Προτάσεις για LCD 26''-32'' για υπνοδωμάτιο

Παιδιά όπως όλοι έτσι κι εγώ ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια τηλεόραση lcd 32 ιντσών που είναι full hd να έχει καλή αντίθεση και γενικώς να έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά...

Εγώ εντοπίσει μερικά μοντέλα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας για να μου πείτε αν αξίζουν.

Η χρήση της θα είναι:
1. Σύνδεση με xbox360
2. Σύνδεση της με ηλεκτρονικό υπολογιστή
3. Σύνδεση με ένα media player για την αναπαραγωγή mkv full hd αρχείων
κ.τ.λ.

Οι τηλεοράσεις είναι οι εξής:
1. Lg 32LG7000
2. Samsung le32a556 ή le32a558
3. Philips 32PFL7803D/10

Αν θέλετε μπορείτε να μου προτείνετε και κάποια άλλα μοντέλα 32 ιντσών με μεχρι 600 ευρώ που να είναι full hd.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας.

Ρε παιδιά στις δικές μου ερωτήσεις θα απαντήσει κανείς?

Last edited:
Θέλεις 32 - FullHD - και μέχρι 600. Δηλαδή μια κατηγορία που μάλλον δεν απασχολεί και πολλούς εδώ μέσα για διάφορους λόγους.

Νομίζω η LG θα ήταν η καλύτερη επιλογή με τα κριτήρια που θέτεις πάντως, αλλιώς δες και κανένα μόνιτορ με δέκτη και HDMI.

Με βάση την απάντηση μου γεννήθηκαν κάποιες νέες απορίες - ερωτήσεις:

1. Καλύτερες αναλύσεις βγάζουν τα μόνιτορ ή οι τηλεοράσεις και γιατί?
2. Πως θα ξέρω αν ένα μόνιτορ φοράει ή όχι τηλεοπτικό δέκτη?
3. Οι τηλεοράσεις LG σε σχέση με τις sony, philips, samsung λένε ή είναι για τα μπάζα.... και που είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της ώστε να πάω να δω την τηλεόραση σε λειτουργιά καθότι επειδή είναι τελευταίο μοντέλο δεν μπορώ να την βρω σε μαγαζιά...
4. Δηλαδη σε τι τιμή πιστεύεις πρέπει να πάω ώστε να αγοράσω μια αξιόπιστη τηλεόραση γι' αυτή τη χρήση που τη θέλω.

Ευχαριστώ πολύ.

Last edited:
1. Ουσιαστικά οι αναλύσεις είναι ίδιες, απλά αλλάζει το είδος του πάνελ.
2. Οι κατασκευαστές το αναφέρουν στην περιγραφή, μπορείς να το δεις σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα.
3. Όχι, δεν είναι για τα μπάζα. Κατά τα άλλα η LG7000 πρέπει να υπάρχει στα μεγάλα μαγαζιά, κάνε μια βολτίτσα.
4. Ποιά θα είναι η απόσταση θέασης;

Κάτι σε οικονομική λύση για υπνοδωμάτιο χωρίς απαιτήσεις HD στις 32' μέχρι 500e. Μία σκέψη είναι η LG 3000.Υπάρχει κάτι άλλο σ'αυτές τις προδιαγραφές με παραπλήσια τιμή. Περιμένω προτάσεις. Ευχαριστώ