Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Το ενα ακρο ειναι το κινητο και το κλειδι του αυτοκινητου σε μια ζωνη. Ηλεκρολυτες πανω στο ποδηλατο.

Η αλλη ακρη ειναι σακκιδιο ώμου, με περιεχομενο απο dslr & φαρμακειο, μεχρι ισοθερμικη κουβερτα & σωβρακο.

Αναμεσα σε αυτα τα ακρα, υπαρχουν 782 "μεσες" :D

Κανεις και στις δυο περιπτωσεις την αθληση σου αν θες. Αθληση, δεν εγραψα πουθενα extreme.

Σύμφωνοι. Μία από αυτές τις "μέσες" είναι και μια τσάντα/θήκη πάνω στο ποδήλατο και χρήση μικρής μηχανής.
Δεν είναι και τόσο καταστροφική ή αντιαθλητική λύση όσο μας έχουν κάνει να πιστεύουμε.

Ότι χαλάνε το image του αναβάτη, ναι, όπως και η πίσω βαλίτσα στις μοτοσυκλέτες. Κι εκείνη υποτίθεται χαλάει τη γεωμετρία και αεροδυναμική αλλά σιγά τα ωά σε νορμάλ οδήγηση και μη ακραίες καταστάσεις. Φαντάζομαι ότι το 95% εκείνων που δεν διανοούνται να βάλουν βαλίτσα πίσω το κάνουν για το image και μόνο.

Ενταξει, λεγε τωρα: Η ricoh gr ειναι καλυτερη σε φωτογραφια απο την rx100II ? :p

Απάντηση: Re: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

εγω πρότεινα tough Mirrorless με αντίστοιχους φακους γιατι πιστευω ότι κατάλαβα ακριβως τι είδους φωτογραφία θέλει να βγάλει ο Ντίνος, οταν θα βρέχει μεΣα στο δάσος ή με τίγκα λάσπη , χιόνι στο χωματόδρομο κλπ. μπορεί να στηθεί και με ενα κοντό αδιάβροχο τηλεφακο των 200-300γρ. να πάρει εκπληκτικές φωτο την ώρα που οι αλλοι θα κάνουν τα αλματάκια τους χωρίς φόβο και πάθος οτι θα πάθει κατι η μηχανη του, στο τελος ενα καλο πλύσιμο και μέσα στην τσάντα και πίσω απο τους άλλους, αν μπορεις αυτα να τα κανεις με ενα σταθερό φακο αλλα ricoh gr πάω πάσο, αν μπορει να βολευτεί παντως ειναι σιγουρα ιδανική λυση.

ειναι σκουτερακιας με βαλίτσα 52 λίτρων αλλα στο ποδήλατο μου ποτε δεν θα έβαζα καλαθάκι :afro:

Ενταξει, λεγε τωρα: Η ricoh gr ειναι καλυτερη σε φωτογραφια απο την rx100II ? :p

Θα έλεγα αισθητά καλύτερη τόσο σε ποιότητα εικόνας, όσο και σε εργονομία.
Πώς θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά αφού συγκρίνουμε 1" αισθητήρα και zoom φακό από τη μια μεριά με aps-c αισθητήρα και σταθερό φακό από την άλλη, φακό γνωστό για τις άριστες επιδόσεις του, σε ένα σώμα με εργονομική εξέλιξη δεκαετίας.

Ναι, αν θέλει να κυλιέται στις λάσπες τραβώντας τα άλματα των άλλων (ποιος τη χάρη τους) μια αδιάβροχη mirrorless και zoom φακός είναι ιδανική λύση. Το δικό μου μυαλό πήγε σε τοπία, φωτογράφιση ακόμη και εν κινήσει και γκρουπ φωτό, όλα με την ευκολία της χρήσης μόνο με ένα χέρι και άνετο βάλε-βγάλε από την πίσω τσέπη ή το τσαντάκι μπροστά.

Το γυναικείο καλαθάκι άλλη παρεξηγημένη υπόθεση image. Πολλές αναβάτριες δεν τα θέλουν με τίποτε, λες και θα ενοχλήσουν την άθλησή τους στις βόλτες τους. Αντίθετα, είναι πολύ πρακτικά. Τη ζηλεύω την άμεση πρόσβαση που προσφέρουν και την ικανότητα φόρτωσης με ψώνια.

Last edited:
πάντως είναι καλή φάση να είναι αδιάβροχη η μηχανή και ο φακός. Εγώ πολλές φορές δε τη βγάζω έξω την e-pl5 όταν...ψιχαλίζει γιατί φοβάμαι.

Δηλαδή τις tough mirrorless τις παίρνεις με τις λάσπες τις βάζεις κάτω από τη βρύση και τις πλένεις????

καλό μου ακούγεται!

Έχει όμως tough prime φακούς?

Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

πάντως είναι καλή φάση να είναι αδιάβροχη η μηχανή και ο φακός. Εγώ πολλές φορές δε τη βγάζω έξω την e-pl5 όταν...ψιχαλίζει γιατί φοβάμαι.

Δηλαδή τις tough mirrorless τις παίρνεις με τις λάσπες τις βάζεις κάτω από τη βρύση και τις πλένεις????

καλό μου ακούγεται!

Έχει όμως tough prime φακούς?

έχεις δίκιο να φοβάσαι... εγώ όμως με την d700 δεν φοβάμαι όχι ψιχάλα, αλλά ούτε βροχή κανονική. Αλλά και η νέα μου μηχανή είναι επίσης αδιάβροχη.

Η οποία είναι; ;
αν θέλεις να μάθεις και να τη δείς ας τα πούμε τη Δευτέρα από κοντά. Δευτέρα, Τρίτη και πρωινό Τετάρτης θα είναι και πάλι στη γενέθλια πόλη. Έρχομαι κι από το Γαλάτσι αν θέλεις....

ακόμα πάντως δεν έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

αν θέλεις να μάθεις και να τη δείς ας τα πούμε τη Δευτέρα από κοντά. Δευτέρα, Τρίτη και πρωινό Τετάρτης θα είναι και πάλι στη γενέθλια πόλη. Έρχομαι κι από το Γαλάτσι αν θέλεις....

ακόμα πάντως δεν έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Δευτέρα απόγευμα ! Μετά τις 6-6:30 άνευ απροόπτου

Δεν θα μπορέσω Παναγιώτη. Ο χρόνος μου είναι ελάχιστος κι ασφυκτικός. Φαντάσου ότι δεν έχω κλείσει εισιτήρια διότι οι μέρες μειώνονται συνεχώς. Χθες ήξερα ότι θα φύγω από Θεσ/νίκη Κυριακή βράδυ και θα έχω επιστροφή Τετάρτη απόγευμα, σήμερα έμαθα ότι Τετάρτη θα πρέπει να είμαι στο Πανμιο 07.15 την Τετάρτη, κι υπάρχει πιθανότητα να μην κατεβώ καν.

Και στην Αθήνα έχω μια ντουζίνα ραντεβού.

Off topic

Ναι Μάκη , ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια , κάνε κλικ στο Κώστας στην υπογραφή μου .

Γνώριζα την αγάπη και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον σου για τη φωτογραφία και το βίντεο, όπως και πολλοί συμφορουμίτες, βέβαια, αλλά δεν γνώριζα την επαγγελματική σου δραστηριότητα. Συγχαρητήρια αφενός για το site και την παρουσίαση, ευχόμενος Καλές δουλειές στη δύσκολη περίοδο που περνάμε.

Κάνε και μια βόλτα από την ενότητα Gadgets και Εργαλεία, νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον για σένα.

On topic