Ευχαριστώ. Τις βρήκα. :2thumb22sup:αυτες που λες ειναι οι τσαντες τυπου sling. Πολλες εταιρειες βγαζουν τετοιες. Κοιτα σε lowepro, kata, etc για sling bags.
Ευχαριστώ. Τις βρήκα. :2thumb22sup:αυτες που λες ειναι οι τσαντες τυπου sling. Πολλες εταιρειες βγαζουν τετοιες. Κοιτα σε lowepro, kata, etc για sling bags.
Είχα δει κάποτε μια τσάντα πλάτης με ένα διαγώνιο λουρί που μπορούσε με μια κίνηση να έρθει μπροστά για να βγάλεις την μηχανή χωρίς να χρεαστεί να βγάλεις την τσάντα. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο?
Έχω να βολέψω μια D-60 με έναν 18-55VR, έναν 55-200VR (θα πρέπει να χωράει η μηχανή με αυτόν φορεμένο), ένα SB-400, τον φορτιστή, σετ καθαρισμού, διάφορα άλλα μικροπράγματα αλλά να έχω και τη δυνατότητα να χωρέσω και κάποιο άλλο αντικείμενο (φακό? μεγαλύτερο φλάς? τη μηχανή με ένα power grip φορτωμένο?) που πιθανόν να αγοράσω στο μέλλον.
Σκέφτομαι για μια τσάντα ώμου και συγκεκριμένα τη Lowepro Nova 200AW αν και μου φαίνεται αλμυρή για την τσέπη μου.
Ερώτηση 1: Θα χωράει αυτά που θέλω?
Ερώτηση 2: Κάτι πιο οικονομικό υπάρχει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Μόλις παρέλαβα μία φωτογραφική τσάντα lowepro 3 AW από το ebay. Δυστυχώς η τσάντα είχε λάθος διαχωριστικά απ' ότι μου φαίνεται. Μήπως κανένας με εμπειρία στίς lowepro μπορεί να καταλάβει από ποιό μοντέλο μπορεί να είναι. Τέλος επειδή δεν μπορώ να έχω την μηχανή με τον φακό προς τα κάτω (D40 +18-55mm) πειράζει να την έχω να ακουμπάει στον πάτο της τσάντας;
Την συγκεκριμένη τσάντα την είχα 2 χρόνια. Ναι, μπορεί να ακουμπά με το φακό κάτω, αλλά θα προσέξεις να μη σου πέσει η τσάντα, έστω κι από μικρό ύψος (π.χ. 30 εκ.) Εναλλακτικά θα πρότεινα να στρώσεις μια σειρά από τα χωρίσματα που δεν σου χρειάζονται στον πάτο, ώστε να έχει περισσότερη προστασία.
Φίλε Βλασίδη μάλλον την πάτησα με την τσάντα. Μόνη ελπίδα να έχει η αντιπροσωπία σε στοκ τα χωρίσματα. Σχετικά με την βέλτιστη τοποθέτηση της μηχανής έχω δύο ερωτήματα:
α) Όταν η μηχανή+φακός τοποθετούνται κάθετα υπάρχει κενό ανάμεσα στον φακό και στον πάτο της τσάντας; Δηλαδή τα δύο κεντρικά χωρίσματα με τα flaps (αυτά που δυστυχώς μου λείπουν) συγκρατούν το βάρος της μηχανής και δεν την αφήνουν με τον φακό να ακουμπάει κάτω;
β) Παραπάνω ρώτησα εάν κάνει να τοποθετήσουμε την μηχανή με τον φακό οριζόντια, δηλαδή η βάση της μηχανής να εφάπτεται του πάτου. Τι προβλήματα γεννιούνται σ' αυτήν την περίπτωση;
Ευχαριστώ
...
β) κανένα πρόβλημα.
Συμφωνώ και εγώ για την συγκεκριμένη τσάντα μια και την έχω ήδη 1 χρόνο Για την μηχανή που έχω Canon 400d & 70-200/4 + 17-50/2.8 και τα συμπράγαλα που κουβαλάω είναι ιδανική.Μετα απο 12μηνη συμβιωση με την Nova 3 AW αποφασισα με πολυ βαρια καρδια να την αποχωριστω μιας και οι αναγκες μεγαλωσαν. Οπως εχει αναφερθει εδω μεσα η Nova 3 AW ηταν για μενα best buy λογω του μικρου εξωτερικου ογκου της αλλα και του μεγαλου αποθηκευτικου χωρου. Ανετα επερνε μεσα 2 φακους + μηχανη με φακο + φλας + καρτες μνημης + φορτιστη μηχανης και φλας + φιλτρα + καθαριστικα φακων κτλ.
