Το Russian Doll δε μου άρεσε καθόλου. Άντεξα 2 επεισόδια, οπότε βουρ!ευχαριστω αλλα αυτα ειναι με 7-8 season και ειναι αγαπημενα του Ζαγογιαννη
Το Russian Doll δε μου άρεσε καθόλου. Άντεξα 2 επεισόδια, οπότε βουρ!ευχαριστω αλλα αυτα ειναι με 7-8 season και ειναι αγαπημενα του Ζαγογιαννη
να ειναι με λιγα επεισοδια
οτι δεν αρεσει στον Ζαγογιαννη
να μην ειναι σειρες αριστουργηματα που παθαινουν σοκ οι κριτικοι σαν τον Τιμογιαννακη
πχ σαν την ΕΦΗΒΕΙΑ
να ειναι κουλ και να εχουν υπεροχους χαρακτηρες σαν το white lotus
Ούτε αυτό άντεξα πέρα από το πρώτο επεισόδιο, άρα μπορεί να του αρέσει.Στέλιο αν μου επιτρέπεις μια πρόταση, The fall of the house of Usher. Εκτός συνηθισμένων, αν σε έχω εκτιμήσει σωστά θα σου αρέσει.
Εσύ έχασες!Ούτε αυτό άντεξα πέρα από το πρώτο επεισόδιο, άρα μπορεί να του αρέσει.
αντιθέτως,θεωρώ ότι κέρδισα: Χρόνο από τη ζωή μου, ανεκτίμητο και αναντικατάστατο.Εσύ έχασες!
Είσαι συλλεκτικό κομμάτι, το αναγνωρίζω!αντιθέτως,θεωρώ ότι κέρδισα: Χρόνο από τη ζωή μου, ανεκτίμητο και αναντικατάστατο.
σ ευχαριστω φιλε θα τα ψαξωΔεν ξέρω τι αρέσει ή τι δεν αρέσει στον Ζαγογιαννη ή στους κριτικούς, αλλά αφού γράφεις ότι προτιμάς να είναι λίγα επεισόδια, το μυαλό μου πάει κατευθείαν σε μίνι σειρές.
Θα σου δώσω λοιπόν, ένα δικό μου άτυπο top-10, με τυχαία σειρά:
Adolescence
Chernobyl
The Queen's Gambit
Band of Brothers
The Haunting of Hill House
Sharp objects
Dopesick
Mare of Easttown
Watchmen
Godless
+Cyberpunk: Edgerunners (αν σου αρέσουν τα άνιμε)
μαλλον μ εκτιμησες σωστα μου μυριζει συμπαθεστατο ευχαριστω και τον Ζαγογιαννη για την βοηθειαΣτέλιο αν μου επιτρέπεις μια πρόταση, The fall of the house of Usher. Εκτός συνηθισμένων, αν σε έχω εκτιμήσει σωστά θα σου αρέσει.
Χωρίς να γνωρίζω τί αρέσει και τί όχι σε συμμετέχοντες στο φόρουμ, θα πρότεινα δύο σειρές του Νέτφλιξ:να ειναι με λιγα επεισοδια
οτι δεν αρεσει στον Ζαγογιαννη
να μην ειναι σειρες αριστουργηματα που παθαινουν σοκ οι κριτικοι σαν τον Τιμογιαννακη
πχ σαν την ΕΦΗΒΕΙΑ
να ειναι κουλ και να εχουν υπεροχους χαρακτηρες σαν το white lotus
Εξαιρετική σειρά. Την έχω δει δύο φορές. Ξεκίνα τη χωρίς δεύτερη σκέψη!!Στέλιο αν μου επιτρέπεις μια πρόταση, The fall of the house of Usher. Εκτός συνηθισμένων, αν σε έχω εκτιμήσει σωστά θα σου αρέσει.