Αγαπητε φιλε,δεν θα σου πω πια μαρκα να αγορασεις,ομως θα σου πω οτι πρεπει να ειναι οπωσδηποτε sacd.Το απλο cd format,εχει εγγενη προβληματα τα οποια με διαφορους τροπους οι κατασκευαστες προσπαθουν να εξωρα´ι´σουν χωρις μεγαλη επιτυχια.Αν δεν εχεις ακουσει βινυλιο(LP) ισως να μην μπορεις να αντιληφθεις αυτο που σου λεω,μπορεις ομως να ακουσεις το ιδιο δισκακι σε cd και sacd και τοτε ισως καταλαβεις.Θέλω να φτιάξω μια λίστα με υποψήφια CD player για ακρόαση μέχρι τα 4 χιλιάρικα.
Σκοπός είναι η αναβάθμιση του συστήματος, που αυτή τη στιγμή αποτελείται από:
- ASR Emitter I
- Sonus Faber Auditor M
- Atoll CD100
Ακούω προτάσεις ...
Χαλαρά SONY SCD-XA5400ES
Το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν πιστεύω τα αυτιά μου
Περιμένω να στρώσει ( 300-400 ωρες ) και θα γράψω εντυπώσεις
Κάνε αν θες μια έρευνα στο web σχετικά με αυτό το cd player
Esoteric sa-60Θέλω να φτιάξω μια λίστα με υποψήφια CD player για ακρόαση μέχρι τα 4 χιλιάρικα.
- ASR Emitter I
- Sonus Faber Auditor M
- Atoll CD100
Ακούω προτάσεις ...
Χαλαρά SONY SCD-XA5400ES
Το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν πιστεύω τα αυτιά μου
Περιμένω να στρώσει ( 300-400 ωρες ) και θα γράψω εντυπώσεις
Κάνε αν θες μια έρευνα στο web σχετικά με αυτό το cd player
Αυτό κοστολογείται περί τα 1500 ευρώ; Ποιος είναι ο αντιπρόσωπος της Sony; Θυμάμαι στην ετήσια υπεραγορά του Ήχου στην τελευταία σελίδα δεν είχα καταφέρει να τον βρω. Είναι η Sony Hellas; Άρα το ακουμε μόνο από μεταπωλητή;
+1
Αντώνη, έχω την εντύπωση ότι χρωστάς κέρασμα ...
Επειδή και γώ είμαι σε αναζήτηση cd player και με την εμπειρία συμβίωσης με MERIDIAN,σου προτείνω το G 08 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟ,έχει πάρει φοβερές κριτικές και από Δημ Σταματάκο,και από ξένα περιοδικά.Αν θυμάμαι καλά ο κ Δ.Σ. το κατέταξε σε μία από τις 3 καλύτερες ψηφιακές πηγές που άκουσε.Αν και βινιλιάκιας πιστεύω ότι είναι άξιο αγοράς,κάτι που δεν πέτυχα ,γιατί σ όλες τις προσπάθειες μου ,με πρόλαβαν(Αγγλία).Θέλω να φτιάξω μια λίστα με υποψήφια CD player για ακρόαση μέχρι τα 4 χιλιάρικα.
- ASR Emitter I
- Sonus Faber Auditor M
- Atoll CD100
Ακούω προτάσεις ...
Aν πας στην step com να ακουσεις το leema δες και το cd4a mk2 της HEGEL,στα 2800!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.