makis1973
AVClub Addicted Member
περνα απο κανενα ΝΑΚΑ που ηταν ο παλιος αντιπροσωπος εαν δεν κανω λαθος .
δεν χανεις τιποτα ...
νομιζω εχει 50%
δεν χανεις τιποτα ...
νομιζω εχει 50%
Παίδες, Ο NAD 326ΒΕΕ είναι στα 459 ευρώ και το phono stage της NAD οχι το τελευταίο μοντέλο το PP3 αλλά το ανανεωμένο 2 (NAD PP2i) είναι στα 89 ευρώ στο progressive.gr Το σύνολο μας κάνει 548 ευρώ. Επίσημο αντιπρόσωπο εδώ στην Αθήνα δεν βρήκα μέσω του επίσημου site της εταιρίας. Αυτά....:2thumb22sup:
Παίδες, Ο NAD 326ΒΕΕ είναι στα 459 ευρώ και το phono stage της NAD οχι το τελευταίο μοντέλο το PP3 αλλά το ανανεωμένο 2 (NAD PP2i) είναι στα 89 ευρώ στο progressive.gr Το σύνολο μας κάνει 548 ευρώ. Επίσημο αντιπρόσωπο εδώ στην Αθήνα δεν βρήκα μέσω του επίσημου site της εταιρίας. Αυτά....:2thumb22sup:
Να σας πω μια άλλη περίπτωση που έρχεται να προστεθεί στην λίστα?
Ο Yamaha RX-797 ο οποίος έχει 420 ευρώ.Έχει κάποιος ακούσει τον ιάπωνα ή δεν είναι για τα λεφτά του καλός. (μου είπαν οτι κατασκευάζονται στην ινδονησία αλλά στο τέλος της γραμμής υπάρχει πάντα το άγρυπνο μάτι του ιάπωνα.....)
Τί λέτε?
(σ.σ. φίλε Μάνο πιστεύω η πρότασή σου υπερέχει μιας και τα ποσά πανω κάτω είναι ίδια ετσι δεν είναι?)
+1Έχω τον yamaha και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχει φοβερή δύναμη και αποδίδει από χαμηλή ένταση. Θεωρώ τον ήχο του ποιοτικό.
Να σας πω μια άλλη περίπτωση που έρχεται να προστεθεί στην λίστα?
Ο Yamaha RX-797 ο οποίος έχει 420 ευρώ.Έχει κάποιος ακούσει τον ιάπωνα ή δεν είναι για τα λεφτά του καλός. (μου είπαν οτι κατασκευάζονται στην ινδονησία αλλά στο τέλος της γραμμής υπάρχει πάντα το άγρυπνο μάτι του ιάπωνα.....)
Τί λέτε?
(σ.σ. φίλε Μάνο πιστεύω η πρότασή σου υπερέχει μιας και τα ποσά πανω κάτω είναι ίδια ετσι δεν είναι?)
Γεια σε όλους.
Τι λέτε για τον Harman Kardon HK 980?
Στο Skroutz τον βρίσκω περίπου στα 450
Και εγώ αρχικά προς τον Marantz έτεινα μιας και έχω το CD 5003,
(το οποίο θεωρώ ότι για τα λεφτά του είναι πολύ ποιοτικό), αλλά
με φοβίζει λίγο η χαμηλή ισχύς του (2x45W στα 8Ω).
Ο ΗΚ 980 δίνει 2x80 στα 8Ω και έχει και phono input και pre out,
είναι 12,5 κιλά πώς να το κάνουμε?
Καλημέρα φίλε spbervag πολύ καλή επιλογή ο ΗΚ 980 που αναφέρεις μπορείς και να τον ακούσεις ξέρεις στα Media Markt (δεν ξέρω αν είσαι απο Αθήνα) με μια ικανοποιητική πληθώρα ηχείων. Θα πάρεις μια καλή δόση της ποιότητας του θεωρώ αν τον ακούσεις απο πολλά ζεύγη ηχείων και σε ποιά ισχύ παίζει. εκεί πάντως τον έχουν συνδεδεμένο με το cd της HK το 990 νομίζω. Αξίζει...
o 980 ειναι καλη επιλογη, απλα θεωρω οτι σε αυτη την τιμη ο A-S500 της Υamaha ειναι καλυτερη επιλογη. Marantz ενισχυτικα, γενικως δεν εχουν καλες δυνατοτητες οδηγησης, ασε που υπαρχουν καλυτερες λυσεις στις κατηγοριες τιμης που κινουνται. Για τους μινιμαλιστες υπαρχει και ο Xindak A06 στα 400 ευρω.
Τον έχω δει τον yamaha που λές μόνο που δεν έχει phono stage όπως ο RX-797 και μιας και μιλάμε για εγγενείς επισχυτές με σχεδόν ίδια τεχνολογικά χαρακτηριστικά θα προτιμούσα τον 797 (έχει και ραδιο).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.