Προφανώς από τα 300 και κάτω τα γούφερ και από τα 3000 και πάνω το tweeter. Ενδιάμεσα το mid.
Λογικα κάπως ετσι.εχεις να προτείνεις κατι για τον συγκεκριμένο ενισχυτη;
Προφανώς από τα 300 και κάτω τα γούφερ και από τα 3000 και πάνω το tweeter. Ενδιάμεσα το mid.
Σταύρο δεν μπορείς να κατέβεις να ακούσεις καλύτερα? Νομίζω ότι τα φοκαλ μια χαρά θα κάτσουν αν και ως συνήθως μάλλον θα θέλουν τα ρευματα τους. Αλλά αν κανονίσεις ένα ΣΚ αξίζει για να ακούσεις και κανένα KEF σειρά Q και κανένα Monitor Audio σειρά silver. Είναι και οι κολώνες της qacoustics που είναι φτηνές αλλά πολλά υποσχόμενες... Να το κάνεις πιό σωστά βρε αδερφέ :afro:
Εχμ! Τα Chorus με πολυκάναλο ενισχυτή, ε;
Δεν θα στο συμβούλευα.....
κρίμα θα είναι σίγουρα... Κοίτα, αν τα άκουσες και σου άρεσαν προχώρα αλλά έχε κατά νου σενάρια αναβάθμισης με δικάναλο στο μέλλον.
τα rx8 που είχα ακούσει πάντως μου άρεσαν πολύ. Καθαρό ηχείο που ίσως με σκληρό ενισχυτή αρπάξει αλλά με το denon δε νομίζω πως θα υπάρχει θέμα. Τώρα την σειρά Β δεν την εχω ακούσει αλλά θα τα έβλεπα με θετικό μάτι. Αυτό που θα σκεφτόμουνα λίγο παραπάνω στη θέση σου είναι ότι έχεις ήδη κάποια ηχεία που δεν τα λες και μάπα οπότε για να έχεις ουσιαστική αναβάθμιση μήπως είναι καλύτερο να χαλαρώσεις λίγο και να μπεις μελλοντικά με μεγαλύτερο budget και να πας σε άλλη κατηγορία παρέα με το δικάναλο με ht passthrough ίσως και κανα ηχείο πιό "πάνω" ίσως και σε μτχ τεμάχια.
τα rx8 που είχα ακούσει πάντως μου άρεσαν πολύ. Καθαρό ηχείο που ίσως με σκληρό ενισχυτή αρπάξει αλλά με το denon δε νομίζω πως θα υπάρχει θέμα. Τώρα την σειρά Β δεν την εχω ακούσει αλλά θα τα έβλεπα με θετικό μάτι. Αυτό που θα σκεφτόμουνα λίγο παραπάνω στη θέση σου είναι ότι έχεις ήδη κάποια ηχεία που δεν τα λες και μάπα οπότε για να έχεις ουσιαστική αναβάθμιση μήπως είναι καλύτερο να χαλαρώσεις λίγο και να μπεις μελλοντικά με μεγαλύτερο budget και να πας σε άλλη κατηγορία παρέα με το δικάναλο με ht passthrough ίσως και κανα ηχείο πιό "πάνω" ίσως και σε μτχ τεμάχια.
θα πας καθαρα για home cinema η και για δικαναλο; επισης θα μεινεις σε focal σαν επιλογη;
Για μένα πάρε πρώτα τα ηχεία που είσαι σίγουρος πως σ'αρέσουν και μετά πας σε ενισχυτή.
Όχι μεσοβέζικες λύσεις γιατί στο τέλος βγαίνουν πολύ ακριβές.
Έχω τα RX6, είναι πολύ καλό ηχείο με υψηλό value for money το οποίο είναι λίγο περισσότερο hc φιλοσοφίας αλλά μπορεί να παίξει καλά έως πολύ καλά και μουσική και υπο αυτή την έννοια σου έρχεται κουτί. Για το χαρακτήρα του ηχείου να σου πω οτι είναι λίγο λαμπρό ψηλά και έχει μπόλικο μπάσο οπότε θέλει έναν ενισχυτή με καλό έλεγχο, αν και δεν θεωρείται δύσκολο (6Ω χωρίς να πέφτει πολύ χαμηλά με ευαισθησία 90db). Θα έλεγα οτι προορίζεται ιδανικά για χώρους >25τμ.
Κατά τη γνώμη μου όμως αφού σε ενδιαφέρει εξίσου και η μουσική απο πλευράς ενίσχυσης ο ολοκληρωμένος δικάναλος ειναι εκ των ουκ άνευ. Έχω διαβάσει πολλές γνώμες που λένε οτι ένας καλός avr δεν στερεί σημαντικά απο έναν δικάναλο ενισχυτή, αλλά δεν είμαι ένας απο αυτούς που υποστηρίζουν αυτή την άποψη. Το ηχείο κυριολεκτικά μεταμορφώνεται, αλλάζει κατηγορία με έναν καλό ολοκληρωμένο (οχιavr).
Αν μετά απο αυτά το budget σου είναι γύρω στα 1000 γιούρο, μην παραλείψεις να τα ακούσεις (θεωρώ δεδομένο οτι οποιοδήποτε ηχείο ανεξαρτήτως τιμής και όσο καλό να θεωρείται, θα το ακούσεις πριν το αγοράσεις). Εγώ στη θέση σου θα συγκέντρωνα κάποια υποψήφια ηχεία και θα κανόνιζα ακροάσεις. Αφού πάρεις ηχεία, για κάποιο καιρό μπορείς να βλέπεις τις ταινίες σου με τον avr και να ακούς τη μουσική σου με συμβιβασμούς. Αργότερα μπορείς να συνδυάσεις ολοκληρωμένο δικάναλο με ht passthrough και να παντρέψεις δικάναλο (μουσική) και πολυκάναλο (ταινίες).
Ρϊξε μια ματιά και σε ένα συγκριτικό (δεν υπάρχουν και πολλά που τα περιλαμβάνουν).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.