Προτάσεις για outdoor activities - hobby κτλ

kostas k said:
Syria και Φραγκίσκο ευχαριστώ για τα sites. Θα τα μελετήσω.

Μητς τέννις έπαιζα παλιότερα. Όντως πολύ ωραίο άθλημα, αλλά ψάχνουμε κάτι πιο cool. Το χειμερινό σκί μου πέραν του ότι είναι παπαρασμένο το χρονικό διάστημα που μπορείς να ασχοληθείς μαζί του, μου ακούγεται και αρκετά δαπανηρό. Ευχαριστώ πάντως φίλε μου.

Nα είσαι καλά φίλε μου. Όντως είναι και τα δύο λίγο «τσιμπημένα». Πολύ καλή ιδέα πάντως να ξεκινήσετε κάτι μαζί. Eύγε!

Kostas K, αν και δεν εχει πολυ (βασικα καθολου) κινηση, ειναι παρα πολυ δημιουργικο, και μιας και σου αρεσει η θαλασσα - αφου ελεγες για ιστιοπλοια - κοιτα λιγο τον μοντελισμο (ρεπριλες ξυλινων ιστιοφορων)
http://naturecoast.com/hobby/mantuas.htm

Last edited:
Ντίνο ευχαριστώ αλλά ψάχνουμε κάτι που να μας βγάλει έξω από το σπίτι. Ασχέτα πάντως από το παραπάνω σχόλιο, είναι ωραίο hobby ο μοντελισμός.

Μητσ είμαστε τόσες ώρες στην δουλειά ο καθένας και βλεπόμαστε το βράδυ. Αν και στον ελευθερο χρόνο μας κάνουμε κάτι χώρια, να το κλείσουμε καλύτερα το μαγαζί.

Κωστα εχω και μια αλλη προταση, που εσενα μπορει να μην σου αρεσει, αλλα στην κοπελια σου θα αρεσει σιγουρα!
Καθε Σαββατο θα την πηγαινεις στα μαγαζια, να κανετε περπατημα, να κοιτατε ολες τις βιτρινες, να κατεβαζετε ολα τα ραφια...και στο τελος να πληρωνεις κιολας!!!!!!! Πως σου φαινεται, καλοοοοο???? :flipout: :flipout: :flipout:

Πάνος: Θα συμφωνήσω ότι έχει πολύ περπάτημα και θα περνάμε αρκετό χρόνο μαζί αλλά πέφτει και αυτό στην κατηγορία του δαπανηρού hobby όπως και το χειμερινο σκι.
Ασε που δεν είναι και πολύ αυτού του αθλήματος. Αν ήταν, αντί για hobby θα έψαχνα για την έξοδο.

Ντίνος: Υπάρχει πρόβλημα με την θάλασσα δυστυχώς την οποία λατρεύω.

Last edited:
Επομενως αποκλειουμε Θαλασσα και μαγαζια. Να βγαζουμε ενα ενα απο τη μεση ;)

Βασικα δεν μας λες και λιγο απο τα δικα της γουστα ωστε να βρουμε κατι που να αρεσει και σε αυτη???

Last edited:
Ιστιοπλοία, όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη θάλασσα που ξέρεις μπορεί να κολλήσετε το μικρόβια και με παρέα τα καλοκαίρια να κάνεις απίθανες διακοπές.

Eki_65 said:
Ιστιοπλοία, όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη θάλασσα που ξέρεις μπορεί να κολλήσετε το μικρόβια και με παρέα τα καλοκαίρια να κάνεις απίθανες διακοπές.

Ωχ παλι εκτός θέματος είμουνα σόρρυ!!!! Καταδύσεις τόπε κανείς οι Τούρκοι έχουν κα´νει ολόκληρες μπροσούρες με ταξιδιωτικούς οδηγούς για να προσελκύσουν ξένους με σκοπό τις καταδύσεις!!!

Eki 65 θαλάσσια sport δυστυχώς αποκλείονται. Ιστιοπλοία ήταν η πρώτη μου (και η καλυτερη για εμένα) επιλογή αλλά η κοπέλα είναι περισσότερο της παραλίας παρά της θάλασσας αν με καταλαβαίνεις.

Δυσκολη περιπτωση εισαι Κωστα τελικα!!!
Χμμμμ...:chinscratch: :chinscratch:
...............................................
Δεν βρισκεις κανενα γκομενακι να ασχολεισαι εσυ τα Σαββατοκυριακα τουλαχιστον??? :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: (Πως τα λεω ετσι παλι σημερα!!! :grinning-smiley-043 )

kostas k said:
Eki 65 θαλάσσια sport δυστυχώς αποκλείονται. Ιστιοπλοία ήταν η πρώτη μου (και η καλυτερη για εμένα) επιλογή αλλά η κοπέλα είναι περισσότερο της παραλίας παρά της θάλασσας αν με καταλαβαίνεις.

H κοπελα, ειναι συζυγος η οχι?

Ntinos1972 said:
H κοπελα, ειναι συζυγος η οχι?
Όχι σύζυγος. Το κορίτσι μου. Το αίσθημα. Η έτσι μου. Η δικιά μου.
Σύντομα θα έχει και τον ρόλο της συγκάτοικου.

Αααααα, πες το ετσι βρε Κωστα!
Μικροι ειστε βρε ακομα για χομπυ! Χαρειτε τη ζωη σας! :flipout: :flipout:

Υ.Γ. Πλακα κανω, μην με παρεξηγεις! :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Παντως προσεξε γιατι τωρα ακομα δεν μενεις μαζι της και ψαχνεις καποιο χομπυ να κανετε μαζι. Οταν θα μεινετε μαζι, μην μας ρωτησεις παλι "παιδια κανενα χομπυ για να κανω μονος μου?" :flipout: :flipout: :flipout: