Η αναζήτηση έληξε...
Μόλις επιστρέψα σπίτι κουρασμένος (καθώς πήγα αμέσως μετά την δουλεια οπότε είμαι στο πόδι απο τις 5μιση...) αλλά εξαιρετικά ικανοποιημένος.
Καταρχήν τα παιδιά εκεί τώρα στήνουν την αντιπροσωπεία, αποθήκη είναι προς το παρόν και εργαστήριο ιδιοκατασκευών. Έχουν ένα σωρό περίεργες κατασκευές εκεί που αν μη τι άλλο έχουν ενδιάφερον. Επίσης είχαν και τα θηριώδη Divine εκεί. Επέλεξα να μην τα ακούσω καν γιατί δεν είμαστε να μας μπαίνουν ιδέες...
Άκουσα τις δυο βερσιον των 99.36 τα πιο παλιά και "τετράγωνα" και τα καινούργια και "ελλειπτικά". Συνδεδεμένα με τον A100 D3 και το CD τους.
Δηλώνω εντυπωσιασμένος και απο τα δύο. Τίποτα απο όσα άκουσα μέχρι τώρα (σε λογικές τιμές, όχι τα Utopia η οι Ναυτίλοι) δεν πλησιάζει κοντά τους. Αν έκλεινες τα μάτια μπορεί να ξεγελιώσουν οτι δεν είναι ηχεία αλλά live. Τόσο καλά.
Τα τετράγωνα έχουν περισσότερες ρυθμίσεις, παίζαν λίγο πιο έντονα τα ψηλά και ήταν ίσως μια ιδέα λίγο καλύτερα, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται οτι ήταν τα demo τους και εδω και καιρό στρωμένα ενώ τα κυκλικά τα άνοιξε απο την συσκευασία νέα. Μου άρεσαν και πιό πολύ οπτικά τα κυκλικά ενώ βγαίνουν και σε walnut ενώ τα τετράγωνα μόνο σε μαύρο πιάνο.
Πραγματικά δεν το περίμενα να μου αρέσουν τόσο και πάλι καλά που περίμενα και δεν πήρα κάτι άλλο. Μαζί με τα καλώδια της ΧΤΖ, το σετ ενισχυτή και ηχεία μου το δίνει στα 1500Ε. Θα τα είχα πάρει μαζί μου φεύγοντας αλλά επειδή όπως είπα στην αρχή, τώρα στήνουν το μαγαζί τους, δεν έχει έρθει ακόμα το μηχανάκι για τις κάρτες. Και δεν την πληρώνω τσάμπα την Platinum... οπότε θα περιμένω μερικές μέρες μέχρι να τακτοποιηθεί αυτό.
Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους τους φίλους για τον χρόνο και την όρεξή τους να με βοηθήσουν και να με συμβουλέψουν. Μόλις με το καλό τα έχω στο σπίτι θα ανεβάσω και το σχετικό φωτογραφικό υλικό!
Και τις αντίστοιχες ερωτήσεις για την συνδεσμολογία-τοποθέτηση... χεχε