προτασεις για λαπτοπ

Εδω και δυο μηνες εχω παρει ενα HP DV6845 και εχω να πω μονο καλα λογια. Επεξεργαστης 8100 καρτα γραφικων nvidia 8400 2gb ram 250 gb σκληρος και blu ray disc

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: προτασεις για λαπτοπ

σειρα μου τωρα

ανεβαινεις σε τιμη?

8530p;)

καταπληκτική πρόταση, ευχαριστώ...
τη σειρά elite δεν την ήξερα, τα pavilion κοιτούσα

αυτό που προτείνεις έχει τα χαρακτηριστικά του toshiba Α300 1GN με 100 ευρω λιγότερα...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: προτασεις για λαπτοπ

καταπληκτική πρόταση, ευχαριστώ...
τη σειρά elite δεν την ήξερα, τα pavilion κοιτούσα

αυτό που προτείνεις έχει τα χαρακτηριστικά του toshiba Α300 1GN με 100 ευρω λιγότερα...:grinning-smiley-043

και εγω το λιγουρευομαι,και ιδιαιτερα με μια απο τις "καλες" οθονες.

δεν ειναι διαθεσιμα ακομα.

ιδωμεν.

Εγω πήρα τις προάλλες ένα HP dv5-1040ev το οποίο ήταν αξιοπρεπές, ωστόσο η οθόνη του ήταν (για τα δικά μου γούστα) επιεικώς χάλια. Πολύ χαμηλή φωτεινότητα, και κακό κοντραστ, δε μπορούσες να δουλέψεις αν δεν ήσουν σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού. Ευτυχώς είχε κάτι προβλήματα με τον ήχο οπότε το πήραν πίσω και το άλλαξα με Αcer 5930. Απείρως πιο στιβαρό μηχάνημα, χωρίς γυαλιστερές επιφάνειες στο πληκτρολόγιο (που στο ΗP μετά από μια ωρα δε βλέπονταν από τις δαχτυλιές κλπ), καλύτερες επιδόσεις (στα Vista το HP επαιρνε 4.9 ενώ το Acer 5.2), ωστόσο έχω ένα θέμα με κάποια freezes... το ψάχνω να δω τι παίζει...

Και τα δυο κόστισαν κοντά στο 1000ρικο.

Γενικώς από την δική μου μικρή εμπειρία, αλλά και από αλλους... αν θέλεις αξιοπιστια... πάρε Mac.. Προσωπικά ως φοιτητής, δε διαθέτω το έξτρα χιλιάρικο που χρειαζόταν ο Mac, άρα επέλεξα να μπω στον βούρκο των rma, service, ολονυχτιο Online ψαξιμο κλπ κλπ...

ναι,τα dv5 εχουν βγαλει ψιλοπροβληματα προβληματα και εκτος των αλλων γινομαι πιο πλασματακιας οταν τις βλεπω.:flipout:
η οθονη τους ειναι απλα απαραδεκτη και για τα δικα μου γουστα,οπως και πολλων αλλων.

με σταματαει η εγγυηση των acer αλλοιως θα ειχα κτυπησει ενα στις 16.1";)

Top 5 Laptops for Displaying the Color Gamut
http://markzware.com/blogs/top-5-laptops-for-displaying-color-gamut/2008/10/14/

οι παραδοσικες εταιριες του χωρου αλλα θελουν και ενα καρο λεφτα.

εχω ξεχωρισει μερικα μοντελα,και ενα απο αυτα ειναι ενα asus απο την Γερμανια,το οποιο λεει οτι εχει δυο χρονια διεθνη εγγυηση.

ξερει καποιος στα σιγουρα τι συμβαινει?

βλέπω να συζητάτε με φυσικότητα για acer...
aλλά όλοι μου έχουν πει μακριά από τα φτηνιάρικα
με την έννοια ότι είναι τα χιουντάι της κατηγορίας και όχι οι mercedes...
μπορεί να κάνω και λάθος και ακούω τις γνώμες σας
τελικά με απασχολεί τι καλύτερο παίρνει κανείς σήμερα άμα θέλει να αντέχει για media player, να είναι αξιόπιστο και με καλή οθόνη... toshiba, sony, τι;

Για λαπτοπ προτεινω Dell XPS με bluray recorder, GF8600GT, 3Gb mem και οποιον επεξεργαστη >2Ghz θελετε.

Εχει εντυπωσιακο bluetooth (τουλαχιστον 2 συσκευες ταυτοχρονα), και WiFi, remote control, καλη αυτονομια, πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, αθόρυβο...

5.2 στο windows experience index των Vista βγαζει το σκασμενο....