Προτάσεις για budget external video monitor;;;

FaDeR

New member
15 February 2007
96
Γειά σας, ψάχνω ένα εξωτερικό video monitor για δύο μηχανές, για την Black Magic Pocket Cinema Camera και την Canon 550D.
Για την ώρα έχω βρει το Aputure VS-1. Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο που να το βρίσκουμε εδώ στην Ελλάδα κατά προτίμηση;
Ευχαριστώ!

Σαν δεύτερη επιλογή (και ακριβότερη) βρίσκω το Walimex Pro LCD Monitor 7. Είναι και τα δύο 7" και πάνε μέχρι 1920x1080.
Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς;

Όχι, γιατί θα προτιμούσα να μην πάρω από εξωτερικό. H Aputure VS-2 μου φαίνεται καλή...
Έχεις κάποιο ευρωπαικό μαγαζί να μου προτείνεις;

Προσοχή η bmpcc βγάζει μόνο 25p και 30p στο hdmi και πολλά μόνιτορ δεν κλειδώνουν.
Διπλο τσεκ πριν την αγορά...
Επίσης καλο θα ήταν να έχει το μόνιτορ focus peaking

Σημείωσε οτι τα lilliput 665 & 5D II δέν έχουν IPS panel αλλά ΤΝ με αρκετά μικρότερη γωνία θέασης και ποιότητα... Ta 663 & 664 είναι IPS.

Στη τιμή αυτή βρίσκεις το VS-3 IPS απο ebay (Top-rated seller ) με free shipping. Απλά βεβαιώσου οτι βάζει τιμολόγιο κάτω των 100 δολλαρίων.
http://www.ebay.com/itm/Aputure-V-S...791?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25859bb7b7

Last edited:
to vs-3 ips ειναι αριστη επιλογη για bmpcc.
το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι 7ιντσο, λιγο μεγαλο για την συγκεκριμενη....

Σωστά, IPS θέλω και όχι TN.
'Αρα είμαι ανάμεσα σε 663 & 664 και vs-2 & vs-3. Προσωπικά, δεν με πειράζει το ότι είναι 7", κάθε άλλο.