ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ TV 32" ΕΩΣ 40"

mitsospatras

New member
9 September 2007
26
Γεια σας.Ενδιαφερομεαι για αγορα tv απο 32" εως 40" απο 500 εως 800 euro.Τι γνωμη εχετε και για αυτα τα μοντελα ? LG 32η42LH7030 - LG 32η42SL8000. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Υ.Γ Και φυσικα περιμενω προτασεις

Είπα να γράψω και εγώ εδώ τις απορίες μου για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα μιας και ψάχνω περίπου παρόμοια πράγματα με τον mitsospatras.

Ψάχνω μία TV γύρω στις 32'' και γύρω στα 400 .
Η απόσταση θέασης είναι 2.5 με 3 μέτρα και η χρήση είναι κυρίως η θέαση καναλιών (καμιά ταινία στο STAR :7SFGSFG:, αθλητικά).

Να δηλώσω ότι δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο.

Ευχαριστώ.

Ψάχνω μία TV γύρω στις 32'' και γύρω στα 400 .
Η απόσταση θέασης είναι 2.5 με 3 μέτρα και η χρήση είναι κυρίως η θέαση καναλιών (καμιά ταινία στο STAR :7SFGSFG:, αθλητικά).

Με λιγο πανω απο 400 παιρνεις πλασμα 42" με πολυ καλη εικονα σε τηλεοπτικο σημα πολυ ανωτερη απο LCD παρομοιας τιμης....

http://www.skroutz.gr/s/72793/LG-42PQ3000-42%27%27.html?keyphrase=42Pq3000

Αλλωστε οι πλασμα φημιζονται και για την κινηση τους χωρις "θολουρες" ωστε να βλεπεις και το ποδοσφαιρο σου....

Απάντηση: Re: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ TV 32" ΕΩΣ 40"

Ποσο εχεις αποσταση θεασης? Χρηση?
Ναι sorry η αποσταση ειναι περιπου 3 μετρα και η χρηση ειναι κυριος για ταινιες.

Yperion ευχαριστώ για την πρόταση.

Υπάρχει μήπως κάποια TV για την χρήση που την θέλω και να είναι HD και με ψηφιακό αποκωδικοποιητή ενσωματωμένο (και ας πλησιάσει η τιμή στο 500 );

Ok Yperion. Απλά είδα ότι η TV που μου πρότεινες είναι HD ready και επειδή δεν γνωρίζω ποια είναι ακριβώς η διαφορά με τις HD γιαυτό το είπα.

Παίζει...Στις hd ready το αναλογικό παίζει καλύτερα σωστά?:2thumb22sup:

Εξαρταται...

Μην ξεχναμε οτι η εξελιξη σε ολες τις αλλες τηλεορασεις πλην 1080p εχει σχεδον σταματησει απο τους κατασκευαστες...

Βεβαια καλυτερα μια καλη HD Ready παρα μια entry level Full HD...

Last edited:
Μήπως υπάρχει και κάποια πρόταση στις 32'' γιατί έχω την αίσθηση ότι μπορεί οι 42'' για 2.5 μέτρα θέσεις ίσως είναι λίγο μεγάλη.

Για να συμπληρώσω το προηγούμενο post μου την 32'' την θέλω σαν εναλλακτική λύση σε περίπτωση που πάω σε κατάστημα για να δω τις TV από κοντά και οι 42'' μου φανούν μεγάλες.

Επίσης διαβάζοντας λίγο στο forum είδα ότι η Panasonic Plasma U10 είναι στα πλαίσια αυτού που ψάχνω (εκτός της τιμής) και διάβασα και πολύ καλές κριτικές.

Αν η επιλογή ήταν ανάμεσα στην Panasonic Plasma U10 και την LG 42PQ3000 42'' ποια θα προτείνατε;

Για να συμπληρώσω το προηγούμενο post μου την 32'' την θέλω σαν εναλλακτική λύση σε περίπτωση που πάω σε κατάστημα για να δω τις TV από κοντά και οι 42'' μου φανούν μεγάλες.

Επίσης διαβάζοντας λίγο στο forum είδα ότι η Panasonic Plasma U10 είναι στα πλαίσια αυτού που ψάχνω (εκτός της τιμής) και διάβασα και πολύ καλές κριτικές.

Αν η επιλογή ήταν ανάμεσα στην Panasonic Plasma U10 και την LG 42PQ3000 42'' ποια θα προτείνατε;

Εγω θα προτεινα την panasonic επειδη η LG δεν ειναι Full HD και επισης η πανασονικ ενω ειναι κορυφη ειναι μονο 50 Ε ακριβοτερη...Αξιζει πιστευω

Μήπως υπάρχει και κάποια πρόταση στις 32'' γιατί έχω την αίσθηση ότι μπορεί οι 42'' για 2.5 μέτρα θέσεις ίσως είναι λίγο μεγάλη.

Και η 42άρα στα 2,5 μέτρα είναι μικρή. Κανονικά χρειάζεσαι τουλάχιστον 46". Πάντως μην πάρεις με τίποτα μικρότερη από 42".

Last edited:
Και η PQ3000 για τηλεοπτικο σημα ειναι πολυ καλη παντως (καλυτερη απο οποιαδηποτε LCD της LG) , σε HD ειναι απλα μετρια (οχι κακη ομως)...

...παρακολουθώ το θέμα και με ενδιαφέρει. Ψάχνω για τηλεόραση 32 ιντσών (απόσταση θέασης 2 μέτρα και θα αντικαταστήσει μια παλιά 25άρα crt) αλλά έχω μπερδευτεί με τα μοντέλα. Κι ενώ είχα καταλήξει στη samsung 32b450 λόγω προσιτής τιμής (κάτω από 400 ), είδα ξαφνικά και μια samsung LE32B350. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ποιο από τα δυο μοντέλα είναι το νεότερο (υποθέτω το 450)...
Έχετε καμιά άλλη πρόταση για 32άρα μέχρι 500 ;