Giannis Ch.
Senior Member
- 31 January 2010
- 384
Benro Quicken 100 , θα την αγόραζα από τον τύπο , αλλά πρόσεξα πως η 100 είναι με μονό ιμάντα και μάλλον (κατά λάθος ; ) έχει βάλει φωτογραφία από την 300 .
Βρε ....εσύ δεν είπες sling bag ; Η συγκεκριμένη είναι 26.5x23x39cm , δεν την λες τεράστια .
ναι, θέλω slingbag αλλά αυτά που βλέπω είναι τεράστια, αυτό είναι το πρόβλημα. Την e-pl5 θα βάλω μέσα, κανα κινητό, το dac κλπ. Τι να το κάνω το 39???
Θέλω να έχω πάντα την τσάντα μαζί μου, αν είναι μεγάλη θα την παρατήσω...
Τι να την κανεις την σλινγκ βρε Στεργιε? Θα κατεβαινεις τσιμισκη για καφε με την τσαντα στην πλατη σαν προσκοπος ή θα πηγαινεις στην ταβερνα με το σακιδιο σαν ολανδος τουριστας? Αυτες ειναι καλες -συμφωνα με τη δικη μου εμπειρεια- αν...
βαζεις βγαζεις εξοπλισμο καθε τρεις και λιγο,
κινεισαι με ποδηλατο, μηχανακι,
εχεις εξοπλισμο πανω απο 3 κιλα και τον κουβαλας για πανω απο 3 ωρες συνεχομενα
δεν σε ενδιαφερει να δειχνεις σαν αχθοφορος...
Για λαιτ καταστασεις και πιο διακριτικες, τσαντα ωμου... να ειναι ομως μικρη, ισα ισα για τα οσα θελεις να κουβαλας, τωρα αν θες και ντακ και μαγκνεπαν και λαμπατους και ακουστικα, εχει και... τρειλερ :Banane0:
Το προβλημα ειναι οτι οι σικατες, δεν ειναι φτηνες... ο στηβ χαφ κατα καιρους εχει διαφημισει καποιες στυλατες...
Εγω βρηκα την υγεια μου για την μιρορλες με μια του εμποριου -ιδια εμφανισιακα με κεινη την πανακριβη που εχει ο Τασος- που την πηρα στα 20 ευρω... με μια εσωτερικη θηκη εξτρα απο το εμπει, εχω και επιπλεον αποθηκευτικους χωρους αν θελω...
Τωρα σκεφτομαι να παρω κατι τετοιο ή κατι τετοιο, αν και ειναι παραλογα ακριβες, αλλα ειναι πολυ... δρομισιες (και η δευτερη αν και ακριβη χωραει και dslr με τηλεφακο φορεμενο αν θες)... Ο ΝασοςΤ (που χαθηκε και αυτος?) θα τις ενεκρινε πιστευω... :ears:
Το βασικο προσον τους ειναι οτι ειναι ελαφρες... μακρια απο δερματινες ή και απο κανβα, πολυ βαρος για το τιποτα...
Με ποια βολεύτηκες εσύ? έχεις κανα λινκ?
Μετά από τόση έρευνα, τι της βρήκες της Tamrac και σου άρεσε τόσο (πέρα από την τιμή);
![]()
Από εκείνες που είχες προς επιλογή, πολύ πιο φινετσάτη και πρακτική μου φάνηκε η Thinktank:
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.