Προτάσεις για δεύτερο σύστημα

Απάντηση: Re: Προτάσεις για δεύτερο σύστημα

Τα οποία Spendor σε τι τιμή τα βρίσκουμε περίπου και που?

Απο τον ΜΑΣΣΕΛΟ τηλ. 2103221903.
Τιμη αυτη τη στιγμη αν δεν κανω λαθος κοντα στα 1000 ευρω.

Τα Response 1sc, μόνο μεταχειρισμένα, καινούργια πηγαίνουν κάπου στα δυόμισι χιλιάρικα.

Πάντως κι εγώ που τα άκουσα, μου άρεσαν πάρα πολύ.
Αλλά είχαν πίσω τους απίστευτα συνοδά...

Πολλα λες.
Ειναι αρκετα κατω απο δυο χιλιαδες.

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για δεύτερο σύστημα

Απο τον ΜΑΣΣΕΛΟ τηλ. 2103221903.
Τιμη αυτη τη στιγμη αν δεν κανω λαθος κοντα στα 1000 ευρω.

Tα "R" που λέγεται οτι έχουν αρκετές και ουσιαστικές βελτιώσεις σε σχέση με τα προηγούμενα!!

Re: Απάντηση: Προτάσεις για δεύτερο σύστημα

Ηταν 1950 ευρά μετρητά πρίν ένα χρόνο,χωρίς τις βάσεις.

Αυτό θυμάμαι και εγώ που είχα ρωτήσει τότε περίπου....
Και όντως θέλουν και κορυφαία συνοδά... θεωρούνται αρκετά "δύσκολα" αλλά αν "παίξουν" είναι πάρα πολύ καλά...

Τα είχα ακούσει πριν χρόνια σε ένα μαγαζί και πραγματικά ήταν φοβερά!!

Τελικά για να ολοκληρώσω το θέμα που είχα ανοίξει...
Το τελικό σύστημα στο γραφείο θα είναι προ+ράδιο Rotel RTC 850L, τελικός Rotel RB 971 mkii και το τελευταίο απόκτημα Epos m12. Άντε να δούμε αν για πρώτη φορά στη ζωή μου θα συμβιώσω με tweeter μεταλλικού θόλου. Αργότερα θα πάμε και για ένα dac για τον υπολογιστή και θα είμαστε κομπλέ. Αλλά πριν από αυτή την κίνηση παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα αντίστοιχα θέματα που είναι σε εξέλιξη στο καλό μας forum...

Ευχαριστώ. Προσπαθώ να μην είμαι αυστηρή μαζί του. Σε πρώτη αίσθηση είναι φωτεινό σύστημα, δεν συγχωρεί εύκολα τις ηχογραφήσεις, αλλά ακόμα είναι νωρίς για κρίσεις. Πάντως κακά τα ψέματα. Τα ηχοσυστήματα πρέπει να βρίσκονται εκεί που δουλεύεις και κάθεσαι ώρες. Το είχα πεθυμήσει αυτό, από τότε που μετακόμισα.

Όντως, τα ηχεία με μεταλλικά tweeters, τουλάχιστο τα λίγα που εχω ακούσει ως τωρα, δίνουν μια εντύπωση λαμπρότητας στις ψηλες. Οσο για το δεύτερο, είναι μεγάλη αλήθεια...Το ηχοσύστημα δεν ειναι για "το σαλόνι" απαραιτήτως.