Προτάσεις για πρώτη (και καλή) dslr...

Re: Απάντηση: Προτάσεις για πρώτη (και καλή) dslr...

Εναλλακτική και πολύ σοβαρή λύση (ειδικά για γυναίκα που δεν έχει μεγάλες παλάμες) η CANON 450D με τον CANON 17-85 3.5-5.6 is ή τον SIGMA 17-70 2.8-4.5 και τον CANON 70-300 IS. Αν φανεί λίγο ακριβή, τότε αντί για 450D ας πάρει την 1000d.

Βλάση αντ' αυτού θα πρότεινα την 40D η οποία είναι κανονικά στη σειρά της Canon (δεν αντικαταστάθηκε από ό,τι φαίνεται από την 50D, απλώς η Canon προσέθεσε νέο μοντέλο). Και με rebate, νομίζω. Βγαίνει σε πολύ συμφέρουσα τιμή, λίγο πιο πάνω από την 450D, και μιλάμε για αξιόπιστο σώμα που θα μείνει.

Μωρέ ψιλοπράγματα!
Tάσο τι να πώ κι εγώ που για χρόνια έβλεπα το είδωλο ανεστραμμένο στις view cameras; Εεε;:argh::bawling::bawling:

Εσύ να μην μιλάς γιατί θα παραγγείλω στον Κοκαρ να σε κάνει μοντάζ να κραδαίνεις ρόπαλο και να περιεργάζεσαι field camera με φυσούνα :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για πρώτη (και καλή) dslr...

Εσύ να μην μιλάς γιατί θα παραγγείλω στον Κοκαρ να σε κάνει μοντάζ να κραδαίνεις ρόπαλο και να περιεργάζεσαι field camera με φυσούνα :flipout:

:offtopic: Kάπου έχω μια τέτοια φωτο, θα ψάξω να τη βρώ:).

Εγώ θα πρότεινα την D80 με τον 18-55 VR ή τον 18-135 και τον 70-300 VR. Σύνολο όχι περισσότερο από 1200 ευρώ.

Εναλλακτική και πολύ σοβαρή λύση (ειδικά για γυναίκα που δεν έχει μεγάλες παλάμες) η CANON 450D με τον CANON 17-85 3.5-5.6 is ή τον SIGMA 17-70 2.8-4.5 και τον CANON 70-300 IS. Αν φανεί λίγο ακριβή, τότε αντί για 450D ας πάρει την 1000d.

To dpreview τον ψιλοθαβει αυτο τον φακο.

Τον κοιταζα κι εγω για την 450d...