Προτάσεις για φθηνό και καλό δικάναλο?

Απάντηση: Re: Προτάσεις για φθηνό και καλό δικάναλο?

Παίδες, Ο NAD 326ΒΕΕ είναι στα 459 ευρώ και το phono stage της NAD οχι το τελευταίο μοντέλο το PP3 αλλά το ανανεωμένο 2 (NAD PP2i) είναι στα 89 ευρώ στο progressive.gr Το σύνολο μας κάνει 548 ευρώ. Επίσημο αντιπρόσωπο εδώ στην Αθήνα δεν βρήκα μέσω του επίσημου site της εταιρίας. Αυτά....:2thumb22sup:

Φίλε Δημήτρη, η πρώτη μου πρόταση ήταν (και παραμένει) να ακούσεις (και να δεις) πριν αγοράσεις.
Αυτή η τιμή που δίνεις (για τον ενισχυτή) ομολογώ πως δεν με συγκινεί.
Θεωρώ ότι μπορείς να βρεις καλύτερες προσφορές αυτή την περίοδο.
Άν ο Νάκας έχει 50% στα Quad είναι μια χαρά... Βγαίνεις όμως εκτός προυπολογισμού.
Για τους Yamaha δεν γνωρίζω, δεν σχολιάζω...

Παίδες, Ο NAD 326ΒΕΕ είναι στα 459 ευρώ και το phono stage της NAD οχι το τελευταίο μοντέλο το PP3 αλλά το ανανεωμένο 2 (NAD PP2i) είναι στα 89 ευρώ στο progressive.gr Το σύνολο μας κάνει 548 ευρώ. Επίσημο αντιπρόσωπο εδώ στην Αθήνα δεν βρήκα μέσω του επίσημου site της εταιρίας. Αυτά....:2thumb22sup:

Αντιπροσωπος ειναι ο ιδιος που φερνει και τα Klipsch ο Λαιος.

Να σας πω μια άλλη περίπτωση που έρχεται να προστεθεί στην λίστα?
Ο Yamaha RX-797 ο οποίος έχει 420 ευρώ.Έχει κάποιος ακούσει τον ιάπωνα ή δεν είναι για τα λεφτά του καλός. (μου είπαν οτι κατασκευάζονται στην ινδονησία αλλά στο τέλος της γραμμής υπάρχει πάντα το άγρυπνο μάτι του ιάπωνα.....)
Τί λέτε?
(σ.σ. φίλε Μάνο πιστεύω η πρότασή σου υπερέχει μιας και τα ποσά πανω κάτω είναι ίδια ετσι δεν είναι?)

εγω παντως πιστευω φιλε οτι με τα ηχεια που εχεις, οποιον ενυσχητη και να παρεις , μια χαρα θα παιξει...θα προτημουσα κατι ποιο δυνατο σε σχεση με κατι ποιο αδυναμο μονο και μονο χαρην του ελεγχου, εφοσον εχεις 12ιντσο να κουνησεις.. Ταπεινη μου γνωμη ειναι πως στην κατηγορια αυτη που ψαχνεις, οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες, γιαυτο θα σου λεγα μη πολυτρελενεσαι..εγω θα ετεινα κατα NAD η Μarantz μερια..αν και ο Yamaha απο οτι ξερω ειναι καλο κοματι...

Ο Yamaha RX-797 ο οποίος έχει 420 ευρώ.Έχει κάποιος ακούσει τον ιάπωνα ή δεν είναι για τα λεφτά του καλός. (μου είπαν οτι κατασκευάζονται στην ινδονησία αλλά στο τέλος της γραμμής υπάρχει πάντα το άγρυπνο μάτι του ιάπωνα.....)
Τί λέτε?
(σ.σ. φίλε Μάνο πιστεύω η πρότασή σου υπερέχει μιας και τα ποσά πανω κάτω είναι ίδια ετσι δεν είναι?)

Έχω τον yamaha και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχει φοβερή δύναμη και αποδίδει από χαμηλή ένταση. Θεωρώ τον ήχο του ποιοτικό.

Έχω τον yamaha και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχει φοβερή δύναμη και αποδίδει από χαμηλή ένταση. Θεωρώ τον ήχο του ποιοτικό.
+1
α εχει και subwoofer preout αλλα και main preout οποτε αν θελησεις τον χρησημοποιεις και σαν προενυσχητη με καποιον αλλο τελικο ενυσχητη, και μπορεις ευκολα να του κοτσαρεις και ενα sub πανω....

Τί λέτε?

Άν υπάρχει ακόμα το τελευταίο κομμάτι 8000s που ήταν σε προσφορά, χωρίς να βάζω χέρι στη φωτιά (μια που δεν κατέχω από yamaha), πιστεύω ότι οφείλει να υπερέχει...

Κάποιος που γνωρίζει και τα δυο μηχανήματα, ίσως μας διαφωτίσει περισσότερο...

Στο τεστ του Ήχου το καλοκαίρι έβγαλαν πρώτο τον Xindak, δεύτερο τον Atoll, τρίτο τον Marantz.

Τον έχω δει τον yamaha που λές μόνο που δεν έχει phono stage όπως ο RX-797 και μιας και μιλάμε για εγγενείς επισχυτές με σχεδόν ίδια τεχνολογικά χαρακτηριστικά θα προτιμούσα τον 797 (έχει και ραδιο).

εχεις δικιο για το phono. Αν θες εναν ενισχυτη με features, radio, ισχυ κλπ, τοτε πηγαινε στον 797. Εαν θες κατι με πιο "χαρακτηριστικο" ηχο, πιο audiophile που λενε οι πολλοι, τοτε ενδεικνυνται οι λυσεις Nad 326bee, Xindak A06, Cambridge Audio 550A κλπ που ανεφεραν οι φιλοι πιο πισω. Αν χρειαστει και phono stage καποια στιγμη παιρνεις ενα εξωτερικο που θα χει και καλυτερο ηχο απο τα built-in. Εχει ενα καλο στα 60 ευρα η pro-ject αν δεν απατωμαι. Καλο ψαξιμο κ ακροασεις.

Γεια σε όλους.

Τι λέτε για τον Harman Kardon HK 980?
Στο Skroutz τον βρίσκω περίπου στα 450
Και εγώ αρχικά προς τον Marantz έτεινα μιας και έχω το CD 5003,
(το οποίο θεωρώ ότι για τα λεφτά του είναι πολύ ποιοτικό), αλλά
με φοβίζει λίγο η χαμηλή ισχύς του (2x45W στα 8Ω).
Ο ΗΚ 980 δίνει 2x80 στα 8Ω και έχει και phono input και pre out,
είναι 12,5 κιλά πώς να το κάνουμε?

Last edited:
Καλημέρα φίλε spbervag πολύ καλή επιλογή ο ΗΚ 980 που αναφέρεις μπορείς και να τον ακούσεις ξέρεις στα Media Markt (δεν ξέρω αν είσαι απο Αθήνα) με μια ικανοποιητική πληθώρα ηχείων. Θα πάρεις μια καλή δόση της ποιότητας του θεωρώ αν τον ακούσεις απο πολλά ζεύγη ηχείων και σε ποιά ισχύ παίζει. εκεί πάντως τον έχουν συνδεδεμένο με το cd της HK το 990 νομίζω. Αξίζει...

Γεια σε όλους.

Τι λέτε για τον Harman Kardon HK 980?
Στο Skroutz τον βρίσκω περίπου στα 450
Και εγώ αρχικά προς τον Marantz έτεινα μιας και έχω το CD 5003,
(το οποίο θεωρώ ότι για τα λεφτά του είναι πολύ ποιοτικό), αλλά
με φοβίζει λίγο η χαμηλή ισχύς του (2x45W στα 8Ω).
Ο ΗΚ 980 δίνει 2x80 στα 8Ω και έχει και phono input και pre out,
είναι 12,5 κιλά πώς να το κάνουμε?

o 980 ειναι καλη επιλογη, απλα θεωρω οτι σε αυτη την τιμη ο A-S500 της Υamaha ειναι καλυτερη επιλογη. Marantz ενισχυτικα, γενικως δεν εχουν καλες δυνατοτητες οδηγησης, ασε που υπαρχουν καλυτερες λυσεις στις κατηγοριες τιμης που κινουνται. Για τους μινιμαλιστες υπαρχει και ο Xindak A06 στα 400 ευρω.

Καλημέρα φίλε spbervag πολύ καλή επιλογή ο ΗΚ 980 που αναφέρεις μπορείς και να τον ακούσεις ξέρεις στα Media Markt (δεν ξέρω αν είσαι απο Αθήνα) με μια ικανοποιητική πληθώρα ηχείων. Θα πάρεις μια καλή δόση της ποιότητας του θεωρώ αν τον ακούσεις απο πολλά ζεύγη ηχείων και σε ποιά ισχύ παίζει. εκεί πάντως τον έχουν συνδεδεμένο με το cd της HK το 990 νομίζω. Αξίζει...

Από Θεσσαλονίκη είμαι, θα πάω μία βόλτα από τα Media Markt εδώ να δω τι έχουν. Ευχαριστώ πολύ.:a0210:

o 980 ειναι καλη επιλογη, απλα θεωρω οτι σε αυτη την τιμη ο A-S500 της Υamaha ειναι καλυτερη επιλογη. Marantz ενισχυτικα, γενικως δεν εχουν καλες δυνατοτητες οδηγησης, ασε που υπαρχουν καλυτερες λυσεις στις κατηγοριες τιμης που κινουνται. Για τους μινιμαλιστες υπαρχει και ο Xindak A06 στα 400 ευρω.

Κάποιος που είχε εμπειρία από Yamaha μου είπε ότι τσιρίζουν λίγο στα ψιλά και θέλει προσοχή με τι ηχεία θα συνδυαστεί. Δεν ξέρω αν ισχύει άποψη άλλου μεταφέρω.

να σημειωσω οτι ο xindak A06 ειναι ο qinpu Α1.0Χ (χωρις ρυθμιστικα)
που ειχα, αξιολογο μηχανημα, εχει δυναμη, λιγο τσαμπουκας λειπει για το καλυτερο, αλλα με συν τεσσερεις πυκνωτες 10000 που μπαινουν σχετικα ευκολα
(εχει δυο 10000) ολα καλυτερα, οι χροιες και η αναλυση υστερει πολυ λιγο.
σε αυτα τα χρηματα τον συνιστω...

Τον έχω δει τον yamaha που λές μόνο που δεν έχει phono stage όπως ο RX-797 και μιας και μιλάμε για εγγενείς επισχυτές με σχεδόν ίδια τεχνολογικά χαρακτηριστικά θα προτιμούσα τον 797 (έχει και ραδιο).

η σχεδιαση του A-s500 δεν εχει σχεση με του RX-797, το ιδιο και ο ηχος. Αν ειναι να πας σε ραδιοενισχυτη της εταιριας, καλυτερα να πας στην καινουρια σειρα R-S500. Αλλα και παλι, η αγορα ενος ολοκληρωμενου τυπου, A-S500, Xindak, μπορει να συμπληρωθει απο ενα εξωτερικο phono stage πχ της pro-ject που ειναι και οικονομικο http://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?keyphrase=pro-ject+phono το οποιο και καλυτερα θα παιζει απο τα ενσωμετωμενα phono που διαθετουν καποια μοντελα.