Προτάσεις για αγορά ξυριστικής μηχανής....

Πριν 5 χρόνια πήρα μια Braun για να παίζω...
Από αυτές τις μυστήριες που σου αφήνουν γένεια 1-2 ημερών.
Σημαντικό ότι δεν χάλασε, δεν στόμωσε, δεν έπεσε η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της.
Αν θυμάμαι καλά δεν ήταν φθηνή...
Λεφτά όμως υπήρχαν...
Είμαι από τότε μ' αυτή έχοντας καταργήσει τα ξουράφια.

Re: Απάντηση: Προτάσεις για αγορά ξυριστικής μηχανής....

Πριν 5 χρόνια πήρα μια Braun για να παίζω...
Από αυτές τις μυστήριες που σου αφήνουν γένεια 1-2 ημερών.
Σημαντικό ότι δεν χάλασε, δεν στόμωσε, δεν έπεσε η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της.
Αν θυμάμαι καλά δεν ήταν φθηνή...
Λεφτά όμως υπήρχαν...
Είμαι από τότε μ' αυτή έχοντας καταργήσει τα ξουράφια.

μνημονιακές συσκευές παιδί μου....
απαξ και τις μπάσεις στο σπίτι ....σου κατσικώνονται και ...δεν

Ποτε μου δεν καταφερα να ξυριστω σωστα με μηχανη.Gilette Fusion πλεον και ξερο ψωμι.Παιχνιδακι το ξυρισμα,ξεχνας ποτε αγορασες ανταλλακτικα και ελαχιστους ερεθισμους..
Βεβαια ξυριζομαι και μια φορα στις 6-7 μερες(Εξελιγμενο μοντελο)...:BDGBGDB55:

Από πολύ googlάρισμα, και επειδή θέλω να μείνω στη λύση της ηλεκτρικής (δεν είμαι για πολλά πολλά τα πρωινά, θέλω να την τρίψω στη μούρη μου για κάνα 5λεπτο και να φύγω, όχι αφρούς και μπουρμπουλήθρες, αυτά μια φορά τη βδομάδα και αν):

http://www.amazon.com/Philips-1250X...d=1365603719&sr=1-1&keywords=norelco+3d+1250x

http://www.amazon.com/Braun-Series-...qid=1365603733&sr=1-1&keywords=braun+series+7

http://www.amazon.com/Panasonic-ES-...qid=1365603743&sr=1-1&keywords=panasonic+lf63

Έχω διαβάσει δεκάδες reviews, ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του. Για την ίδια μηχανή έχω διαβάσει ότι προκαλεί και δεν προκαλεί ερεθισμούς, ότι είναι τραγικά θορυβώδης και αθόρυβη, ότι η μπαταρία κρατάει απίστευτα πολύ και καθόλου, και ότι ξυρίζει σαν ξυραφάκι και σαν κουρευτική μηχανή (ως τελικό μήκος τρίχας).

Οπότε... πελάγωσα, μια λογική θα ήταν να παώ στην πιο φτηνή (panasonic), αλλιώς να χτυπήσω την πιο ακριβή (braun) ως συχνότερη σε θετικά reviews.

Μια άλλη απορία...τελικά foil ή rotary;

Μια τρίτη εκδοχή θα ήταν να αφήσω μούσια... αλλά δεν.

Σωστο πινελο, καλο σαπουνι και ξυραφι, παντα μετα το μπανιο και παγωμενο νερο στο προσωπο για 1-2 λεπτα μετα το ξυρισμα και πριν την οποια κρεμα, ειναι το καλυτερο ξυρισμα.

Σωστο πινελο, καλο σαπουνι και ξυραφι, παντα μετα το μπανιο και παγωμενο νερο στο προσωπο για 1-2 λεπτα μετα το ξυρισμα και πριν την οποια κρεμα, ειναι το καλυτερο ξυρισμα.

Αν εισαι ατυχος και εχεις ευαισθητο δερμα οπως εγω παει χαθηκες με το ξυραφι. Μηχανη που τριμμαρει ειναι οτι καλυτερο, αρκει να μπορεις να εχεις γενια εκει που εργαζεσαι. Αν ασχοληθεις και λιγο παραπανω και φτιαχνεις και τις γραμμες θα εισαι σουπερ χωρις κοψιματα, ερεθισμους και εξοδα για αφρους, κρεμες κλπ.

Αν εισαι ατυχος και εχεις ευαισθητο δερμα οπως εγω παει χαθηκες με το ξυραφι. Μηχανη που τριμμαρει ειναι οτι καλυτερο, αρκει να μπορεις να εχεις γενια εκει που εργαζεσαι. Αν ασχοληθεις και λιγο παραπανω και φτιαχνεις και τις γραμμες θα εισαι σουπερ χωρις κοψιματα, ερεθισμους και εξοδα για αφρους, κρεμες κλπ.

Maestro μακρια απο rotary αν εχεις σκληρα και πυκνα γενια, θα δυσκολευτεις πολυ στο ξυρισμα. Κλασσικη ηλεκτρικη ξυριστικη και εισαι οκ.