ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ LCD 40" ΜΕΧΡΙ 1800Ε

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Τελικά μόλις εχθές πρόλαβα και ασχοληθηκα με την TV. Αλλαξα την κερέα μου ( η παλια τα είχε φάει τα ψωμιά της). Αποτέλεσμα : ακόμη καλύτερη αποδοση στο τηλεοπτικο σήμα. Σχεδόν σε ολα τα κανάλια η εικονα είναι αψογη (σε 1-2 εμφανίζεται ειδολο). Σε οτι αφορά την απόδοση DVD : Το σύνδεσα μέσω component με την ΤV. Εντυπωσιάστηκα με την απόδοση. Πολυ ανώτερη σε σχέση με την παλιά μου CRT. Τέλος θα πρεπει να αναφέρω οτι η TV 'εχει εξαιρετικο ήχο (οχι μόνο για τα δεδομένα των LCD , αλλα σε σχέση και με καλές CRT): Μεγάλη 'ενταση , πλούσιο μπάσο , πολύ καλή ευκρίνια. Μπορείς εύκολα να παρακολουθήσεις ταινια ακόμη και χωρίς ενισχυτή.
Αυτα προς το παρόν.

Απάντηση: Re: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ LCD 40" ΜΕΧΡΙ 1800Ε

Καταρχάς καλορίζικη κια καλές θεάσεις.
Μήπως ξέρεις ποιες είναι οι διαφορές της 40V2500 που πήρες από την 40V2000 που κοιτάω ? (βλέπω κι ένα DVD player Sony NS76H για συνδιασμό).
Μπορείς να μου στείλεις PM από που την πήρες σε αυτή την τιμή ?

Ευχαριστώ, Μάριος

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ LCD 40" ΜΕΧΡΙ 1800Ε

Καταρχάς καλορίζικη κια καλές θεάσεις.
Μήπως ξέρεις ποιες είναι οι διαφορές της 40V2500 που πήρες από την 40V2000 που κοιτάω ? (βλέπω κι ένα DVD player Sony NS76H για συνδιασμό).

Με απλα λογια η V2500 ειναι μια βελτιωμενη V2000. Μπορεις να ξεχωρισεις την 2500 απο την μαυρη βαση που εχει (αντι για ασημενια).
Εχει δυο HDMI , καλυτερη αντιθεση και βελτιωμενο scaler. To panel παραμενει το ιδιο (S-PVA).

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ LCD 40" ΜΕΧΡΙ 1800Ε

Ξεχασα να πω οτι τον Ιουνιο θα κυκλοφορησει ο αντικαταστατης της V2500 που λεγεται D3000 και θα εχει εκτος των αλλων συστημα 100Ηz (MotionFlow™) και 3 HDMI v1.3.
Μπορειτε να δειτε παρακατω τον καταλογο με τα νεα μοντελα:

http://www.cheapelectricals.co.uk/acatalog/sitemap.html

Επισης μπορειτε να δειτε εδω την KDL-70XBR3 την πρωτη Sony με το συστημα αυτο:

http://gizmodo.com/gadgets/home-ent...-which-sets-have-that-magic-number-233642.php

Ενδιαφέρον , μετά το σύστημα της Samsung ( με υψηλή τιμή όμως ) και το σύστημα της Toshiba ( στην σειρά 68 που δεν την έχω πετύχει πουθενά προς το παρόν ) έρχεται το σύστημα της SONY ! Το εν λόγω σύστημα είναι χρήσιμο για την γρήγορη κίνηση , όπως ποδόσφαιρο ( όχι ελληνικό πάντως ) και πολλά άλλα ...