Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες
Μ' ενδιαφέρει μια φωτογραφική τσάντα National Geographic και συγκεκριμένα η Earth Explorer NG2475.
Μήπως έχει κανείς εμπειρία από τη συγκεκριμένη ή γνωρίζει κάποιο κατάστημα που να την έχει;
Λοιπόν...Από το καλοκαίρι είμαι ευτυχής κάτοχος μιας ΝG 5162.(Sorry Τάσο, ήταν έρωτας

)
Εντυπώσεις:Άριστες.Δεν τις έχω βάλει δύσκολα, δεν έχω μπει σε αεροπλάνο, αλλά τις μεταφορικές μου ανάγκες τις ικανοποιεί.Χωρά 3-4 φακούς καθώς και έχει αρκετές τσέπες για μικροπράγματα, προσωπικά αντικείμενα κλπ
Ο λόγος που τη επέλεξα ήταν ότι είχε και ένα διαμέρισμα (στο πάνω μέρος της τσάντας) για διάφορα αντικείμενα σχετικά ή άσχετα με τη φωτογραφία(ένα αδιάβροχο ας πούμε).Δεν ήταν δηλ.μόνο για φωτογραφία.
Θήκες για μπουκάλια και (μικρό) laptop έχει, λουριά για να δέσεις τρίποδο έχει, κρίκους για να κρεμάσεις διάφορα έχει...
Μειονεκτήματα:Δεν είναι πολύ μεγάλο.Ένα μέτριο εξοπλισμό τον χωράει πάντως.
Τα πάντα λειτουργούν με λουριά και κουμπιά παραδοσιακής υφής και τεχνικής(ένας από τους λόγους του έρωτα).Δεν με πειράζει το σφίξε-ξεσφίξε.Ο Βλάσης πχ φαντάζομαι ότι θα την μισούσε...
:ernaehrung004:
Όπως είπα, κάνοντας κάποια πεζοπορία, μπορεί και να αλλάξω γνώμη.Είναι όμως αρκετά ελαφριά,και αρκετά βολική.
Τις έχει ο Γέραμας (Εμμ.Μπενάκη 34) καθώς και υπέροχες billingham...
Το σκεπτικό μου είναι να έχω μαζί μου τα απαραίτητα(τι να το κάνω το laptop στο βουνό; ) και να είμαι όσο το δυνατόν ευέλικτος.Το τρίποδο το έχω συνήθως στο χέρι, μέχρι τώρα δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω τα λουριά...
Τώρα γιατί τα γράφω όλα αυτά, αφού το θέμα είναι άλλο μοντέλο;έλα ντε.
Τέλος πάντων...
Φωτό προσεχώς...