Προτάσεις για αγορά ηχείων Home Cinema

Re: Προτάσεις για αγορά ηχείων home cinema

Διάβασα και εγώ σε ξένα forums για Klipsch, αλλά σε ποια Klipsch αναφέρεσαι? Klipsch λόγω αναγνωρισιμότητας φαντάζομαι ότι δεν είναι τόσο vfm όσο τα Dali, πρέπει να είναι τσιμπημένες λίγο οι τιμές. Πάντως αν υπάρχουν καλύτερα bookshelf από τα Dali 1 στα λεφτά τους θα ήθελα να ακούσω άλλες προτάσεις, στα άλλα λίγο πολύ έχω καταλήξει.
Τα R14 εχουν 50 ευρω διαφορα απο τα Z1 και 75 τα R15. Με καταστημα που μιλησα τα βαζουν σε αλλο επιπεδο απο τα Dali.Ενα αντιστοιχο 5.1 ( δες προτελευταιο ποστ στο λινκ που σου εβαλα στο πρωτο μνμ )βγαινει στα +200 περιπου.; Αλλα οπως ηδη αναφερθηκε θα εισαι πολυ καλα και με τα Dali.Να μας πεις τις εντυπωσεις σου οπωσδηποτε

Τα Klipsch R-26F, R-25C, R15M κοστίζουν 886 ευρώ συν έξοδα αποστολής στο TSN Versand. Είναι καλύτερα από Zensor 1/5/Vokal?

Απο οτι συμπεραινω απο την γενικοτερη αναζητηση ειναι καλυτερα για ταινιες και επισης οδηγουνται πιο ευκολα λογω μεγαλυτερης ευαισθησιας τους και απο ενα σχετικα μικρο ενισχυτη. Αν μπορεσω γιατι ειμαι εκτοςΑθηνας θα τα ακουσω και τα δυο αλλιως παω για Klipsch.....

Τα Klipsch δε ξέρω αν θα τα βρεις όλα για να τα ακούσεις, επίσης δε γνωρίζω αν ενώνουν το σετ που θέλεις ή αν θα βάλουν να τα ακούσεις ξεχωριστά. Πάντως οι τιμές των Klipsch είναι απαγορευτικές στην Ελλάδα, το σετ που ανέφερα κοστίζει πάνω από 1300 ευρώ έναντι 900 από Γερμανία!

Κοιτα θα ακολουθησω το συστημα που προτεινουν τα παιδια εδω που ξερουν και κατι παραπανω.Θα βαλω δυο Roister Silk 120 που εχω απο παλια - που ειμαι και τυχερος γιατι ειναι απο τα λιγα ηχεια που ταιριαζουν με τα Klipsch - θα προχωρησω με αυτα που ειπαμε και οταν με το καλο μπορω παιρνω και τα ορθια ;-) Το προτιμω ετσι και να στησω κατι καλυτερο γιατι αναβαθμιση με τις υποχρεωσεις που παιζουν..Ηδη κανουμε υπερβαση. Ολα αυτα δεν σημαινουν βεβαια οτι τα Dali δεν ειναι η βελτιστη για σενα λυση...

Από sub μου άρεσε και το BK Platinum P12-300SB, πιστεύετε πως είναι καλύτερο από το SVS PB-1000 για τις ανάγκες μου? Βέβαια κοστίζουν τα ίδια χρήματα και το BK είναι 12ιντσο...

Θα αγοράσω τα Zensor 3 τη Δευτέρα, έχετε να μου προτείνετε βάσεις? Επίσης τι καλώδια χρειάζομαι, μέχρι να αγοράσω τον Denon AVR-X2200, θα συνδέσω τα ηχεία σε ένα παλιό hi-fi ή και στο blu-ray player για να ακoύω μουσική.