Re: Προτάσεις για "μικρό" ολοκληρωμένο τρανζιστοράτο ενισχυτή με χαρακτήρα!!!
Θεωρητικά το ξέρω και ενδεχομένως για λόγους ψυχολογίας, πιστεύω οτι ο ενισχυτής αξίζει και δικαιούται "καλύτερο" ηχείο απο τα προϋπάρχοντα
Ωστόσο, επειδή πραγματικά είναι η πρώτη φορά που ακούω, για τα δικά μου δεδομένα, "καλό" ήχο και αναφέρομαι μόνο στον συγκεκριμένο χώρο, όπου
είναι στημένο το σύστημα με τον λαμπάτο, δλδ σκάρτα 10 τ.μ., χωρίς τη δυνατότητα τοποθέτησης μακριά απο τοίχους κ.λ.π., θεωρώ οτι πολύ δύσκολα
να μπορέσω να στήσω με επιτυχία, κάτι πολύ καλύτερο...υπάρχουν περιπτώσεις ηχείων που θα ήθελα να ακούσω στο χώρο μου και που ενδεχομένως κάποια
στιγμή να επιδιώξω, στο βαθμό που θα είναι εφικτό...όπως της sonus faber, proac (αν και πιστεύω οτι θέλουν αέρα στην τοποθέτηση),harbeth, spendor
(για αυτά τα τελευταία δεν είμαι σίγουρος για τα χαρακτηριστικά τους) και πάντα εννοείται βάσεως
Καημός βέβαια είναι το autograph mini της tannoy και οπωσδήποτε κάποια στιγμή κάποιο βάσεως της geometric harmony
Δεν ζητάω πολλά έ? Οποια άλλη πρόταση, που ενδεχομένως μου διαφεύγει, καλοδεχούμενη...τουλάχιστον ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά
Ωστόσο, αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός, με την παρούσα οικονομική κατάσταση, χωρίς να σημαίνει οτι απαγορεύεται να ονειρευόμαστε...
τουλάχιστον δεν το έχουν φορολογήσει ακόμη...πάντως για να μην είμαι αχάριστος, θεωρώ οτι έχω την πολυτέλεια να έχω ενα σύστημα αξιώσεων
για να ακούω την αγαπημένη μουσική, όπως επίσης και την τύχη να γνωρίσω αρκετούς ανθρώπους, με ενδιαφέροντες απόψεις και μουσική (και όχι μόνο)
παιδεία, μέσω του site...αυτό και οι γνώσεις είναι το μεγαλύτερο κέρδος και μεγάλη μου τιμή να είμαι μέλος του club
Αυτά απο εμένα και συγνώμη για το μακροσκελές post