- 9 September 2007
- 26
Γεια σας.Ενδιαφερομεαι για αγορα tv απο 32" εως 40" απο 500 εως 800 euro.Τι γνωμη εχετε και για αυτα τα μοντελα ? LG 32η42LH7030 - LG 32η42SL8000. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Υ.Γ Και φυσικα περιμενω προτασεις
Ψάχνω μία TV γύρω στις 32'' και γύρω στα 400 .
Η απόσταση θέασης είναι 2.5 με 3 μέτρα και η χρήση είναι κυρίως η θέαση καναλιών (καμιά ταινία στο STAR :7SFGSFG:, αθλητικά).
Ναι sorry η αποσταση ειναι περιπου 3 μετρα και η χρηση ειναι κυριος για ταινιες.Ποσο εχεις αποσταση θεασης? Χρηση?
Παίζει...Στις hd ready το αναλογικό παίζει καλύτερα σωστά?:2thumb22sup:
Για να συμπληρώσω το προηγούμενο post μου την 32'' την θέλω σαν εναλλακτική λύση σε περίπτωση που πάω σε κατάστημα για να δω τις TV από κοντά και οι 42'' μου φανούν μεγάλες.
Επίσης διαβάζοντας λίγο στο forum είδα ότι η Panasonic Plasma U10 είναι στα πλαίσια αυτού που ψάχνω (εκτός της τιμής) και διάβασα και πολύ καλές κριτικές.
Αν η επιλογή ήταν ανάμεσα στην Panasonic Plasma U10 και την LG 42PQ3000 42'' ποια θα προτείνατε;
Μήπως υπάρχει και κάποια πρόταση στις 32'' γιατί έχω την αίσθηση ότι μπορεί οι 42'' για 2.5 μέτρα θέσεις ίσως είναι λίγο μεγάλη.
.....
Αν η επιλογή ήταν ανάμεσα στην Panasonic Plasma U10 και την LG 42PQ3000 42'' ποια θα προτείνατε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.