Προτάσεις για αγορά CDP μέχρι €4.000 ...

Έλα ρε Νάσο! Και τότε γιατί το κρατάνε (τόσοι πολλοί) στις σελίδες τους... ???

Στην Αμερική που κοίταζα πάντως χτές, το βρίσκεις και κάτω από 1200USD, δλδ 800 Ε περίπου... (αν βέβαια είναι διαθέσιμο γιατί, όπως λές, μπορεί απλώς να το έχουν ξεχάσει! Είναι κα το θέμα τελωνείου/εγγύησης βέβαια...

Τςπ... Ελπίζω να το ξανακυκλοφορήσουν και να εξυπηρετηθούν οι ενδιαφερόμενοι! Κρίμα είναι, γιατί τα reviews το κατατάσσουν σε υψηλότερη κατηγορία τιμής.

εγώ σου περιγράφω την πραγματικότητα της αγοράς,όπως την έζησα!!!....στο internet είναι η εικονική πραγματικότητα!!...

μακάρι να ξανακυκλοφορήσει...τα reviews το κατατάσσουν στην κατηγορία 4.000+ ευρώ...

από Αμερική δεν θα αγόραζα...

Last edited:
Με παρεξήγησες... Δεν αμφιβάλλω για την αναζήτησή σου όπως και άλλων παιδιών!
Απλά απόρησα που τόσοι πολλοί το κρατάν στις σελίδες τους χωρίς να το έχουν... μάλιστα σε κάποιον (δεν θυμάμαι τώρα που) διάβασα ότι είναι διαθέσιμο άμεσα!

Εικονική πραγματικότητα, όπως το λες... :a0210:

Re: Απάντηση: Προτάσεις για αγορά CDP μέχρι 4.000 ...

εγώ σου περιγράφω την πραγματικότητα της αγοράς,όπως την έζησα!!!....στο internet είναι η εικονική πραγματικότητα!!...

μακάρι να ξανακυκλοφορήσει...τα reviews το κατατάσσουν στην κατηγορία 4.000+ ευρώ...

από Αμερική δεν θα αγόραζα...

Εγώ πούλησα dac αξίας 3000 για χάρη του ;)

Απάντηση: Προτάσεις για αγορά CDP μέχρι 4.000 ...

Με παρεξήγησες... Δεν αμφιβάλλω για την αναζήτησή σου όπως και άλλων παιδιών!
Απλά απόρησα που τόσοι πολλοί το κρατάν στις σελίδες τους χωρίς να το έχουν... μάλιστα σε κάποιον (δεν θυμάμαι τώρα που) διάβασα ότι είναι διαθέσιμο άμεσα!

Εικονική πραγματικότητα, όπως το λες... :a0210:

Κι εγώ "χαλαρός" πήγα να το παραγγείλω και μόλις συνειδητοποίησα τι γινόταν με πήρε από κάτω...πρώτα μίλησα με όλα τα καταστήματα στο skroutz και μόλις άρχισα να "τρώω πόρτες" με "ζώσαν τα φίδια"!!!

Εγώ κοίταξα από περιέργεια, δεν ενδιαφέρομαι προς το παρόν... Το σύστημά μου δεν είναι ανάλογο των όσων μπορεί να προσφέρει το 5200...

Γενικότερα είμαι υπέρ της λύσης συσκευής που θα διαθέτει καλό transport - dac και θα δέχεται να παίξει mp3, flac από USB... ίσως και να κάνει streaming από pc, αλλά αυτό δεν με πολυκαίει... θα περιμένω λίγο ακόμα, σιγά σιγά σκάνε μύτη...

Θα ψάξω όταν βρώ χρόνο και στα ευρωπαικά μαγαζιά μήπως και εξυπηρετηθεί κάποιος ενδιαφερόμενος. Νομίζω ότι δίνουν πανευρωπαική εγγύηση οπότε ίσως να αξίζει το κόπο. Αλλά μέχρι τώρα οι τιμές που έχω δεί δεν είναι και τόσο καλές... Πάνω από 1300Ε...

-bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για αγορά CDP μέχρι 4.000 ...

