.1 ειναι ο ωφελιμος χωρος που εχεις πισω απο την θεση ακροασης.
Εαν εχεις τοιχο, τοτε απλα το ξεχνας. Με λιγα λογια, δεν υφισταται 7.1 αν δεν υπαρχει χωρος για να βαλεις τα back surround.
Σε αυτο το προβλημα ερχεται να δωσει λυση το διπολο. Οπου βεβαια 5.1 θα εχεις, αλλα απο την αλλη θα σου δινει καλυτερη διασπορα στα εφε.
"Δεν ξέρω αν τα δίπολα αποδίδουν καλά στη μουσική"
1) Στο 90% των περιπτωσεων η μουσικη αποδιδεται στερεοφωνικα... αρα το μονο πραγμα που θα παιξει ρολο και πρεπει να σε ενδιαφερει ειναι τα R/L ηχεια σου.
2) Εαν ομως μιλαμε για πολυκαναλη μουσικη τοτε ναι, παιζει καποιο ρολο.
Σε γενικες γραμμες ομως, δεν εχει να κανει με το εαν ειναι διπολα η οχι τα surround, αλλα με το ποια διπολα ειναι αυτα (ποιοτητα ηχειου).