Προτάσεις για LG Smart TV 43" με PVR

joel76

Established Member
14 July 2012
115
Καλημερα και καλη σαρακοστη!
Οπως λεω και στον τιτλο,ψαχνω μια 43αρα LG SMART TV με βασικη προυποθεση να γραφει προγραμματα απο την τηλεοραση σε στικακι.Καπου διαβασα οτι η lg γραφει σε codec που παιζουν μονο στην τηλεοραση αυτη,εγω θελω να ειναι σε μορφη που επεξεργαζεται/μετατρεπεται μετα για ανεβασμα κλπ..
Οπωσδηποτε smart tv,full hd ή ultra hd δεν με πολυνοιαζει αλλα τιμη το πολυ ως 480 με το ζορι 500.
Περιμενω τις προτασεις σας!

Re: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ LG SMART TV 43" ΜΕ PVR

εαν ισχυει για ολες τις LG,επιβεβαιωνω και εγω οτι γραφει σε μορφη που δεν βλεπει ο υπολογιστης.
αρα-προφανως-δεν πας για LG...

Εχεις τετοια τηλεοραση;
Οταν γραφεις κατι και το περνας στον υπολογιστη δεν φαινεται πουθενα η εγγραφη ή ειναι αρχειο που δεν διαβαζεται;

Εχεις τετοια τηλεοραση;
Οταν γραφεις κατι και το περνας στον υπολογιστη δεν φαινεται πουθενα η εγγραφη ή ειναι αρχειο που δεν διαβαζεται;

τηλεοραση lg smart μοντελο 2016.οτι γραφει παιζει μονο στην τηλεοραση.

Μαλιστα..Το ιδιο μου ειπε φιλη κ για μοντελο samsung,αυτη δεν κανει καν εγγραφες..
Για να μην την πατησω,αν καποιος εχει 43αρα lg ή samsung smart tv που να γραφει κ να ειναι σε φορμά ts,mpeg κλπ ας μου πει μοντελο..

Ο κυριότερος λόγος που δεν υπάρχει τηλεόραση που να κάνει αυτό που ζητάς, είναι οι χρήσεις που την προορίζεις :p

Εχω ακομα παλια τηλεοραση,δεκαπενταετίας.Ουτε σμαρτ,ουτε τιποτα,η απλη τετραγωνη των 32 ιντσων που δουλευει με δεκτη και γραφει μια χαρα.ΑΛήθεια τώρα,έχουν οι smart tv 400-500 ευρώ και δεν κάνουν εγγραφές??Γιατι ρε παιδιά τί παιζει??Μπαινουν σε ιντερνετ,εχουν χιλιες δυο ρυθμίσεις αλλά δεν γράφουν?Αφού εχουν ενσωματωμενο δέκτη και κάποιες έχουν και pvr,γιατί παίζουν μόνο στην τηλεόραση οι εγγραφές?
Εναλλακτική υπάρχει?Εννοω γινεται να παρω μια που δεν γραφει και να συνδεσω το δεκτη να γραφει ο δέκτης?
Αν καταλαβα καλά,δεν γράφουν για να μην μπορείς να ανεβασεις αλλού τα προγράμματα ε?Μετα από τοσα χρόνια θυμηθηκαν να προστατεψουν τα προγραμματα τους...

Αφου γραφει ο δεκτης δεν μεσολαβει το προβολικο μεσο, δεν χρησιμοποιεις τον ενσωματομενο της.

Προτάσεις για Smart TV 43"

ΟΚ..Λοιπον επειδη δεν μπορώ να αλλάξω τον τίτλο του τόπικ,ακουω προτασεις για τηλεοράσεις 43 ιντσων μέχρι 480-500 ευρώ..
Χρήση απλή,"οικογενειακή",όχι παιχνιδια κλπ,κυριως να βλεπουμε τηλεόραση αντε και καμιά ταινία και να βλέπουμε και βίντεο από youtube..
Αρα smart tv,full hd,αν ειναι και ultra hd φυσικά δεκτή αν είναι καλή και οικονομική..Ευχαριστω εκ των προτέρων!
Επίσης για την χρήση που θέλω,ακούω καλά και για samsung..Ποιά μαρκα απτις δυο να προτιμήσω?

Last edited by a moderator:
LG 43UH610V απόψεις

Καλησπέρα!
όπως λεω και στον τίτλο,μετά από ένα υποτυπώδες ψάξιμο και κυρίως επειδή ειναι και σχετικά οικονομική και εχει και Ultra Hd καταλήγω εκει προς το παρον..
http://www.lg.com/gr/televisions/lg-43UH610V

Την έχει κανένας?Την θέλω για απλή χρήση,εκπομπές αντε και καμιά ταινία,όχι παιχνίδια κλπ..Απόσταση που θα την έχω είναι τρια μετρα ως την τραπεζαρία και γυρω στα 4,5- 5 μέτρα ως σαλόνι.
Κάπου είδα ότι δεν είναι true ultra hd ισχυει?Επίσης,επειδή τα ελληνικά κανάλια δεν είναι καν hd,θα μετράμε κουκίδες ή υπάρχει και η ρύθμιση να γυρνάει σε full hd?

Last edited:
joel, σε τι τιμή την βρίσκεις αυτή;
Επείδη είσαι στα 3 μετρα τραπεζαρια, και 5 μετρα σαλονι είναι λίγες οι ιντσες και νομιζω μπορεις να βρεις και κατι πιο κοντα στις 50 ιντσες σε αυτα τα λεφτα που κοιτας. (κανονικα βεβαια θες πολυ παραπανω, αλλα λεμε τωρα για κατι οικονομικο)

445 ευρώ με δωρεαν μεταφορικα..Η τωρινη μας ειναι τετραγωνη 32 ιντσες..Αποτι ειδαμε με το μετρο που μετρησαμε η 43αρα ειναι καπου 110 cm σωστα;Μας καλυπτει,η πενηνταρα φευγει αρκετα σε μεγεθος στο 1,26...σαν τηλεοραση ειναι καλη;ειδα σε αλλο ποστ οτι δεν ειναι true 4k ισχυει;Αν την εχεις (εστω και αλλες ιντσες αλλα ιδια σαν χαρακτηριστικα) ειναι καλη;

Οχι δεν την εχω. απλά κοιτάω συχνά τι κυκολοφορεί στην αγορά.
Η σειρά 6 της LG σίγουρα εχει μοντελα με ψευτο 4Κ, αλλά δε ξέρω αν είναι ολα.
Στην απόσταση που είσαι μπορείς να πας ακόμα και σε ενα απλό HD μοντέλο, δε θα δεις διαφορά.
Μου φαίνεται παράξενο να λες οτι θα βλέπεις απο 5 μέτρα απόσταση και να θεωρείς καλό μέγεθος τις 43 ίντσες. Αλλά αν εσένα σου αρέσουν αυτές οι διαστάσεις τότε οκ.