Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Παρε την Topload και καθαρισες. Ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε. Εχω ακριβως την ιδια και τη χρησιμοποιω ακομα που και που, παρολο που εχω δυο μεγαλυτερες.

Καλημέρα και σε ευχαριστώ πατριώτη και εσένα :ernaehrung004:

Μηπως γνωριζει καποιος εαν εκτος απο τον Γεραμα ο οποιος εχει ελειψη
που μπορω να βρω τσαντες Natinal geographics ή εαν υπαρχουν καποιες
παρομοιες .
Επισης πουλουνται σκετα τα χωρισματα που υπαρχουν στις τσαντες ?
Σκεπτομαι μηπως φτιαξω μια fisherman σαν αυτη του Tασου .

Απάντηση: Re: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Για Nikon D5000 τελικά πήρα αυτή η οποία με έχει καλύψει για αρχή

Με γειές και μάλλον θα σε βολέψει για μηχανή με 1 φακό.

Αν προκύψουν κι άλλα (φακοί, φίλτρα, φλας, φορτιστές) τότε θα χρειαστείς κάτι μεγαλύτερο

εγω πριν κανα μήνα πήρα αυτη την Vanguard για την pentax K20D . Παρ όλο το μικρο της μέγεθος για τσάντα πλάτης χωράει μέσα πολύ πράμα ( δυο φακούς επιπλέον , Φλας , φορτιστή μπαταρίας , δεύτερη μπαταρία, τριποδάκι τσέπης , cardread, καλώδια , καθαριστικά) Στα συν της οτι με μια κίνηση τη φέρνεις από την πλάτη μπροστά σου και βγάζεις τη μηχανή απ το πλαϊνό φερμουάρ . Θα ήθελα να είχε πιο σκληρό πάτο και ποδαράκια ώστε όταν την αφήνω στο πάτωμα να στέκεται όρθια καθώς και κάποια θήκη στο πλάι να κρεμάω το μεγάλο τρίποδο . Για αυτο το τελευταίο λέγω να κάνω καμιά πατέντα με χρατς και να τη ράψω πάνω στη τσάντα .

Αν σε βολεύει, φυσικά και είναι ό,τι πρέπει. Πάντα οι τσάντες (είτε ώμου είτε πλάτης) με εκπλήσσουν ευχάριστα με τις μεταφορικές τους ιδιότητες.

Μέχρι να μεγαλώσει ο εξοπλισμός σου, γιατί τότε...-bye-

κοίτα , έναν ακόμα φακό μπορώ να τον χωρέσω οπότε με 4 φακούς νομίζω πως δε θα χρειαστώ κάτι περισσότερο . Θα μου πεις άλλοι κουβαλάνε 10+ , στην ουσία όμως θα χρησιμοποιήσουν τους 3 άντε 4 το πολύ . Αν βέβαια είσαι επαγγελματίας αλλάζει το πράμα

Όχι, δεν θα χρειαστείς κάτι περισσότερο.

Τολμώ να πω μάλιστα πως όσο λιγότερους φακούς έχεις, τόσο περισσότερο χώρο δίνεις στο μυαλό και στη δημιουργικότητά σου να δουλέψει.

@ncups , καλημέρα , σίγουρα θα ανέβω κατηγορία γιατί είδη μπορώ να πω πως όσο περνάει ο καιρός αν και ερασιτεχνικά ασχολούμε και μόνο , αρχίζει να με "πιέζει" το αποτέλεσμα που παίρνω από το φακό μιας και μακρινά πλάνα "τα χάνω"...

Εχω παρει "δανεικη" απο τη μανα μου, μια τσαντα ωμου SONY. Την εδινε παλια δωρο η SONY με την α100.

Δεν ειναι τρομερα μεγαλη, αλλα χωραει μια μηχανη με τον 70-200 και μια με τον ΤΑΜΡΟΝ φορεμενους. Στριμωχνω μεσα και φλας και τον 28/1.8, φορτιστες και CardReader. Δε μενει τιποτα απ'εξω.

Το προβλημα ειναι οτι ειναι ολα στριμωγμενα και η προσβαση ειναι δυσκολη. Πρεπει να βγαλω εξω αρκετα για να βρω αυτο που θελω....

Κοιταζω καποιες πλατης (τις γνωστες απο ΚΑΤΑ, LOWEPRO κτλ) αλλα καμια δεν φαινεται να χωραει δυο μηχανες με φορεμενους τους φακους.

Τι να κανω γιατρε μου?

Re: Απάντηση: Προτάσεις για φωτογραφικές τσάντες

Όχι, δεν θα χρειαστείς κάτι περισσότερο.

Τολμώ να πω μάλιστα πως όσο λιγότερους φακούς έχεις, τόσο περισσότερο χώρο δίνεις στο μυαλό και στη δημιουργικότητά σου να δουλέψει.

Σωστό και αυτό, αλλά μπορεί να φτάσουμε να περιορίσουμε τη θεματολογία έτσι. Αυτό που λες ισχύει περισσότερο με τους σταθερούς φακούς, οι οποίοι αναγκαστικά βάζουν το μυαλό (και τα πόδια!) σε λειτουργία. Ιδίως παλιότερα το έκανα αυτό με τους χειροκίνητους, έπαιρνα πχ έναν 20ρη (στη Canon δίνει 32mm κάδρο, περίπου ευρυγώνιο, που μπορείς να του δώσεις με το καδράρισμα, και ιδίως το κάθετο, από πραγματικά ευρυγώνια αίσθηση μέχρι και περίπου νορμάλ) και έναν 85ρη ή 135ρη (215mm στην Canon).

Εχω παρει "δανεικη" απο τη μανα μου, μια τσαντα ωμου SONY. Την εδινε παλια δωρο η SONY με την α100.

Δεν ειναι τρομερα μεγαλη, αλλα χωραει μια μηχανη με τον 70-200 και μια με τον ΤΑΜΡΟΝ φορεμενους. Στριμωχνω μεσα και φλας και τον 28/1.8, φορτιστες και CardReader. Δε μενει τιποτα απ'εξω.

Το προβλημα ειναι οτι ειναι ολα στριμωγμενα και η προσβαση ειναι δυσκολη. Πρεπει να βγαλω εξω αρκετα για να βρω αυτο που θελω....

Κοιταζω καποιες πλατης (τις γνωστες απο ΚΑΤΑ, LOWEPRO κτλ) αλλα καμια δεν φαινεται να χωραει δυο μηχανες με φορεμενους τους φακους.

Τι να κανω γιατρε μου?

Καλησπέρα από τη Βουλγαρία. Δεν έχεις δίκιο. Όλες οι μεσαίες, μεγάλες πλάτης χωρούν δυο μηχανές με φορεμένους φακούς. Εγώ στην Computrekker βάζω μια με τον 80-200, μια με έναν κανονικό φακό ή ευρυγώνιο ζουμ, ένα φλας και 6-7 ακόμη φακούς, συν το λάπτοπ. Μου είναι δύσκολο να σου ανεβάσω φωτογραφία τώρα...

Δεν χρειαζεται φωτογραφια. Αμα λες οτι χωρανε, χωρανε.

Ειχα αυτη την εντυπωση γιατι πουθενα δεν το ειδα να γραφεται, ουτε σε φωτογραφια ή σκαριφημα να φαινεται.

Αν ειναι ετσι η Computrekker μου κανει...

Ευχαριστω.