Προτάσεις για αγορά CDP μέχρι €4.000 ...

Έχω βρει ίσως μια άκρη για το XA5400.

Θα ξέρω εντός της εβδομάδας και θα σας πω.

Αν δεν, τότε θα προχωρήσω ίσως με κάποιο Esoteric.

To ΧΑ5400 αγοράστηκε τελικά χτες το βράδυ και ήδη είναι στο repeat για στρώσιμο.

Είπα να προχωρήσω, αφού είχα ήδη μιλήσει με κατόχους, οι οποίοι μου μετέφεραν πάρα πολύ καλές γνώμες.

Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις συμβουλές τους.

PS: Υπάρχει άραγε πρόβλημα με το πόσες ώρες είναι στο repeat ή το αφήνω άφοβα;

Re: Προτάσεις για αγορά CDP μέχρι 4.000 ...

εγώ το έβαζα στο ριπίτ κάθε βράδυ από τις 20.00 μέχρι το άλλο πρωί ... την ημέρα ξεκούραση ....

έχω τώρα περίπου 250 ώρες ... το μηχάνημα είναι απίστευτα καλό ... δεν πολυπίστευα ότι το στρώσιμο θα κάνει τέτοια διαφορά σε cd player (σε αντίθεση πχ. με τα ηχεία όπου στρώνουν οι αναρτήσεις, κλπ) ωστόσο, η διαφορά κάθε μέρας στρωσίματος του Σόνυ είναι σημαντική ... τολμώ να πω ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από οιοδήποτε πλέυερ, συμφωνώντας με αντίστοιχα υπερ-ενθουσιώδη σχόλια στο audiogon και άλλα φόρα του εξωτερικού, όσο βέβαια και με το Α+ του stereophile ...

φίλε Dpoly, τελικά κατάφερες να βρεις την τιμή προσφοράς του Electroworld ;

To ΧΑ5400 αγοράστηκε τελικά χτες το βράδυ και ήδη είναι στο repeat για στρώσιμο.

Είπα να προχωρήσω, αφού είχα ήδη μιλήσει με κατόχους, οι οποίοι μου μετέφεραν πάρα πολύ καλές γνώμες.

Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις συμβουλές τους.

PS: Υπάρχει άραγε πρόβλημα με το πόσες ώρες είναι στο repeat ή το αφήνω άφοβα;

Κανένα πρόβλημα ,
Πρέπει να έχω ξεπεράσει τις 300 ώρες
Αλλά δεν χαλάστηκα καθόλου από την συμπεριφορά του όλο αυτό τον καιρό
Άκουγα απολαυστικά την μουσικουλα μου! -bye-

Το καλώδιο που το συνοδεύει έχει 2 υποδοχές στο βύσμα που συνδέεται στο player (δεν υπάρχει η τρίτη υποδοχή της γείωσης).

Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλο καλώδιο με γείωση;

εννοείται ...
απλά στην μεριά του Σόνυ θα είναι 'στον αέρα' ....

Το καλώδιο που το συνοδεύει έχει 2 υποδοχές στο βύσμα που συνδέεται στο player (δεν υπάρχει η τρίτη υποδοχή της γείωσης).

Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλο καλώδιο με γείωση;

Ναι βρε , απλά για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα μην το κάνεις τώρα
Για πες πως το ακούς?

Καλορίζικο, είσαι πολύ τυχερός, το πόσο πολύ θα το καταλάβεις μετά τις πρώτες 150 ώρες παιξίματος.
Φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε καλώδιο με γείωση απλά δεν θα την χρησιμοποιεί το player γιατι δεν την χρειάζεται, ούτε ο luxman που χρησιμοποιώ έχει και παρόλα αυτά είναι εξαιρετκά αθόρυβος και στο phono μόνο μην με ρωτήσεις πώς και γιατί..
'Οταν με το καλό το στρώσεις πειραματίσου με καλώδια ρεύματος και interconnects η ανταπόκριση του στις αλλαγές είναι τόσο ακουστή που μπορεί να θεωρηθεί και απαραίτητη είδικά όταν το σύστημα είναι υψηλότατης ανάλυσης όπως το δικό σου.

Last edited:

Προς το παρόν για λόγους ευκολίας το έχω συνδέσει με το 2ο σύστημα που έχω στο υπνοδωμάτιο με τον Creek 5350 και με κάποια πολύ φθηνά ηχεία βάσης.

Τώρα μπορεί να με πείτε και βιαστικό, αλλά λίγο που το άκουσα μου φάνηκε υπέροχο.

Σύνδεσε το στο κυρίως σύστημα αφού το στρώσεις και μας λές.
Το οτι το πήρες τζάμπα μήν σε ανθυποβάλει να το υποτιμήσεις είναι εργαλείο.

Καλό μεσημέρι σε όλους!!!

τελικά γίνονται "θαύματα" και στην εποχή μας!!!

Μετά από αναζήτηση αρκετών ημερών και απογοητευμένος-σίγουρος ότι δεν υπάρχει τίποτα-ούτε για δείγμα- από το καταπληκτικό Sony...σήμερα έλαβα το χριστουγεννιάτικο δώρο μου: υπήρχε ένα (1) και μοναδικό σφραγισμένο κομμάτι στις κεντρικές αποθήκες του Κωτσόβολου στην Μαγούλα!!!...όλε!!!! :award::Banane0:

δεν πίστευα στα αυτιά μου!!!....

ευχαριστώ τον ichaltou και τον Νίκο Κρυωνά για την βοήθειά τους!!!

παραλαμβάνω σε δύο μέρες!!! :bsanta:

Re: Απάντηση: Προτάσεις για αγορά CDP μέχρι €4.000 ...

αστα αυτά και να θυμασαι, χρωστάς ακρόαση.-bye-

Re: Απάντηση: Προτάσεις για αγορά CDP μέχρι 4.000 ...

Καλό μεσημέρι σε όλους!!!

τελικά γίνονται "θαύματα" και στην εποχή μας!!!

Μετά από αναζήτηση αρκετών ημερών και απογοητευμένος-σίγουρος ότι δεν υπάρχει τίποτα-ούτε για δείγμα- από το καταπληκτικό Sony...σήμερα έλαβα το χριστουγεννιάτικο δώρο μου: υπήρχε ένα (1) και μοναδικό σφραγισμένο κομμάτι στις κεντρικές αποθήκες του Κωτσόβολου στην Μαγούλα!!!...όλε!!!! :award::Banane0:

δεν πίστευα στα αυτιά μου!!!....

Mπράβο!!
Το πόσο τυχερός είσαι θα το καταλάβεις σύντομα..