Προτάσεις για dac

Επανερχομαι γιατι εφτασε ο κομπος στο χτένι και έχω κατι καλες προσφορές.
Teac ud-503 στα 799 ευρω ή Aune s16 στα 525. Για πείτε! Θυμιζω πως θα συνοδευσει ATC ενισχυτη και ηχεια.
Θνξ παιδια

Φίλε Βόμβε είμαι και εγώ στην ίδια φάση με εσένα, εγώ σκεφτόμουν το young με εξωτερικό τροφοδοτικό, αλλά διαβάζοντας διάφορα τείνω να καταλήξω στο Ayazi.

Αφού δεν θες ενισχυτή ακουστικών και τα συναφή, γιατί δεν πας για το Ayazi?

Δεν το έχω ακούσει, αλλά απο τα λεγόμενα των παιδιών εδώ μέσα, πρεπεί να είναι τοπ επιλογή μέχρι το χιλιάρικο.

Τρέχει και μια προσφορά μέχρι τέλους Αυγούστου απο όσο πήρε το μάτι μου.

Το αυαζί είναι διαθέσιμο για ακρόαση δοκιμή , χωρίς κανένα κόστος ,, και διαθέσιμο προς αντιπαράθεση με συσκευές ανεξαρτήτου τιμής ,,

Ακουσα ξανά το Ayazi σήμερα με περισσότερη προσοχή και για περισσότερη ώρα. Οτι έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής δεν το κοιτάει ούτε με κυάλια. Στο χιλιάρικο που ζητά είναι κλοπή για τον ήχο που δίνει!
Frank τα Ελληνικα ειναι η γλωσσα της λογικης και της ορθοτητας, μα οι... διπλες αναγνωσεις ειναι περιεργο πραγμα. Με πρωτη αναγνωση τα οσα λες τα πηρα με την αρνητικη τους εννοια, μα εννοεις το ακριβως αντιθετο...σωστα;

Re: Απάντηση: Προτάσεις για dac

Frank τα Ελληνικα ειναι η γλωσσα της λογικης και της ορθοτητας, μα οι... διπλες αναγνωσεις ειναι περιεργο πραγμα. Με πρωτη αναγνωση τα οσα λες τα πηρα με την αρνητικη τους εννοια, μα εννοεις το ακριβως αντιθετο...σωστα;

Σωστά. Ειναι πάρα πολύ καλο για τα χρήματά του.

Μία από τα ίδια

Το αυαζί είναι διαθέσιμο για ακρόαση δοκιμή , χωρίς κανένα κόστος ,, και διαθέσιμο προς αντιπαράθεση με συσκευές ανεξαρτήτου τιμής ,,
Εννοείτε στον χώρο μας;
Ευχαριστώ!!

Τελικα αποφασισα να αγορασω το s16 καθως δεν πειστηκα πως μου ειναι απαραιτητο κατι καλυτερο. Το περιμενω απο μερα σε μερα. Σκεφτηκα να αξιοποιησω την διαφορα σε κατι που λειπει απο το σετ μου. Πλυντηριο δισκων ή ακουστικα. Σας ευχαριστω, χωρις εσας οι επιλογες μου θα ηταν λιγοτερες κ μαλλον χειροτερες