Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Καλά ναι με υπομονή βρισκεις καλές περιπτώσεις. Πράγματι καλή τιμή αυτο που έβαλες, καλή περίπτωση φαίνεται ειδικά σε αυτή την τιμή…βρε λες να το πάρω και αυτο;;

Το Amazon έφαγε πρόσφατα μυνηση από την αμερικανική εταιρία Peak design γιατί αντέγραψαν 100% τσάντα τους και την έβγαλαν σε ξεφτίλα τιμή.

Καμια σχέση βέβαια τα δυο προϊόντα σε υλικά. Ραφές , φερμουαρ, αδιαβροχοποιηση κλπ.

Την υβριδική της MANFROTTO την χρησιμοποιώ καθημερινά εδώ και εξάμηνο περίπου, πολύ καλή αλλά έχω 1-2 ενστάσεις. Την ήθελα λίγο μεγαλύτερη και οταν την κρατήσεις όρθια δεν έχει ένα μικρό ιμάντα για να την σηκώσεις, πιάνεις ένα από τους δυο ιμάντες πλάτης , το βάρος δεν κατανέμεται σωστά και φοβάσαι μην σκιστεί από το βάρος αυτός.

Την πήρα πολύ φθηνότερα από τις τιμές που αναγράφονται ως προσφορά.

Προφανώς Κωστα το επώνυμο προϊόν θα είναι καλύτερο αυτο έλειπε, αξίζει όμως πολλαπλάσια τιμή;;; Εκεί είναι το ερώτημα…στην περίπτωση μου δε το ανώνυμο και φτηνότερο προϊόν είναι ανώτερο σχεδόν σε όλα από το ακριβότερο και επώνυμο προϊόν…..όποτε κάτι δεν πάει καλά….

Υ.Γ. Η peak design έχει καβαλήσει εδω και καιρό το καλάμι, έχω πιάσει 1-2 τσάντες της με τιμές στον θεό που για μένα δεν τα αξίζουν ούτε με σφαίρες.. βεβαια ο καθένας κρίνει με διαφορετικά κριτήρια.

Παντως συνολικά όσον αφορά τις φωτογραφικές τσάντες νιώθω ότι μας πιάνουν λίγο κορόιδο και στηρίζονται στις λοξές μασ και την αγάπη για το χόμπι μας για να μας γδάρουν.

Θα συμφωνήσω 100% οτι οι τιμές έχουν ξεφυγει και δεν ανταποκρίνονται πολλές φορές στο προϊόν.

Γιαυτο και εγώ προσπαθώ να βρω συνήθως επώνυμη τσάντα , με καλές κριτικές και σε προσφορά. Τουλάχιστον να μην κλαίω τα λ7 μου και να μπορώ να την πουλησω αν δεν μου κάνει.

Καλά ναι με υπομονή βρισκεις καλές περιπτώσεις. Πράγματι καλή τιμή αυτο που έβαλες, καλή περίπτωση φαίνεται ειδικά σε αυτή την τιμή…βρε λες να το πάρω και αυτο;;

Συλλογη θα τις κανεις ? Αν εχω καταλαβει καλα δεν σου χρειαζεται .

Εγω πχ τσαντα ωμου τετοιας διαστασης πηρα προσφατα γιατι η παλια μου lowepro τα ειχε φτυσει (απο αποψη οτι μαλακωσαν τα τοιχωματα με την συνεχη καταπονηση απο το βαρος ) μετα απο 15 χρονια και την εδωσα στον γιο μου και την εκανε τσαντα σχολειου :ROFLMAO:

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε φωτογραφική τσάντα, θέλω να χωράει τα εξής

• E-M1 Mark II με φακό Olympus M.Zuiko Digital Ed 12-100mm
  • Panasonic Lumix DC-GX9 με φακό Olympus M.ZUIKO Digital 17mm f/1.8
  • Panasonic Lumix 14-140mm & Olympus M. zuiko 45mm 1.8
  • Επίσης φορτιστές, μπαταρίες.
  • Ίσως ipad air η macbook pro 13”
Αγόρασα την Manfrotto MB MA2-BP-H Advanced² Hybrid 3 en 1 αλλά είναι τελικά μικρή.

Προτιμώ ώμου αλλά όχι απαραίτητα.

Σας ευχαριστώ, Αντώνης

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε φωτογραφική τσάντα, θέλω να χωράει τα εξής

• E-M1 Mark II με φακό Olympus M.Zuiko Digital Ed 12-100mm
  • Panasonic Lumix DC-GX9 με φακό Olympus M.ZUIKO Digital 17mm f/1.8
  • Panasonic Lumix 14-140mm & Olympus M. zuiko 45mm 1.8
  • Επίσης φορτιστές, μπαταρίες.
  • Ίσως ipad air η macbook pro 13”
Αγόρασα την Manfrotto MB MA2-BP-H Advanced² Hybrid 3 en 1 αλλά είναι τελικά μικρή.

Προτιμώ ώμου αλλά όχι απαραίτητα.

Σας ευχαριστώ, Αντώνης

Αντωνη δες αυτην την σειρα εδω

Για αυτα που περιγραφεις νομιζω η 24 λιτρων ειναι αρκετη και κυριως για φωτογραφικη χρηση θα την προτιμουσα στα σιγουρα επειδη εχει προσβαση και απο επανω διαμορφωνοντας το εσωτερικο αλλα και για απο το πλαι για την δευτερη σου μηχανη.

