Προτάσεις για φακό 4 x AA

Καλημέρα!
Εάν δεν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο, θα ακολουθήσω τη συμβουλή του Χιώτη! Βέβαια λέω να πάρω μαζί και έναν HL10!! Αν έχετε καμία άλλη πρόταση πείτε πριν παραγγείλω, ευχαριστώ!

βασικα στο σημειο αυτο παρε οτι σου αρεσει....εργαλειο που δεν σου καθεται και στο ματι, το αφηνεις στο ραφι....
(τι ειπα παλι...)

Αν δεν ειναι αργα για μια γνωμη δες και τον OLight που σου ειπε...

Για την ιστορια, σημαντικα κριτηρια για εμενα, ειναι;
το κατοπτρο που διαμορφωνει την δεσμη
και το user interface για να μην σου σπαει τα νευρα

ο LD41 ειναι πολυ καλη επιλογη!!
τον εχω κ εγω αλλα στην εκδοση με τα XM-L U2. με XM-L2 U2 θα ειναι πιο δυνατος.
τον εχω ταλαιπωρησει καμποσο αλλα δεν εχει βγαλει κατι οποτε αν σου αρεσει προχωρα!

Καλά τώρα το είδα ο olight s35 είναι πιο φθηνός στον Δήσιο απ'ότι στο banggood???

Τωρα ειδα οτι στο review που εχω κανει, στο λινκ που δινω παραπανω, κανω και μια συγκριση με τον Fenix LD40, αρα θα σου ειναι χρησιμο αν το διαβασεις!

Χιώτη τώρα κοίταζα το review που έχεις κάνει, πραγματικά πάρα πολύ καλό! Μπράβο!! Συγνώμη τον LD40 με τόσα που λες ότι του έχεις κάνει δεν έχει κάνει κανένα σημαδάκι μπροστά στην κεφαλή, δεν έχει ξεβάψει πουθενά?? Κάτω τον αφήνεις καθόλου? Δεν σου έχει πέσει ποτέ??

Νομιζω οτι οι φωτογραφιες ειναι στις αρχες που τον ειχα παραλαβει. Παντα φωτογραφιζω τους φακους μολις τους παραλαμβανω.
Το review εγινε αργοτερα αφου ειχα εμπειρια απο τον φακο.

Σημερα βεβαια ο φακος δεν ειναι στην κατασταση που τον βλεπεις πλην ομως ειναι full λειτουργικος και αναντικαταστατος.

Έβαλα εναν φίλο να μου παραγγείλει τον φακό και μου λέει ότι όταν πατάει εκεί στο κουτάκι του ζητάει coupon code

Ετσι πρεπει, οταν πατας το κουτακι, πρεπει να ζηταει coupon code. Βαζεις το BLF για να εχεις επτωση 8%.

Το BLF ειναι το coupon code.

Δλδ για κωδικό να γραψει BLF? Τι σημαίνει αυτό απο περιέργεια?

Nαι.

Σημαινει Budget Light Forum (BLF). Eιναι ενα αγγλοφωνο φορουμ για φακους και τα μελη του εχουν εκπτωση σε πολλα μαγαζια που πουλανε φακους και τα παρελκομενα τους.

http://budgetlightforum.com/

Γραψου και συ μελος γιατι κανουν διαγωνισμους σχεδον καθε βδομαδα με δωρεαν επαθλα. Eνημερωνεσαι κιολας για ολες τις εξελιξεις σε θεματα φακων :))

Καλημέρα!!
Λοιπον η παραγγελεία έγινε, όταν τα παραλάβω θα σας πώ και αν θέλετε ανεβάζω και φωτογραφίες.
Ευχαριστώ και όσους ασχολήθηκαν!!