Θέλω να αγοράσω μια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή αλλά είμαι ανίδεος με τις εξελίξεις....όλες μου φαίνονται διαστημικές. Μπορούν όσοι κατέχουν το.αντικείμενο να μου προτείνουν καμιά μέχρι 120Ε?
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
Βασικά εγώ θα σου πρότεινα να μην πας σε ηλεκτρική. Να βρεις μια ξυριστική που δουλεύει με λεπίδες και να απολαμβάνεις κάθε πρωί το πιο όμορφο ξύρισμα, με σαπουνάδα, πινέλο κλπ.
![]()
Αν τώρα ντε και καλά θέλεις να πάρεις ηλεκτρική, κοίτα από Panasonic μεριά τα μοντέλα που είναι συμβατά και για ξύρισμα με σαπουνάδα (προφανώς κάνουν και ξηρό ξύρισμα). Όποιο και να πάρεις, δεν θα το μετανιώσεις.
εγω εχω μια Philips και με εχει βολεψει... οτι ομως διαλεξεις να ειναι αδιαβροχη για να μπορεις να την καθαριζεις...
Αυτη και ξηρό και υγρό καιτόσοή τιμη.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/...&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128273&pf_rd_i=468294
κανουν δουλεια ρε παιδια αυτες οι ηλεκτρικες?? θυμαμαι προ δεκαετιας βεβαια μια philips που μου χαν κανει δωρο ωσπου να ξυριστω ειχαν περασει 4 μερες!!! που να τη δοκιμασω και τωρα που η τριχα εχει γινει μπετοβεργα!!!
Βασικά στράβωσα γιατί τα gillete fusion πήγαν 15Ε και για αυτό λέω να πάω σε ηλεκτρική.
Not bad........
Φθηνοτερη λυση απο του Ντινου, αλλα πολυ καλη ειναι η κρεμα ξυρισματος των Bodyshop,μου εχει λυσει εδω και χρονια που την χρησιμοποιω τα προβληματα που ειχα.Βεβαια στη Ελλαδα πουλιεται 13,50 ευρω την στιγμη που στην Αγγλια πουλιεται 8 λιρες
Βασικά εγώ θα σου πρότεινα να μην πας σε ηλεκτρική. Να βρεις μια ξυριστική που δουλεύει με λεπίδες και να απολαμβάνεις κάθε πρωί το πιο όμορφο ξύρισμα, με σαπουνάδα, πινέλο κλπ.
![]()
..........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.