Πώς σε φωνάζουν εκεί που είσαι Γε συ?Γε συ Απρίλιε?
Πώς σε φωνάζουν εκεί που είσαι Γε συ?Γε συ Απρίλιε?
Πέρα από την πλάκα, άστο καλύτερα. Τους αφήνω να με φωνάζουν Μάριο ή Μάριος, γιατί άμα εξηγήσω το Μάριε, με κοιτάνε σαν τρελό. Εδώ είχα θέμα με την κόρη μου, που το επώνυμο τελειώνει σε "ου" και όχι σε "ης" όπως εμένα. 10 email, μέχρι να δεχτεί η τράπεζα ότι είναι όντως κόρη μου.Πώς σε φωνάζουν εκεί που είσαι Γε συ?![]()
Πέρα από την πλάκα, άστο καλύτερα. Τους αφήνω να με φωνάζουν Μάριο ή Μάριος, γιατί άμα εξηγήσω το Μάριε, με κοιτάνε σαν τρελό. Εδώ είχα θέμα με την κόρη μου, που το επώνυμο τελειώνει σε "ου" και όχι σε "ης" όπως εμένα. 10 email, μέχρι να δεχτεί η τράπεζα ότι είναι όντως κόρη μου.
MariUsΣε φωνάζουν "Μάριο" / "Μάριος" , ή "Μάριό" / "Μάριός" ;;;
Φαντάζομαι "Μάργιό" / "Μάργιός"![]()
Τυχερες οι καφετζουδες με τοσους υποψηφιους πελατες ..............Ναι μονο που δε μιλαμε για 10-20 ανθρωπους, μιλαμε για εκατομμυρια σε ολο το κοσμο.

Τώρα ξύνεις πληγές Κώστα. Έτσι γράφετε στο πιστοποιητικό γεννήσεως μου στην Αγγλία, καθώς γεννήθηκα Λονδίνο. Όταν λοιπόν έκανα μετά από χρόνια αίτηση ανανέωσης του Αγγλικού διαβατηρίου και έβαλα εκ παραδρομής Marios και όχι Marius στην αίτηση, μου ζητήσανε να αποδείξω πότε άλλαξα όνομα. Το τι έχω ζήσει, μην το συζητάμε καλύτερα.

Αχχ! Τι ωραία ερώτησις!Και τέλος, από τι πρέπει να απαρτίζεται το δίκτυο για να μην έχει "εξωτερικά προβλήματα";
Να κανουμε παουερ μπάι σε καφετζουδες!Τυχερες οι καφετζουδες με τοσους υποψηφιους πελατες ..............![]()
Λευτερη!!Ότι αρχίσατε να "δοκιμάζετε" καλώδια Ethernet, δεν τα περίμενα ποτέ..
Οτι "δοκιμάζετε" καλώδια του "κιλού" ούτε αυτό το περίμενα..
Ότι ψάχνετε να δείτε πόσο διαρκεί η μνήμη ενός Streamer για να δοκιμάζετε τα καλώδια...
Στην ουσία όλες αυτές οι δοκιμές δεν έχουν κανένα νόημα, ειδικά με φθηνά καλώδια, και με ακριβέστερα καλώδια να γινόταν η δοκιμή πάλι δεν θα έβγαιναν αντικειμενικά συμπεράσματα..
Πριν λίγες μέρες κάνεις εδώ μέσα, (ίσως ελαχιστοί), πίστευαν ότι υπάρχει ηχητική διάφορα σε Ethernet καλώδια..
Τωρα τι φάση;...
Ότι αρχίσατε να "δοκιμάζετε" καλώδια Ethernet, δεν τα περίμενα ποτέ..
Ότι ψάχνετε να δείτε πόσο διαρκεί η μνήμη ενός Streamer για να δοκιμάζετε τα καλώδια...
Στην ουσία όλες αυτές οι δοκιμές δεν έχουν κανένα νόημα, ειδικά με φθηνά καλώδια, και με ακριβέστερα καλώδια να γινόταν η δοκιμή πάλι δεν θα έβγαιναν αντικειμενικά συμπεράσματα..
Πριν λίγες μέρες κάνεις εδώ μέσα, (ίσως ελαχιστοί), πίστευαν ότι υπάρχει ηχητική διάφορα σε Ethernet καλώδια..
Τωρα τι φάση;...
Απλά δεν είμαστε του πίστευε και μη ερεύνα αλλά ούτε και παντελώς κολλημένοι. Αντιθέτως, θέλουμε εμπεριστατωμένα γεγονότα, και όχι απλές γνώμες. Ούτως ή άλλως, η άποψη μου ότι σε ένα δίκτυο χωρίς παρεμβολές και θόρυβο, ένα καλώδιο ίδιας τεχνολογίας, πιστοποίησης και γενιάς δεν έχει τέτοια διαφορά εάν είναι των 10 ή των 250 Ευρώ, παραμένει. Και δεν βλέπω ακόμα κάτι, το οποίο να μου αλλάξει την γνώμη.Ότι αρχίσατε να "δοκιμάζετε" καλώδια Ethernet, δεν τα περίμενα ποτέ..
Τωρα τι φάση;...
Το ξέρεις ότι σας πειράζω..Εσύ βρε σατανά Λευτέρη μας έχωσες στο τρυπάκι.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.