Τελικά κανείς γνώμη για τις Tenba ? Έχετε υπόψη για καταστήματα που μπορεί να τις δει κανείς?
Το μόνο που βρήκα είναι ο εισαγωγέας (www.tonnage.gr), ο οποίος είναι όμως στη θεσσαλονίκη. Στο site αναφέρει σημεία πώλησης. Στην πραγματικότητα δεν μπορείς να βρεις τα προϊόντα σε κανένα από αυτά: Στο multirama μόνο κατόπιν παραγγελίας και δεν φέρνει την πλήρη γκάμα (τουλάχιστον όχι αυτή που με ενδιαφέρει). e-shop niet! τα άλλα ούτε να το συζητάς
Τελικά μάλλον θα πρέπει να πάω από την πεπατημένη (tamrac / kata / lowepro)
Τελικά κανείς γνώμη για τις Tenba ? Έχετε υπόψη για καταστήματα που μπορεί να τις δει κανείς?
Το μόνο που βρήκα είναι ο εισαγωγέας (www.tonnage.gr), ο οποίος είναι όμως στη θεσσαλονίκη. Στο site αναφέρει σημεία πώλησης. Στην πραγματικότητα δεν μπορείς να βρεις τα προϊόντα σε κανένα από αυτά: Στο multirama μόνο κατόπιν παραγγελίας και δεν φέρνει την πλήρη γκάμα (τουλάχιστον όχι αυτή που με ενδιαφέρει). e-shop niet! τα άλλα ούτε να το συζητάς
Τελικά μάλλον θα πρέπει να πάω από την πεπατημένη (tamrac / kata / lowepro)
Ποσο δεν ξερω,δεν το εχω σκεφθει. Παντως δε θα το λυπηθω μιας και θα ειναι μονιμα οι φακοι εκει μεσα οποτε θαθελα μια εξαιρετικη .
Τωρα για το ειδος.....
Πραγματικα δεν ξερω αλλα μαλλον δεν θα ηθελα βαλιτσακι χειρος. Μαλλον κατι ευκολα φερομενο θα προτιμουσα.
Πλατης ειναι η μονη λυση εε ?
να χωρά και ΗΥ;
Πήγαινε στο public.
Καλησπέρα,
Έχω πάρει τη συγκεκριμένη τσάντα και μπορώ να σου πώ ότι είναι μοναδική όσον αφορά θέματα ποιότητας και εργονομίας. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Εμένα μου την είχε στείλει ο αντιπρόσωπος από τη Θεσσαλονίκη με courier κατα τη διάρκεια της photovision. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του να σε καθοδηγήσει για Αθήνα γιατί θα ξεκινούσαν κάποιες νέες συνεργασίες. Πάντως για τη συγκεκριμένη τσάντα υπάρχει και video στο youtube.
Προσωπικα δεν μου αρεσει οταν περπαταω και ειδικα οταν εχω και σακιδιο να εχω και κατι αλλο κρεμαμενο πανω στο σωμα μου. Με αποσυντονιζει και με κουραζει.
Καλυτερη λυση ειναι ενα σακιδιο με φωτογραφκο "διαμερισμα".
Καθυστερεις καπως να σταματησεις να βγαλεις την μηχανη σου αλλα στο περπατημα εισαι ανετος και ξεκουραστος.
Κατι βασικο για να δημιουργησω ηρεμος.
Έχει κανείς γνώμη / εμπειρία από tenba? είναι ποιοτικές ? συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για την shootout backpack medium.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.