Εγώ πούλησα dac αξίας 3000 για χάρη του ;)

Τι λες τώρα!!!:eek::eek:

θα κάνω τώρα μια χαζή ερώτηση: για να ακούσω τα SACD δισκάκια το συνδέω με τις αναλογικές εξόδους του-να υποθέσω-με τον ενισχυτή;;...δεν "παίζει" dac στην όλη ιστορία ;;

Εγώ κοίταξα από περιέργεια, δεν ενδιαφέρομαι προς το παρόν... Το σύστημά μου δεν είναι ανάλογο των όσων μπορεί να προσφέρει το 5200...

Γενικότερα είμαι υπέρ της λύσης συσκευής που θα διαθέτει καλό transport - dac και θα δέχεται να παίξει mp3, flac από USB... ίσως και να κάνει streaming από pc, αλλά αυτό δεν με πολυκαίει... θα περιμένω λίγο ακόμα, σιγά σιγά σκάνε μύτη...

Θα ψάξω όταν βρώ χρόνο και στα ευρωπαικά μαγαζιά μήπως και εξυπηρετηθεί κάποιος ενδιαφερόμενος. Νομίζω ότι δίνουν πανευρωπαική εγγύηση οπότε ίσως να αξίζει το κόπο. Αλλά μέχρι τώρα οι τιμές που έχω δεί δεν είναι και τόσο καλές... Πάνω από 1300Ε...

-bye-

Σε βρίσκω άψογο!!!:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για αγορά CDP μέχρι 4.000 ...

θα κάνω τώρα μια χαζή ερώτηση: για να ακούσω τα SACD δισκάκια το συνδέω με τις αναλογικές εξόδους του-να υποθέσω-με τον ενισχυτή;;...δεν "παίζει" dac στην όλη ιστορία ;;

Του σονυ , για αυτο το παιρνεις.... + τα αλλα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για αγορά CDP μέχρι 4.000 ...

Ναι για δικαναλο sacd από τις αναλογικές
Για πολυκαναλο μόνο από το hdmi

Είναι τέτοια η απόδοση του όμως στα cd που εγώ δεν έχω καθόλου άγχος σχετικά με τα sacd ( δεν πρόκειται να αρχίζω να αγοράζω sacd – μιας και είναι η πρώτη μου συσκευή που παίζει sacd και είχα καμιά δεκαριά υβριδικά )
Αν θελήσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μετατροπή και εγγραφή custom dsd δίσκων με περιεχόμενο από studio master flacs ρίξε ένα πμ σε εμένα η στον gort

Re: Προτάσεις για αγορά CDP μέχρι 4.000 ...

Καλές ακροάσεις Νάσο!!..Καλοάκουστο!!

Πέρασε και από σένα ο Αη Βασίλης!

:108:

Καλό μεσημέρι σε όλους!!

Λοιπόν φίλοι μου...έχει περάσει ένας μήνας από τη στιγμή που βρίσκεται στο rack μου το Sony 5400ES και κάθε μέρα που περνά λέω στον εαυτό μου πόσο τυχερός είμαι!!!

Μιλάμε για καταπληκτικό μηχάνημα που κυριολεκτικά έχει απογειώσει τον ήχο μου!!!....οι διαφορές είναι μεγάλες και έγιναν ακουστές από την πρώτη στιγμή...το έχω συνδέσει απευθείας με τον ATC SIA2-150 με καλώδια της ultralink και τα ATC δεν άφησαν κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση!!!

το μηχάνημα φυσικά είναι στη φάση του στρωσίματος και δεν έχει παίξει πάνω από 50 ώρες!!..αναπαράγει εξαιρετικά και τα CDs και τα SA-CDs....

όσοι φίλοι με είχαν συμβουλέψει να αλλάξω πηγή (το παλιό marantz)-και ότι μια καλύτερη πηγή θα απογειώσει τον ήχο του συστήματός μου-είχαν απόλυτο δίκιο και τους ευχαριστώ!!!

Μπράβο στη Sony και εύχομαι να ξαναβγάλει στη παραγωγή αυτό το καταπληκτικό μηχάνημα γιατί πραγματικά αξίζει τα διθυραμβικά σχόλια που έχει πάρει!!!

και οι σχετικές φώτο...

Attachments

• IMG_0516.JPG
    IMG_0516.JPG
    153.4 KB · Views: 32
  • IMG_0517.jpg
    IMG_0517.jpg
    79.4 KB · Views: 39
  • DSC_0248.jpg
    DSC_0248.jpg
    38.5 KB · Views: 61
  • DSC_0253.jpg