ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ

pankar0

Senior Member
4 February 2011
403
Νεα Φιλαδελφεια
Καλησπερα σε ολουσ σας.

Ψαχνω ηχεια δαπεδου εως 600 ευρω ταβανι. εχω καποια στο μυαλο μου τα οποια και παραθετω παρακατω οποιος εχει προσωπικη εμπειρια ας βοηθησει αυριο παω γι αγορα επιτελουσ γιατι μεχρι σημερα ακουω απο πλαστικα!!

Το συστημα μου ειναι
Ενισχυτησ Audiolab 8000s προ
audiolab 8000p τελικος
pioneer pd-s06 cdp
Και το σαλονι μου 35 τετραγωνικα

Εχω λοιπον βρει
Q ACOUSTICS 2050
MISSION M34
CASTLE RICHMOND7i
TANNOY MERCURY F4 CUSTOM
TANNOY MERCURY V4
KEF IQ50
ACOUSTIC ENERGYAEGIS NEO 3

Πειτε μου τη γνωμη σας............

AE Neo 3, TANNOY V4, Q-ACOUSTICS ειναι λυσεις που θα γεμισουν το χωρο και με καλο ηχο

Το Μission ειναι πολλα χρονια στην αγορα, ξεπερασμενο απο τον ανταγωνισμο
το Richmond ειναι το πιο Audiophile απ ολα αλλα δεν εχει τον ογκο να γεμισει το χωρο

Re: Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ

Ξεχασα και τα roister status 8.2 λιγο παραπανω σε λεφτα (680) αλλα μηπως αξιζει ??

και βεβαια αξιζει, τουλαχιστον μια ακροαση. Δεν ξερω κατα ποσο θα ταιριαζουν με τον Audiolab γιατι εχουν μια λαμπροτητα υψηλα, αλλα ειναι εξαιρετικης κατασκευης κ μεγαφωνων ηχειο

Acoustic Energy Aegis .......

...μόνο πάρε τα ενισχυτικα σου για να τα ακούσεις στον αντιπρόσωπο/κατάστημα και ιδανικά πάρε τα demo ηχεια στο σπίτι σου για να τα ακούσεις.
Στο σπίτι σου : προσπάθησε πρώτα να βρεις μια θέση στην οποία να μην μπουμάρουν καθόλου και μετά παίξε λίγο με την κλίση ως προς τη θέση ακρόασης.
ΑΝ ΜΠΟΥΜΑΡΟΥΝ ΤΑ DEMO ΗΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ.

δεν υπάρχει πιο απαράδεκτο πράγμα σε σύστημα (ανεξαρτήτου κοστους) από το μπουμάρισμα. προτίμησε να ακούς από midi σύστημα παρά από σύστημα που μπουμάρει...

καλές ακροάσεις εύχομαι φίλε -bye-