Η νεα μου τσαντα πλεον ακουει στο ονομα Slingshot 200 AW και ειναι πλατης και οχι ωμου που ηταν η Nova. Ειναι φρεσκο μοντελο. Ο ερωτας γεννηθηκε μολις την ειδα μιας και ειναι για μενα ιδανικη λογω του οτι μπορω πλεον να κουβαλαω τον εξοπλισμο μου και με την μηχανη και οχι μονο στο αυτοκινητο. Επισης ο χωρος ειναι μεγαλυτερος μιας και οι αναγκες μου οπως προειπα για περισσοτερο χωρο αυξηθηκαν. Την γεμισα το Σαββατο και στην πρωτη μου εξορμηση θα σας αναφερω εντυπωσεις μιας και δεν εχει βγει απο το σπιτι ακομα.
![]()
Εδω μπορειτε να δειτε καποιες φωτογραφιες αναλυτικοτερες για το πως τοποθετουνται τα πραγματα μεσα.
Μόλις παρέλαβα μια Lowepro Nova 200 AW.
Η αγορά έγινε από το e-bay και μου στοίχησε 49 ευρώ.
Η ολοκλήρωση της πληρωμής έγινε το Σάββατο που πέρασε. Η τσάντα ξεκίνησε το ταξίδι της τη Δευτέρα.
Η αρχική τιμή της ήτανε 52,5 ευρώ (48 λίρες) αλλά ο πωλητής προσφέρει της επιλογή best offer κατά την οποία του προτείνεις εσύ μια τιμή και σου απαντά αυτόματα εάν τη δέχεται.
Από χαζομάρα μου και για πλάκα του έκανα προσφορά 45 λίρες και την δέχθηκε. Ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσω από τις 40…
Στα μείον του συστήματος ότι εάν κάνεις offer και την δεχθεί πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις.
Άψογος πωλητής, άριστη επικοινωνία, άμεση αποστολή. Τα 3 Α δηλαδή.
Όσον αφορά το «σακί» πραγματικά πρόκειται για πολύ ποιοτικό προϊόν με αρκετούς χώρους ακόμα και για 2 SLR/DSLR με κάποιους φακούς και παρελκόμενα.
Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής παντού.
Μεταλλικά κλίπ στο λουράκι, ύφασμα αλκαντάρα στη χειρολαβή κ.λ.π.
Άψογη…
Βλάση όντως είναι μεγάλη (όπως μου είχες πει) για τώρα που έχω μόνο μια μηχανή με 1 έξτρα φακό και κάποια παρελκόμενα.
Δεν νομίζω όμως να χρειαστώ ποτέ άλλη τσάντα.
Για ποιό λόγο Βλάση?
Το επιπλέον αφρολέξ που το τοποθετείς? Κάτω από τα διαχωριστικά?
Συμφωνώ και εγώ για την συγκεκριμένη τσάντα μια και την έχω ήδη 1 χρόνο Για την μηχανή που έχω Canon 400d & 70-200/4 + 17-50/2.8 και τα συμπράγαλα που κουβαλάω είναι ιδανική.![]()
Backpack που να χωραει 1 Νikon D300+Nikon 18-200, 1 Sigma 10-20, 1 SB600, 1 SB900, φορτιστη Nikon, φορτιστη 4 ΑΑ, μπαταριες, καρτες και μερικα ακομα μικροπραγματα, μπορει να μου προτεινει καποιος?
Εχω αυτη τη στιγμη 1 Lowepro Rezzo 190AW, αλλα μετα βιας τα χωραει, καθως το SB900 ειναι πολυ ψηλο και η τσαντα κλεινει με δυσκολια.
Επιπλεον, σε βολτα με κουραζει μονοπαντα στη μεση, γιατι "κοβει βολτες" γυρω της.
Δεν θα τα κουβαλαω φυσικα ολα αυτα μαζι σε περιπατο, αλλα οταν πηγαινω ταξιδι, αισθανομαι σιγουρια να τα εχω ολα μαζι μου.
(μηπως να αρχισω γυμναστικη;;;;;)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.