Εγω αντι αυτης πηρα προσφατα αυτην (ειμουν μεταξυ των δυο αλλα εγω εχω αλλες αναγκες πολυ πιο μικτες απο εσενα)

Ειναι ομως πολυ ποιοτικη και η tenba.

Αντωνη δες αυτην την σειρα εδω

Για αυτα που περιγραφεις νομιζω η 24 λιτρων ειναι αρκετη και κυριως για φωτογραφικη χρηση θα την προτιμουσα στα σιγουρα επειδη εχει προσβαση και απο επανω διαμορφωνοντας το εσωτερικο αλλα και για απο το πλαι για την δευτερη σου μηχανη.

Εγω αντι αυτης πηρα προσφατα αυτην (ειμουν μεταξυ των δυο αλλα εγω εχω αλλες αναγκες πολυ πιο μικτες απο εσενα)

Ειναι ομως πολυ ποιοτικη και η tenba.
Ευχαριστώ θα το ψάξω.

H Billingham έχει κλείσει 30+ χρόνια ζωής, έστω και με περιστασιακή χρήση. Τώρα με την M43 που θέλω κάτι μικρό, σκέφτομαι σοβαρά να τα ξανασκάσω για Billingham...

Οι δυο τσαντες της PGYtech και η διαμορφωση τους

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

δευτερη γενια τσαντων advanced Manfrotto σε παρουσιαση

20150827114953_mantona_neolit_ii_photo_bag.jpeg
mantona-camera-bag-neolit-ii-black.jpg

Αυτές τις μέρες πήρα την ώμου/ταχυδρόμου Mantona Neolit II Photo Bag στα 53 ευρώ (αντικαταβολη + μεταφορικά) και νομίζω δε θα μπορούσα να κάνω καλύτερη επιλογή.
Ήθελα μια τσάντα ώμου και οχι backpack για να μπορώ να έχω άμεση πρόσβαση στον εξοπλισμό. Επίσης ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για μένα να μπορούν να χωρέσουν 2 mft σώματα "ετοιμοπόλεμα" με κουμπωμένους φακους πάνω. Χωράει λοιπόν με άνεση την EM5 mkIII με τον 12-40 pro, την EM10mkII με φορεμένο το grip της και πάνω της τον Leica 25mm f/
1.4 (με φορεμενο το μεγάλο και περίεργο hood του !), τον 45mm 1.8, και μένει κενή θέση για ένα φακό ακόμα. Έχει απειρα τσεπάκια, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής + αδιάβροχο κάλυμμα για ακομη μεγαλυτερη προστασια απο τη βροχή, αν και ειναι ήδη εξαιρετικά στεγανή απο μόνη της. Όσοι θέλετε μαζεμένη τσάντα, με εξαιρετική τιμή και ποιοτητα κατασκευής για 2 σώματα, νομιζω εδώ εχουμε ενα τρομερο value for money

Attachments

• mantona-camera-bag-neolit-ii-black.jpg
    mantona-camera-bag-neolit-ii-black.jpg
    112.3 KB · Views: 25
  • Like
Reactions: kbouk and cacau
Οι πρώτες μου καλοκαιρινές διακοπές με πολλούς φακούς. Η Cullmann Panama Action 200 (σχετικά παλιό μοντέλο) που προόριζα για αυτή τη χρήση δεν με απογοήτευσε. Τι χωράει; Μια Canon M50 μαζί με τον EF-M 32mm και το μεγάλο του hood, έναν EF-M 22mm, έναν EF-M 55-200mm, 5-6 φίλτρα, 2 extra μπαταρίες, 1 μικρό φλας, 1 flash diffurer-reflector, 1 led φως για βίντεο, 1 τριποδάκι, 1 μικρό επιτραπέζιο τρίποδο, 1 φυσητήρι και πινέλο για καθαρισμό αισθητήρα και φακών. Γενικά, όλα compact πράγματα. Η τσάντα πανέμορφη, άνετη και σχετικώς ελαφριά (λόγω περιορισμένου διαθέσιμου όγκου). Νon-stop φόρεμα σε ατελείωτο περπάτημα και τη μεγάλη μαγκιά με τη 1 κίνηση που φέρνεις στην κοιλιά σου την τσάντα και βγάζεις αμέσως τη μηχανή χάρις στο πλαϊνό φερμουάρ.

IMG_7009_resize2.JPG

Νομιζω οτι η Messenger νουμερο 13 της Tenba ειναι απλα θεικη και ενιοτε και σε καλα χρηματα.

Εχει ομως και πιο μικρες και μια μεγαλυτερη (15)

Τσεκαρε και την καινουργια σειρα (προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο η παλια σειρα) αλλα θαναι πιο ακριβη λογικα γιατι μολις βγηκαν

• Like
Reactions: scorpio3
Εχει κάποιος αυτήν : https://www.tamrac.com/collections/backpacks/products/jazz-photo-backpack-84-v2-0 . Την βρίσκω 45 στην πόρτα μου απο Ελλάδα . Εχω μια 70 d ,ενα flash , 4 φακούς , κάποια λίγα φίλτρα , uv φορτιστές κλπ . Φαίνεται ιδανική . Προς το παρόν εχω μία πλάτης Polo με αγορασμένη θήκη με 3 θέσεις απο ebay . Ειχα σκοπό να μην δίνω στόχο αλλά ποτέ δεν βόλεψε .
Σαν κατασκευή λέει τίποτα ; Πάντα συγκριτικά με τα λεφτά της . Ειμαι σε νησί και δεν μπορώ να την δω απο κοντά.