Προτασεις για Παρο...

7) Για παραθαλάσσια μπαράκια στο πίσω Λιβάδι και στον Δρυό

(ειδικά αν σου αρέσει η κλασική Rock μουσική!)

8)Αν θέλεις καλό και φτηνό φαγητό (κοντά στο Πίσω Λιβάδι που

θα μείνεις) με γνωστές αλλά και

παραδοσιακές γεύσεις τότε στον "Τσιτσάνη" στον Πρόδρομο

ή στην "Χαρούλα" στο κέντρο του χωριού στην Μάρπησσα!
´

Σε αυτα θα συμφωνησω και εγω (αυτα προλαβα να δω σε 3-4 μερες περισυ πάλι κατοπιν συμβουλων του Βασιλη).

Βασιλη φυσικα και δεν με ενοχλει το που εισαι συντονιστης η οτιδηποτε αλλο. Σου εχω στειλει ηδη πμ με το τηλεφωνο μου να με καλεσεις οποτε θελεις οταν θα βρισκεσαι και εσυ στην ΠΑρο για καφεδακι.
Σε ευχαριστω για τις αναλυτικες πληροφοριες.

Γύρισα απ´την Πάρο, μετά απο 15ημερη διαμονή, στις 8 Ιουλίου.
Οσο νωρίτερα τόσο καλύτερα γιά τέτοια νησιά.
Λοιπόν επειδή εγώ ... βουτάω:
- γιά μπάνιο στον Φάραγγα (ίσως η πιό ζωντανή θάλασσα κι ο πιό ωραίος
βυθός του νησιού), στον Λολαντώνη, στην Λάγγερη, στην Τρυπητή.
Να πάς οπωσδήποτε Αντίπαρο (μην κατέβεις στο σπήλαιο μ´αυτή την ζέστη),
πήγαινε Αγιο Γεώργιο γιά μπάνιο, συλλογή ...χρυσοποίκιλτων πετρών και φάε κιόλας στην πρώτη ταβέρνα δίπλα στο τέρμα των λεωφορείων, ωραία κουζίνα και φτηνές τιμές(η "γούνα" έκανε 7 )
Οι παραλίες στην Πάρο είναι αβαθείς, σαν πισίνες(Κολυμπήθρες, Σάντα Μαρία, Μοναστήρι), ρηχές (Λογαράς, Αμπελάς, Πίσω Λιβάδι, Δρυός, Αλυκή, Αγία Ειρήνη) κατάλληλες γιά οικογένειες με μικρά παιδιά.
Στην Νάουσα τα καλύτερα κρέατα και σουβλάκια τάχουν "Τα Κρητικάκια" (ξέρω τον χασάπη τους).. αριστερά στο γεφυράκι μπαίνοντας στην Νάουσα.
Στις Λεύκες , που θα πας οπωσδήποτε γιά βόλτα, να φάς κρεατικά στο "Αγνάντι" και ντόπιες σπεσιαλιτέ στο "Λευκιανό" - γιά γλυκό στην "πεζούλα
της λιχουδιάς" (κερασόπιττα..)
Στο δρόμο από Μάρπησσα προς Λογαρά, μόλις περάσεις την διασταύρωση για Πίσω Λιβάδι στο αριστερό σου χέρι η ταβέρνα "Αννα και Γιώργος", πολύ καλή κουζίνα και καλές τιμές.
Αυτά, σε επόμενο post θα σού γράψω για ψαρικά, διασκέδαση...

Καλό ουζερί (και φτηνό) τα "Κύματα" στην παραλία της Παροικιάς,
το Καφενείο στην Παλήα Αγορά στα στενάκια της Νάουσας και το
γνωστό ...." των ναυτικών" στην Νάουσα.
Για ψάρι το τελευταίο μαγαζί στην προκυμαία στο Πίσω Λιβάδι (καλή εξυπηρέτηση, τιμές όπως όλοι...το ψάρι το πληρώνεις)
Τώρα για μπαράκια , δεν ξέρω τα ακούσματα σου, και δεν μπορώ να σου γράψω να πας στον "Μπαρμπαρόσα" ή στα μπαράκια στο Δρυός ή στo Pounta club , τα βρίσκεις μόνος σου.
Αυτά...
Τι άλλο;
Να σου γράψω για τα ηλιοβασιλέματα;(εκπληκτικός ο ήλιος σε χέρσο μέρος από Αμπελά πρός Ναόυσα).
Για τις Πεταλούδες; (κάνε σιγά μην τις ξυπνήσεις....)
Για τα καβούρια και τις σουπιές και πόσο εύκολα τα πιάνεις;
Εγώ με αυτοκίνητο, έκανα κοντά 700 Km σε 15 ημέρες, φαντάζομαι με μηχανή θα γυρίσεις περισσότερο (όλη η Πάρος γύρω-γύρω είναι περίπου 52 Km).
Καλές διακοπές.

Σας ευχαριστω ολους για τον αναλυτικο οδηγο που μου φτιαξατε. Θα κοιταξω να τα επισκευτω ολα οσα μου προτεινατε.

ΥΓ. Αν καποιος αλλος φιλος εχει να προσθεσει κατι μπορει μεχρι την Κυριακη το βραδυ. Περιμενουμε να γυρισει και ο Αντωνης να μας πει και αυτος τις δικες του οδηγιες/προτασεις.

Βρε Νίκο, με τόσα μέρη που σου είπαν τα παιδιά να επισκεφτείς, πιο πολύ θα κουραστείτε να τρέχετε απο δω κι απο εκεί, παρά θα ξεκουραστείτε...:flipout: :flipout: :flipout:

Κι άλλα θες?:nounder:

I'm back,

Νίκο νομίζω ότι τα παιδιά σε έχουν καλύψει και με το παραπάνω, προσωπικά έμεινα για ένα βράδυ στο Saint George στην Νέα Χρυσή ακτή.

Θέα στους σερφίστες, ησυχία και παραλία εξαιρετική για τα πιτσιρίκια, τα σερφ έχουν δικό τους χώρο....

Αν και έμεινα εκεί την Τετάρτη που μας πέρασε, ο κόσμος ήταν πολύς και ειδικά στη Νάουσα υπήρχε συνωστισμός !!!!

Πρόσεξε τις τιμές γιατί έχουν την τάση να "προσφέρουν" τιμές Μυκόνου με σέρβις γ' κατηγορίας !!!!

Προσοχή στα μηχανάκια που είναι η μάστιγα κάθε νησιού !!!!

Ότι άλλο θελήσεις στείλε μου pm.