Προτάσεις για αγορά CDP μέχρι €4.000 ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για αγορά CDP μέχρι 4.000 ...

Mπράβο!!
Το πόσο τυχερός είσαι θα το καταλάβεις σύντομα..

Gort τόχω καταλάβει ήδη!!! :firstprize:

..και κάπου εδώ τελειώνει και το θέμα της καλής πηγής που μου είχατε-ορθά-επισημάνει στην παρουσίαση των ATC μου!!! :guitarist:...έχω και το Squeezebox Τouch από την άλλη και έδεσε το γλυκό!!!

θα υπάρξουν και οι σχετικές φωτο για το update!!!

Last edited:
Νομίζω οτι μετά τα αλλεπάληλα χαστούκια λόγω λανθασμένων επιλογών και ελειψης διορατικότητας που οδήγησαν τον κολοσσό αυτό να επενδύσει τρομαχτικά ποσά σε διάσημες και τρανταχτές εμπορικές αποτυχίες, και όλα αυτά σε συνδυασμό με την τρομερή πίεση απο τους αναδυόμενους Κορεάτες και όχι μόνο ανταγωνιστές (λέγε με Lg/Samsung/Apple) έφεραν την εταιρία στα όρια της και της έχουν προκαλέσει κρίση ταυτότητας.

Το τί επιλογές θα κάνει στο μέλλον δύσκολο να προβλεφθεί αφου για να ξαναγίνει προταγωνιστής στα πράγματα πρέπει καταρχάς να αλλάξει τρόπο σκέψης και νοοτροπία πράγμα εξαιρετικά δύσκολο για έναν δεινόσαυρο όπως η Sony.

Προς το παρόν κάνει το πιο φυσιολογικό και μαζεύτηκε στο καβούκι της επενδύοντας σε προιόντα με σίγουρα κέρδη όπως Bluray, Ps3,TV και εγκαταλείποντας ότι την πλήγωσε όπως το SACD για την αποτυχία του οποίου φταίει και η Ίδια αφού πιθανότατα παρασυρόμενη και απο τις υποσχέσεις της μουσικής βιομηχανίας μπήκε σε μία λογική μονοπωλιακής απληστίας (και ανοησίας) που στην εποχή μας απλά δεν παίζει η άν λειτουργήσει είναι για πολύ λίγο και με σοβαρές συνέπειες μετά.

Ο κόσμος αλλάζει μαζί του και εταιρίες θρύλοι που γνωρίζουμε. Μετά απο μία δεκαετία (τουλάχιστον) που θα έχει λήξει αυτή η Ιδιαίτερα σκληρή παγκόσμια μεταβατική περίοδος θα μπορούμε να κάνουμε και προβλέψεις η να προβούμε σε συμπεράσματα και για λιγότερο σημαντικά θέματα όπως το πού πάει η βιομηχανία της ψυχαγωγίας, μέχρι τότε χάος και έρεβος όπως παντού.

Νομίζω λοιπόν οτι πιό ρεαλιστικό είναι κάποιος να επενδύει σε σταθερές αξίες και ας είναι και πιό παλαιομοδίτικες ειδικά όταν η επένδυση είναι σοβαρή.

Γιαυτό άλλωστε και βλέπουμε να επιβιώνουν (και να ακμάζουν τηρουμένων των αναλογιών) μέσα όπως το βινύλιο η ακόμα και γιατί όχι και το Sacd που παρουσιάζουν σταθερές πωλήσεις και προς το παρόν μεγαλύτερες (άν και συρικνωμένες ) απο άλλες άυλες προτάσεις όσον αφορά το AUDIOPHILE KOINO.

Last edited:
....εγώ πάντως πρέπει να ομολογήσω-έχοντας "πολλές τύψεις και ενοχές"-ότι το 5400ES μου ξέφυγε πανηγυρικά (πως στην ευχή δεν ξέρω...) από την προσοχή μου...

και ξαφνικά όταν το "ανακάλυψα" διαπίστωσα με μεγάλη μου λύπη ότι δεν υπήρχε πουθενά!!!..."μα καλά πως έγινε αυτό???"..καταργήθηκε???αναρωτήθηκα...

μου θύμησε την περίπτωση-τηρουμένων των αναλογιών-των Kuro που σε μια νύχτα η Pioneer ανακοίνωσε την κατάργησή τους και την διακοπή της παραγωγής τους..."και όποιος πρόλαβε...πρόλαβε"...

και ξαφνικά διάβαζα διθυράμβους από παντού..και να Class A+ από το Stereophile..."και να από δω και να από κει"....

