Προτάσεις για αγορά ξυριστικής μηχανής....

FragoulisNaval

Supreme Member
4 November 2009
7,820
Δίπλα στον Pseiras.....
Θέλω να αγοράσω μια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή αλλά είμαι ανίδεος με τις εξελίξεις....όλες μου φαίνονται διαστημικές. Μπορούν όσοι κατέχουν το.αντικείμενο να μου προτείνουν καμιά μέχρι 120Ε?

Ευχαριστώ!

Βασικά εγώ θα σου πρότεινα να μην πας σε ηλεκτρική. Να βρεις μια ξυριστική που δουλεύει με λεπίδες και να απολαμβάνεις κάθε πρωί το πιο όμορφο ξύρισμα, με σαπουνάδα, πινέλο κλπ.
timor-black-chrome-safety-razor__46853_zoom.jpg

Αν τώρα ντε και καλά θέλεις να πάρεις ηλεκτρική, κοίτα από Panasonic μεριά τα μοντέλα που είναι συμβατά και για ξύρισμα με σαπουνάδα (προφανώς κάνουν και ξηρό ξύρισμα). Όποιο και να πάρεις, δεν θα το μετανιώσεις.

εγω εχω μια Philips και με εχει βολεψει... οτι ομως διαλεξεις να ειναι αδιαβροχη για να μπορεις να την καθαριζεις...

Βασικά εγώ θα σου πρότεινα να μην πας σε ηλεκτρική. Να βρεις μια ξυριστική που δουλεύει με λεπίδες και να απολαμβάνεις κάθε πρωί το πιο όμορφο ξύρισμα, με σαπουνάδα, πινέλο κλπ.

Αν τώρα ντε και καλά θέλεις να πάρεις ηλεκτρική, κοίτα από Panasonic μεριά τα μοντέλα που είναι συμβατά και για ξύρισμα με σαπουνάδα (προφανώς κάνουν και ξηρό ξύρισμα). Όποιο και να πάρεις, δεν θα το μετανιώσεις.

Δεν με χαλάει η ιδέα της κλασικής λύσης με την λεπίδα αλλά αν είναι να δίνω για λεπίδες 10Ε την φορά τότε δεν λέει.......Βασικά στράβωσα γιατί τα gillete fusion πήγαν 15Ε και για αυτό λέω να πάω σε ηλεκτρική.

εγω εχω μια Philips και με εχει βολεψει... οτι ομως διαλεξεις να ειναι αδιαβροχη για να μπορεις να την καθαριζεις...

Νομιζα ότι όλες είναι αδιάβροχες αλλά μιας που το επεσήμανες θα το κοιτάξω.

Αυτη και ξηρό και υγρό καιτόσοή τιμη.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/...&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128273&pf_rd_i=468294

Not bad........

κανουν δουλεια ρε παιδια αυτες οι ηλεκτρικες?? θυμαμαι προ δεκαετιας βεβαια μια philips που μου χαν κανει δωρο ωσπου να ξυριστω ειχαν περασει 4 μερες!!! που να τη δοκιμασω και τωρα που η τριχα εχει γινει μπετοβεργα!!!

κανουν δουλεια ρε παιδια αυτες οι ηλεκτρικες?? θυμαμαι προ δεκαετιας βεβαια μια philips που μου χαν κανει δωρο ωσπου να ξυριστω ειχαν περασει 4 μερες!!! που να τη δοκιμασω και τωρα που η τριχα εχει γινει μπετοβεργα!!!

Κοιτά σαν το ξυράφι δεν έχει όπως και να γίνει. Ειδικά αν έχεις σκληρά γενιά. Στα δικα μου που είναι μαλακα οι ηλεκτρική κάνει δουλεια

Απάντηση: Re: Προτάσεις για αγορά ξυριστικής μηχανής....

Βασικά στράβωσα γιατί τα gillete fusion πήγαν 15Ε και για αυτό λέω να πάω σε ηλεκτρική.
Not bad........

Και εγώ στράβωσα με την τιμή. Παίρνω από Αγγλία από ebay.co.uk σε τιμές από 6-8 ευρώ το πακετάκι ανάλογα με την προσφορά που θα πετύχω.

Τα Gilette Fusion Proglide αντέχουν πολύ παραπάνω ξυρίσματα από τα προηγούμενα και είναι πολύ πιο άνετα και κοφτερά από τα προηγούμενα.

