Γενικα αξιζει να παρω μια καλη Hard disc ή MiniDv??
Οσον αφορα στα μοντελα της panasonic, το HDC-HS9(που δεν εχει αναφερθει πουθενα απ'οτι ειδα στο forum) δεν ειναι καλυτερη απο την sd9???
Με τις Canon εχω το μεγαλο μπερδεμα,ποια ειναι η καλυτερη??HG10-20,HV20-30 ή HF10 την οποια την προτεινε και καποιος απο εσας σαν καλυτερη καμερα πανω απο τα 700???
Δωστε μου ρε παιδια μια απαντηση για να με βοηθησετε στην επιλογη μου....:fahne90:
Me mia Canon Hv20 - 30 εισαι καλυμενος ....
Αν θες κατι καλυτερο, πρεπει ν ανεβεις ΠΟΛΥ !!!
Γιάννη, τα πράγματα άλλαξαν νομίζω... Η HF10 που πήρα -τουλάχιστον σε φώς ημέρας που την έχω δοκιμάσει - δεν υστερεί κάπου σε σχέση με την HV20 και σε ευκρίνεια είναι πολύ καλύτερη.
H δική μου πρόταση έχει να κάνει με την SANYO Xacti HD2000 και SANYO Xacti VPC-FH1.
σκέφτομαι να την αγοράσω.... αλλά
α) δεν έχει πρόβλημα με τα Highlights? το contrast είναι πολύ υψηλό μου φαίνεται....
β) πως είναι η μάπα σταθεροποίηση στο ευρυγώνιο handheld?
γ) από ευκρίνεια πως πάει σε σύγκριση με τις άλλες κάμερες των διπλασιων ευρώ?
ευχαριστώ
Υ.Γ. στείλε μου pm αν θέλεις να συναντηθούμε για να την δοκιμάσω...
Σκεφτομαι σοβαρα αυτην που αναφερθηκε πιο πριν την panasonic SD9 γιατι ειναι καλη για την τιμη της (στοιχειωδεις ειναι οι απαιτησεις μου) αλλα προβληματιζομαι για το ρημαδι το φορματ της που ειναι AVCHD/mpeg2 οπως γραφει. Εγω θελω τα αρχεια κατ ευθειαν να τα αποθηκευω με εναν τιτλο και αυτο να ειναι. Εχω ταλαιπωρηθει πολυ με τις μετατροπες των παλιων VHS και δεν εχω και χρονο.
Συμπερασμα , αν κανεις παρει τα αρχεια που δινει χωρις μετατροπες τα διαβαζουν τα players η και το PS3? Μηπως ειναι καλυτερα να παει κανεις σε μηχανακι που δινει mpeg4 ?
ευχαριστω πολυ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.