Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Τι γνωμη ρε παιδια εχετε για τον Yamaha RX-V373 Black και να τον παντρεψω με 2 Crystal Audio BPT 2.0; Ειμαι αρχαριος και θελω κατι οικονομικο. Εχω μια 46αρα 3d και ενα ps3.
Σταυρο, ξεχωρισα και τα yamaha NS-F150. Ειπαμε δε θελω να ξεφυγω. Στο v373 απο οτι νομιζω συνδεεται με iphone, αλλα wifi εχει; Kαι αν ναι σε τι εξυπηρετει αφου δεν εχει media player; Kαι κατι τελευταιο, παλι δε θα μπορω να δω ταινια απο usb stick, σωστα;
Σταυρο, ξεχωρισα και τα yamaha NS-F150. Ειπαμε δε θελω να ξεφυγω. Στο v373 απο οτι νομιζω συνδεεται με iphone, αλλα wifi εχει; Kαι αν ναι σε τι εξυπηρετει αφου δεν εχει media player; Kαι κατι τελευταιο, παλι δε θα μπορω να δω ταινια απο usb stick, σωστα;
Λοιπον Σταυρε κανε εσυ ενα κοστουμι με 500 ευρώ. Η philips 9705 που εχω δεν υποστηριζει υποτιτλους. Δε θελω πολλα ηχεια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.