- 29 June 2012
- 171
καλημερα, εχω διαβασει σχετικα με τα προτεινομενα κεφαλια για το συγκεκρημενο πικαπ, αλλα δεν εχω ιδεα σχετικα με πλεονεκτηματα / μειωνεκτηματα καθε κεφαλης η εταιριας με αποτελεσμα να μην εχω αλλο κριτηριο περαν τιμης και εμφανησης.
μιλαμε παντα για κεφαλες MM οχι αυτες με τους δυνατους μαγνητες γιατι το συγκεκρημενο πικαπ εχει ενα θεμα με το πλατο το οποιο ειναι σιδερενιο και καποιοι που εβαλαν δυνατους μαγνητες η MC την πατησαν γιατι τραβαγε το πλατω τον βραχιονα...
οι προτασεις που εχω δει ειναι
audio technica ( εχει καποια μοντελα μεχρι 80 ευρο)
ortiphone OM 10
καποιες shure ( τσιμπιμενη τιμη)
φανταζομαι για το συγκεκρημενο arm μεχρι 70-80 ευρω ειναι μια χαρα σωστα? δεν εχω και παραπανω τωρα, οποτε περιοριστε τις προτασεις σα παρακαλω μεχρι τα 70-80 το πολυ γιουργια.
μιλαμε παντα για κεφαλες MM οχι αυτες με τους δυνατους μαγνητες γιατι το συγκεκρημενο πικαπ εχει ενα θεμα με το πλατο το οποιο ειναι σιδερενιο και καποιοι που εβαλαν δυνατους μαγνητες η MC την πατησαν γιατι τραβαγε το πλατω τον βραχιονα...
οι προτασεις που εχω δει ειναι
audio technica ( εχει καποια μοντελα μεχρι 80 ευρο)
ortiphone OM 10
καποιες shure ( τσιμπιμενη τιμη)
φανταζομαι για το συγκεκρημενο arm μεχρι 70-80 ευρω ειναι μια χαρα σωστα? δεν εχω και παραπανω τωρα, οποτε περιοριστε τις προτασεις σα παρακαλω μεχρι τα 70-80 το πολυ γιουργια.