Προτάσεις για καλώδιο Ethernet cat7 η cat8

Και γω το είχα και μου άρεσε πολύ, μέχρι που χάλασε και η αντιπροσωπεία δεν μπόρεσε να το φτιάξει γιατί η Philips σταμάτησε τα ανταλλακτικά..

Το έβαλα στην κούτα του και ορκίστηκα να μην ξαναγοράσω τίποτα από την εταιρεία.
Το ιδιο εχω πει και γω απο τοτε!
Ενω φτιαχνει φοβερα μηχανακια παντως ειδους, χαλανε για πλακα.
Το αυτό.
Και διακοπές στην αναπαραγωγή έκανε..
το ξεχάσατε??
Βέβαια με τόσα καλουδια που είχε πάνω και τόσο χαμηλή τιμή,κάπου περίμενες την φλομπα.

• Haha
Reactions: djmnv81
Το ιδιο εχω πει και γω απο τοτε!
Ενω φτιαχνει φοβερα μηχανακια παντως ειδους, χαλανε για πλακα.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα παίζει ακόμα!!

Μόνη φροντίδα απο εμένα ήταν να καθαρίσω τα ρουλεμαν του CD tray γιατι δεν εβγαινε με τίποτα στο πάτημα του eject κ το εβγαζα χειροκίνητα.

Όπως επίσης παίζει ακόμα στο χωριό η 29άρα state of the art της εποχής philips pixel plus που την είχα παρει πακέτο με το sacd.

Για οποιον την είχε η εικόνα ηταν σουπερ ρεαλιστική λογω πιξελ πλας τεχνολογίας!!

IMG_0514.webp

Σαν να βλέπω καποιον να τα παίρνει κράνα τώρα με την ρετρό θεματολογία..🤣🤣🤣😇😇😇

• Haha
Reactions: vlad66
Φιλαράκι ;;;

Και γω τι κάνω;; μπρίκια κολλάω;;; :ROFLMAO::ROFLMAO:
Μου αρέσει που δεν θα ασχολιόσουν,με το streamer 😸
Βάζεις στοίχημα ότι :
1)άμεσα θα φτιάξεις γραμμικό τροφοδοτικό
2)σε λίγο θα παραγγείλεις το γαμαουα τροφοδοτικό του Α6.
3) αργότερα θα αγοράσεις καλύτερο router και switch και θα παρακαλάς το Τζιμίσκουλα να στο σεταρει.
4)και τέλος θα αγοράσεις το ακριβό καλώδιο
Αφού είσαι αρρωστακι,τι θες και μπλέκεις?😁😁

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα παίζει ακόμα!!

Μόνη φροντίδα απο εμένα ήταν να καθαρίσω τα ρουλεμαν του CD tray γιατι δεν εβγαινε με τίποτα στο πάτημα του eject κ το εβγαζα χειροκίνητα.

Όπως επίσης παίζει ακόμα στο χωριό η 29άρα state of the art της εποχής philips pixel plus που την είχα παρει πακέτο με το sacd.

Για οποιον την είχε η εικόνα ηταν σουπερ ρεαλιστική λογω πιξελ πλας τεχνολογίας!!

View attachment 261651

Σαν να βλέπω καποιον να τα παίρνει κράνα τώρα με την ρετρό θεματολογία..🤣🤣🤣😇😇😇
Τρίχες παίζει....και τα γράμματα λάθος τα δείχνει 😝😁

(όποια τηλεόραση ήταν mach line ήταν θωρηκτό με άπιαστη εικόνα και φυσικά πανάκριβη...και η δικιά μου παίζει ακόμα μετά από καμμιά 40αρια χρόνια!
Όλες οι άλλες ήταν για πέταμα...χάλαγαν για πλάκα)

• Like
Reactions: djmnv81
Μου αρέσει που δεν θα ασχολιόσουν,με το streamer 😸
:ROFLMAO:

Βάζεις στοίχημα ότι :
Δεν βάζω στοίχημα... :LOL:

1)άμεσα θα φτιάξεις γραμμικό τροφοδοτικό
Έχω περίσσεια positive πλακέτα από το τροφοδοτικό του salas για το Trichord, την οποία προόριζα για το μικρό phono της MF..
Τα υλικά έχουν ήδη αγοραστεί , εκτός από τον Μ/Σ και το κουτί..
Το σκέφτομαι.....

2)σε λίγο θα παραγγείλεις το γαμαουα τροφοδοτικό του Α6.
Θα προσπαθήσω να κρατηθώ, τουλάχιστον μέχρι να λήξει η εγγύηση του Α6...

3) αργότερα θα αγοράσεις καλύτερο router και switch και θα παρακαλάς το Τζιμίσκουλα να στο σεταρει.
Θα προσπαθήσω πολύ περισσότερο να ΜΗΝ το κάνω...

4)και τέλος θα αγοράσεις το ακριβό καλώδιο
Δεν υπάρχει περίπτωση, εκτός και αν λυγίσω σε όλα τα άλλα...

Αφού είσαι αρρωστακι,τι θες και μπλέκεις?😁😁
Γιατί έχω κακές παρέες.... :ROFLMAO:

Το αυτό.
το ξεχάσατε??
Βέβαια με τόσα καλουδια που είχε πάνω και τόσο χαμηλή τιμή,κάπου περίμενες την φλομπα.
Το δικό μου δεν έκανε καθόλου διακοπές, αλλά η αλήθεια είναι ότι το χρησιμοποιούσα 90% για μουσική με cd και sacd

Χάλασε μπαμ και κάτω στα καλά καθούμενα , μόλις 2-3 ετών συσκευή..

Η φλόμπα ήταν στο τροφοδοτικό (*) ..όπως και σε ένα άλλο dvd player που είχε το ίδιο γελοίο κατασκεύασμα και χάλασε (και εκείνο) για πλάκα..
(*) στην προκειμένη περίπτωση μάλλον δεν έφταιγε το τροφοδοτικό, αλλά τι περιμένεις από ένα philips ;; δεν ξέρεις από που θα σου'ρθει..

Μη κοιτάς τις CRTικες της.. τότε ήταν άλλες εποχές...

Θα προσπαθήσω πολύ περισσότερο να ΜΗΝ το κάνω..

Κοντεύεις να πληρώσεις το router σε καλώδια έτσι που πας.
Εγώ θα πληρωθώ σε είδος.

Θα κρατάς τα γατιά να τα γαργαλάω.
Κερνάω βόλτα στα επείγοντα για ράμματα μετά.

Κοντεύεις να πληρώσεις το router σε καλώδια έτσι που πας.
Σιγά τα λεφτά για τα καλώδια.
Το πιο ακριβό είναι το μπλε που του το έδωσα εγώ.
Τα ugreen κάνουν ούτε 2ευρω το ένα.
Το άλλο το panduit ,κάπου το είχα χωμένο και του το χάρισα.
Άρα??
Λεφτά υπάρχουν για αγορά σουιτσορουτερ.
Μην προσπαθείς να λουφαρεις.
Θα το φας το λούκι ,όπως και να'χει😄

• Haha
Reactions: vlad66 and Tzimisce
Εγω στις ρυθμισεις του switch ειχα κανει λαθος που ενεργοποιησα το low power mode . Λοιπον γενικα μπορειτε να ρωτησετε ενα ΑΙ εχω το ταδε μοντελο να ανεβασετε το manual και να ρωτησετε το εξης. Ποιες ειναι οι ιδανικες ρυθμισεις για να μειωθει ο επεξεργαστικος φορτος, σταθεροτητα τασης(απενεργοποιηση low power mode) και το jitter αφου του πειτε το μοντελο που εχετε. Εξηγησε για καθε ρυθμιση το γιατι. Τοτε θα σας δωσει μια προς μια καθε ρυθμιση που πρεπει να κανετε. Στη δικη μου περιπτωση για το switch αφορουσαν το QOS/[port priority, το vlan, το broacast filtering και το loop detection και το power saving mode.

• Like
Reactions: Tzimisce
Έχω περίσσεια positive πλακέτα από το τροφοδοτικό του salas για το Trichord, την οποία προόριζα για το μικρό phono της MF..
Τα υλικά έχουν ήδη αγοραστεί , εκτός από τον Μ/Σ και το κουτί..
Το σκέφτομαι.....
Αν το κάνεις αυτό παίζει να είσαι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που θα τροφοδοτεί ethernet switch με shunt τροφοδοτικό. :D

Δεν το συνιστώ.. το ethernet switch είναι πολύ δυναμικό φορτίο, έχει μεγάλες αυξομοιώσεις ανάλογα με το πόσες συσκευές έχεις συνδέσει πάνω του.

Τα πιο πολλά switch της κατηγορίας σου παίρνουν 12V στα 1Α. Το salas τροφοδοτικό που θα φτιάξεις θα πρέπει να καίει στις ψύκτρες του έως και ~13W. Αυτό σημαίνει μεγάλη ψύκτρα και μεγάλη σπατάλη.

Καλύτερα ένα L-Adapter, αν θέλεις να παραμείνεις στην "σχολή" Salas.

Αλλά δες για αρχή τι ανάγκες τροφοδοσίας έχει το switch και μετά μιλάμε.

Αν το κάνεις αυτό παίζει να είσαι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που θα τροφοδοτεί ethernet switch με shunt τροφοδοτικό. :D

Δεν το συνιστώ.. το ethernet switch είναι πολύ δυναμικό φορτίο, έχει μεγάλες αυξομοιώσεις ανάλογα με το πόσες συσκευές έχεις συνδέσει πάνω του.

Τα πιο πολλά switch της κατηγορίας σου παίρνουν 12V στα 1Α. Το salas τροφοδοτικό που θα φτιάξεις θα πρέπει να καίει στις ψύκτρες του έως και ~13W. Αυτό σημαίνει μεγάλη ψύκτρα και μεγάλη σπατάλη.

12ν 1.5Α χρειάζεται νομίζω το Switch..

Το αυτό.
το ξεχάσατε??
Eμενα, δεν εκανε διακοπες, μονο θορυβο οταν επαιζε τα SACD.

• Like
Reactions: vlad66

Eνα Ultrabib θα βάλει Η ψυκτρα θα είναι πιο μεγάλη από το switch

Eνα Ultrabib θα βάλει Η ψυκτρα θα είναι πιο μεγάλη από το switch

Ultra BiB είναι η περισσευούμενη πλακέτα που έχω (ultra bib = shunt) και φυσικά το τροφοδοτικό θα είναι (θα ήταν) πολύ μεγαλύτερο από το switch.

Δεν έτυχε να δεις το shunt για το Trichord Dino που έφτιαξα , πόσο μεγαλύτερο είναι από το ίδιο το Dino ;;

12ν 1.5Α χρειάζεται νομίζω το Switch..

Ακόμα χειρότερα...

Δεν είναι λογική επιλογή το shunt τροφοδοτικό για switch.

Και πραγματικά αμφιβάλλω ότι θα έκανε διαφορά στον ήχο, σε σχέση με ένα πολύ καλό γραμμικό.

Το έχεις δοκιμάσει ποτέ; Shunt σε switch?

Ακόμα χειρότερα...

Και πραγματικά αμφιβάλλω ότι θα έκανε διαφορά στον ήχο, σε σχέση με ένα πολύ καλό γραμμικό.

Όχι, δεν έχω δoκιμασει Shunt σε Switch..

Ακόμα χειρότερα...

Ακόμα χειρότερα...

Και με 12ν 1.0Α μια χαρά πιστεύω θα είναι..

Μπορεί τελικά το switch να τραβάει αισθητά λιγότερο ρεύμα οπότε το reg να ζεσταίνεται (πολύ) χωρίς λόγο.

Γιαυτό πρέπει πρώτα να μετρηθεί η μέγιστη κατανάλωση του switch (με το υπάρχον τροφοδοτικό, με όλες τις θύρες συνδεδεμένες και με φουλ κίνηση, όσο γίνεται) και μετά να οριστεί κατάλληλα το ρεύμα του CCS του shunt.