Παρε την Topload και καθαρισες. Ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε. Εχω ακριβως την ιδια και τη χρησιμοποιω ακομα που και που, παρολο που εχω δυο μεγαλυτερες.
Καλημέρα και σε ευχαριστώ πατριώτη και εσένα :ernaehrung004:
Παρε την Topload και καθαρισες. Ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε. Εχω ακριβως την ιδια και τη χρησιμοποιω ακομα που και που, παρολο που εχω δυο μεγαλυτερες.
Για Nikon D5000 τελικά πήρα αυτή η οποία με έχει καλύψει για αρχή
Το προβλημα ειναι οτι ειναι ολα στριμωγμενα και η προσβαση ειναι δυσκολη. Πρεπει να βγαλω εξω αρκετα για να βρω αυτο που θελω....
Όχι, δεν θα χρειαστείς κάτι περισσότερο.
Τολμώ να πω μάλιστα πως όσο λιγότερους φακούς έχεις, τόσο περισσότερο χώρο δίνεις στο μυαλό και στη δημιουργικότητά σου να δουλέψει.
Εχω παρει "δανεικη" απο τη μανα μου, μια τσαντα ωμου SONY. Την εδινε παλια δωρο η SONY με την α100.
Δεν ειναι τρομερα μεγαλη, αλλα χωραει μια μηχανη με τον 70-200 και μια με τον ΤΑΜΡΟΝ φορεμενους. Στριμωχνω μεσα και φλας και τον 28/1.8, φορτιστες και CardReader. Δε μενει τιποτα απ'εξω.
Το προβλημα ειναι οτι ειναι ολα στριμωγμενα και η προσβαση ειναι δυσκολη. Πρεπει να βγαλω εξω αρκετα για να βρω αυτο που θελω....
Κοιταζω καποιες πλατης (τις γνωστες απο ΚΑΤΑ, LOWEPRO κτλ) αλλα καμια δεν φαινεται να χωραει δυο μηχανες με φορεμενους τους φακους.
Τι να κανω γιατρε μου?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.