και το έβλεπα και στην παρουσίαση του συστήματος του Gort και..δεν μπορούσα να το πιστέψω...

Έχει σταματήσει να παράγεται ή ξανάρχισε η παραγωγή του γιατί έχω καταλάβει πως συμβαίνει το δεύτερο.

Απάντηση: Προτάσεις για αγορά CDP μέχρι 4.000 ...

Και στο παρόν νήμα το έχω διαβάσει αλλά και αλλού, πχ στο 2ο ρηβιού εδώ όπου λέει πως για οκτώ μήνες είχε σταματήσει η παραγωγή του αλλά τώρα έχει ξαναρχίσει.
Βέβαια τα παραπάνω δεν είναι επίσημες ανακοινώσεις του κατασκευαστή αλλά μαζί με το γεγονός πως υπάρχει ακόμα στις ιστοσελίδες της sony (εξαντλημένο όμως για αγορά online από τα καταστήματα της sony) μου δίνουν αυτή την εντύπωση. Μπορεί να κάνω και λάθος...

edit: Μάλιστα στο αμερικάνικο λέει "coming soon"

Last edited:
Re: Απάντηση: Προτάσεις για αγορά CDP μέχρι 4.000 ...

Έχει σταματήσει να παράγεται ή ξανάρχισε η παραγωγή του γιατί έχω καταλάβει πως συμβαίνει το δεύτερο.

Mακάρι γιατι είναι περιπτωσάρα, και εδώ να σημειώσω οτι υπάρχει και ο ιδανικός σύντροφος του player αυτού που σε συνδυασμό με το πρόγραμμα Audiogate εκτοξεύει την χρηστικότητα του σε απίστευτο βαθμό.
http://www.korg.com/product.aspx?pd=575
To πήρα και έχω βρεί την υγειά μου, τα έχω πλέον κυρολεκτικά OΛΑ με συνολικό κόστος όσο ένα καλό Dac (πχ Benchmark).

Ναι και απο βινύλια η άλλες αναλογικές πηγές όπως μαγνητόφωνα αλλα και απο Hirez υλικό 96/24 κλπ (μέσω audiogate) με αποτελέσματα που πρέπει να ακούσεις εσύ ο ίδιος για να τα πιστέψεις.

Όσον αφορά τις αναλογικές εγγραφές ο μόνος περιορισμός στην ποιότητα εγγραφής είναι η αναλογική πηγή ενώ στις ψηφιακές μετατροπές η ποιότητα του αρχικού αρχείου..

Όλα καταλήγουν σε ένα DVD+η-R/RW που περιέχει το πολυπόθητο DSD μέσα.

Μέχρι τώρα δεν έχω γράψει κανένα Live αλλα που θα πάει..

Last edited:
Απάντηση: Re: Προτάσεις για αγορά CDP μέχρι 4.000 ...

Ναι και απο βινύλια η άλλες αναλογικές πηγές όπως μαγνητόφωνα αλλα και απο Hirez υλικό 96/24 κλπ (μέσω audiogate) με αποτελέσματα που πρέπει να ακούσεις εσύ ο ίδιος για να τα πιστέψεις.

Όσον αφορά τις αναλογικές εγγραφές ο μόνος περιορισμός στην ποιότητα εγγραφής είναι η αναλογική πηγή ενώ στις ψηφιακές μετατροπές η ποιότητα του αρχικού αρχείου..

Όλα καταλήγουν σε ένα DVD+η-R/RW που περιέχει το πολυπόθητο DSD μέσα.

Μέχρι τώρα δεν έχω γράψει κανένα Live αλλα που θα πάει..

Επειδη δεν εχω καταλαβει.
Με μικροφωνο γινονται οι εγγραφες?

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...10151&langId=-1&productId=8198552921665537319

Tελικά πάρχει ελπίς, ίδωμεν..
Έβαλα να μου στείλουν email όταν βγεί έτσι απο περιέργεια..

Στο skroutz βγάζει 5-6 αποτελέσματα, δεν το έχει κανείς?
Για πάρτε κανένα τηλέφωνο που ξέρεις?

Στο skroutz βγάζει 5-6 αποτελέσματα, δεν το έχει κανείς?
Για πάρτε κανένα τηλέφωνο που ξέρεις?

ένα μήνα περίπου λιάνισα τα πάντα-όλα!!!....ούτε ζωγραφιστό!!!

το ξαναλέω...βρέθηκε τυχαία ένα ξεχασμένο στη Κεντρική αποθήκη του Κωτσόβολου!!!