Καποιες panasonic ξυριζουν λες και εβαλες ξυραφι, το απογευμα θα σας βρω και το μοντελο. Απο τιμη στα 70-80 απ οτι θυμαμαι, καλημερα σε ολους.

Αν μιλάμε για οικονομία τα ξυραφάκια για την πιο πάνω ξυριστική που έβαλα έχουν 3 ευρώ τα 10 και το κάθε ένα βγάζει πολύ άνετα 3 ξυρίσματα (μπορεί και 5). Το κόστος λοιπόν περιορίζεται στην ξυριστική, η οποία αντέχει για δεκαετίες. Εγώ ξυρίζομαι με την παρακάτω του πατέρα μου που έχει στην πλάτη της 51 χρόνια ζωής (Gillette Fatboy).
fatboy.jpg

Πρόταση μου.
Αγοράζεις μια ιαπωνική Feather Popular με 15 ευρώ. Αυτή για να μην κοπείς αφού δεν έχεις μάθει να ξυρίζεσαι με τέτοιες μηχανές. Έχει μέσα 2 ξυραφάκια να ξεκινήσεις, αλλά αγόρασε μαζί και μια 10-20-30αδα ακόμη της feather, ένα πινέλο με τρίχες ασβού (και αυτό κρατάει μια ζωή) με 15-20 ευρώ και μια κρέμα ξυρίσματος με 5-10 ευρώ που κρατάει άνετα 6 μήνες. Όποια ηλεκτρική και να πάρεις να ξέρεις ότι έχουν αναλώσιμα, τα οποία άντε να τα αλλάξεις μια φορά στην 3ετία και μετά οι περισσότεροι πηγαίνουν για καινούργια.

Φθηνοτερη λυση απο του Ντινου, αλλα πολυ καλη ειναι η κρεμα ξυρισματος των Bodyshop,μου εχει λυσει εδω και χρονια που την χρησιμοποιω τα προβληματα που ειχα.Βεβαια στη Ελλαδα πουλιεται 13,50 ευρω την στιγμη που στην Αγγλια πουλιεται 8 λιρες

Επιτέλους και ένα νήμα εδώ μέσα που μιλάμε για τρίχες. Αλλά κυριολεκτικώς αυτή τη φορά.

Εγώ έχω μούσια και δεν παιδεύομαι, απλά ανά 10-15 μέρες τα κρατώ σταθερά με κουρευτική.

Φθηνοτερη λυση απο του Ντινου, αλλα πολυ καλη ειναι η κρεμα ξυρισματος των Bodyshop,μου εχει λυσει εδω και χρονια που την χρησιμοποιω τα προβληματα που ειχα.Βεβαια στη Ελλαδα πουλιεται 13,50 ευρω την στιγμη που στην Αγγλια πουλιεται 8 λιρες

+10
Ειδηκά αυτή με Macca Root

Re: Απάντηση: Προτάσεις για αγορά ξυριστικής μηχανής....

..........

Ο Φραγκούλης μετά το ξύρισμα με την παραπάνω.......

big_shave.jpg

:music-smiley-005::music-smiley-005:-bye-

Εγώ πήρα δώρο γάμου στον εαυτό μου πριν 7 χρόνια, μία Gillete ηλεκτρική.
Την χρησιμοποίησα 3 φορές μέχρι που την κράτησα απλά για να κόβω τρίχες στο ρουθούνι και τα αυτιά !

Δε μπορώ να ξυριστώ με τέτοιο πράγμα.
Την πιέζεις λίγο δεν κόβει τις τρίχες, την πιέζεις περρισότερο κόβομαι !

Οπότε έβγαλα πάλι από το συρτάρι (ευτυχώς δεν την είχα πετάξει) την Gillete Sensor με ανταλλακτικά Sensor Excel. Μακράν ότι καλύτερο έχω για ξύρισμα, τουλάχιστον για εμένα σε συνδιασμό με Gel Gillete, ότι καλύτερο για τον Άγγελο -bye-

Αυτό το πράμα αν δεν ξέρεις πως να το χειρίζεσαι, αντί να ξυριστείς θα κόβεις γύρο!!

imgp0067aj.jpg

Βρε σουζακια ξυριστικη μηχανη ζητησε ο ανθρωπος οχι χατζαρα(παραθετω μια της nike:offtopic:)
K γω συντηρω τα γενια μου με κουρευτικη,εχοντας παντως δοκιμασει πολλες ξυριστικες παλιοτερα σου συνιστω να αποφυγεις την braun κ να πας σε φιλιπς.