Προτάσεις για ενισχυτή

Toreto

Established Member
25 December 2010
163
Καλησπερα κ παλι,ψαχνω ραδιοενισχυτη στην τιμη των 500 ευρω ΑΥΣΤΗΡΑ (δεν μπορω να δωσω περισσοτερα με τιποτα)!!!η δουλεια που θα κανει ειναι λιγο απο ολα,δηλαδη ταινιες,ps3,μουσικη.Οποιος μπορει ας βοηθησει.Στο ματι μου εχει μπει ο Yamaha RX-V575,αλλα θελω κ την αποψη την δικια σας μηπος κ στα χρηματα αυτα παρω κατι καλυτερο ..ευχαριστω

Re: Προτασεις για ενισχυτη

εγω δεν θα δωσω απαντηση,αλλα θα περιπλεξω λιγο ακομα τα πραγματα(προς οφελος κ των 2) διοτι κ εγω ειμαι σε αναζητηση ενισχυτη με περιπου τα ιδια ενδιαφεροντα,απλως η αγορα μπορει να γινει κ απο εξωτερικο
μετα απο πολυ ψαξιμο, κ ενω ειχα ξεκινησει για μεταχειρισμενο(κυριως σε denon),ειπα ανα κανω υποχορηση σε θεμα ισχυς κ να επωφεληθω της προοδου της τεχνολογιας
ειμαι αναμεσα σε αυτους τους 3 με κοστος κοντα στα 350ευρω(για αγορα απο Ελλαδα + εξωτερικο)
1)Onkyo TX-NR616 (δυσκολα τον βρισκεις Ελλαδα)
2)Sony STR-DN1030 (στο σαιτ της SONYελλας εχει τον καινουριο DN1040 στα 649ευρω-πιθανον να εχουν τον 1030 σε πολυ χαμηλοτερη τιμη)
3)Pioneer VSX-827 (ξεκιναει απο 335ευρω στην Ελλαδα)

Εγω πανω απο 500 δεν μπορω να δωσω,αντε να παω στα 550!!

Αφού σου έχει μπει στο μάτι πάρτον άφοβα..... μια χαρά μηχάνημα είναι και για την δουλειά που τον θέλεις, λίγο απ όλα, θα σε καλύψει και με το παραπάνω.

Aπλα ηθελα να κανω μια κουβεντα με εσας που κατι ξερετε παραπανω!! στα χρηματα αυτα δεν περνω κατι καλυτερο ας πουμε?

toliskot:Και αυτο το μηχανακι μου αρεσει ειναι η αληθεια Marantz SR-5007 ,για αυτον τι γνωμη εχεις?μου αρεσει πολυ κ εξωτερικα!!

Ο 5007 σαφώς είναι πιο εξελιγμένο μηχάνημα από τον 575 και αυτό το διαπιστώνεις αν δεις και τους δύο από την πίσω μεριά. Το σημαντικότερο προτέρημα για μένα που έχει ο marantz είναι τα pre outs που διαθέτει σε κάθε κανάλι ξεχωριστά. Αυτό σου δίνει την δυνατότητα μελλοντικά να συνδέσεις τελικούς και να αυξήσεις την ισχύ του όσο θέλεις.

Ειναι η πρωτη φορα που θα παρω τετοιο μηχανακι (ενισχυτη) κ θα ηθελα να ρωτησω ποιος απο τους δυο θα ειναι ποιο ευκολος σε χειρισμο κ ποιος εχει το ποιο ευκολο λειτουργικο!!Σαν εταιρια πια ειναι καλυτερη πανω σε αυτα τα μηχανακια?η Marantz η η Yamaha? Αν τον παρω απο την Ελλαδα μαλλον θα παω για τον marantz ,η τιμη ειναι κοντα στον Yamaha,αν τον παρω απο εξω (γερμανικο σαιτ συγκρηση τιμων) ο Yamaha ειναι σε καλυτερη τιμη οποτε θα παρω αυτον.

Κανένας από τους δύο δεν θα σε δυσκολέψει στον χειρισμό, αρκεί όποιον και αν πάρεις να διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

toreto σε pionner βγηκε νεα σειρα.

ενας ενισχυτης στο budget που θες ειναι ο ολοκαινουργιος VSX-923 στα 485 ευρω.αλλα αν δεν σε ενδιαφερει η δευτερη εξοδος hdmi,130watt αντι 150watt πας στον vs-828 στα 369.

Σε ενιστυτη θα παω τελικα σε Yamaha (εχει φιλος yamaha κ κλεινω προς αυτη την μαρκα που ειναι δοκιμασμενη) κ συγκεκριμενα στον RX-V575,τον βρηκα απο Γερμανια στα 370 ευρω κ λογο οτι εκει μενει ο κολλητος μου θα μου τον στειλει εκεινος ,το ταχυδρομιο θα μου παρει 30 ευρω οποτε παμε στα 400,εδω κατω απο 500 δεν μου τον δινει κανεις..

Σε Harman kardon σε αυτα τα λεφτα δεν υπάρχει κατι ;
Εψαχνα η για Yamaha RX-V575 η για Marantz SR-5007,τελικα πηγα στον yamaha .Τον εκανα παραγγελια σημερα απο Γερμανικο σαιτ κ αφου ειχε μιλησει μαζι τους ο φιλος μου που μενει εκει,σε λιγες μερες θα τον εχω...η αποστολη θα γινει με DHL...οποτε αναμονη για να σας πω περισσοτερα.
ΥΓ. Η παραγγελια εγινε απ'εξω γιατι τον βρηκα στα 376, τα μεταφορικα 24 οποτε ολα πηγαν στα 400 ευρω,αν υπηρχε μαγαζι εδω Αθηνα που θα μου τον εδινε στα χρηματα αυτα τοτε θα τον επερνα απο Ελλαδα.