Προτάσεις για νέες λάμπες παρακαλώ???

Re: Προτασεις για νεες λαμπες παρακαλω???

Ενταξει βρε παιδια δεν ειναι κι ακριβως ετσι...

Ειδικα σ' αυτο που λεει ο Μορφεας (οτι η τιμη ειναι απο καλη εως ακριβη) εχω να πω οτι οταν τις εψαξα εδω στο Ελλαντα οι τιμες ηταν απο 30 εως και 45 ευρω η μια ενω και απο Αγγλια (watford valves) η τιμη ειναι 10 λιρες η μια συν φπα συν μεταφορικα... και ουτε λογος για ματσαρισμα βεβαια ... τωρα θα μου πεις του κινεζου ειναι ματσαρισμενες? Μαλλον οχι θα πω εγω αλλα σε σχεση με τις τιμες που βρηκα γενικως το 32 δολλαρια (περιπου 22 ευρω τελικα για 4 μαζι με τα μεταφορικα) μου φαινονται σχετικα καλα...

Ενταξει βρε παιδια δεν ειναι κι ακριβως ετσι...

Ειδικα σ' αυτο που λεει ο Μορφεας (οτι η τιμη ειναι απο καλη εως ακριβη) εχω να πω οτι οταν τις εψαξα εδω στο Ελλαντα οι τιμες ηταν απο 30 εως και 45 ευρω η μια ενω και απο Αγγλια (watford valves) η τιμη ειναι 10 λιρες η μια συν φπα συν μεταφορικα... και ουτε λογος για ματσαρισμα βεβαια ... τωρα θα μου πεις του κινεζου ειναι ματσαρισμενες? Μαλλον οχι θα πω εγω αλλα σε σχεση με τις τιμες που βρηκα γενικως το 32 δολλαρια (περιπου 22 ευρω τελικα για 4 μαζι με τα μεταφορικα) μου φαινονται σχετικα καλα...

Αν εισαι Αθήνα και δε βαριέσαι πέρνα να σου δώσω 2-3 τετράδες διαφορετικές να ακούσεις και να μας πείς επι τι ευκαιρεία τι διαφορές θα δείς (η μάλλον θα ακούσεις).

Χρήστος-bye-

Last edited:

καμμια ιδεα για 6sn7 εκτος απο ελεκτροαρμονιk και tungsol σε καινουργιο?
(οχι nos).

Για να μη μενουν ανοιχτα θεματα θα πω πως χθες ηρθαν οι λαμπιτσες μου.
Ειχα λαβει ειδοποιηση οτι η αποστολη εγινε στις 27/11 και 8/12 ηταν στην πορτα μου, γρηγορος ο κινεζος.

Ειναι οντως GE 5670 αλλα ηταν σε σακουλακια τυλιγμενες σ' αυτο το πλαστικο με τις φουσκες (...δεν ξερω και πως το λενε) μεσα σ' ενα χαρτοφακελλο... Ευτυχως δεν εγινε ζημια, τις δοκιμασα κιολας για λιγο το βραδυ και ολα φαινονται OK.

Α... και για να μη λεμε μονο για την κακη συσκευασια του κινεζου, ο εξυπνος ο ταχυδρομος μας (επειδη ο φακελος δε χωρουσε κατω απο την πορτα φυσικα) τον ειχε πεταξει κατω στο πατωμα της εισοδου της πολυκατοικιας...:eek: