Προτάσεις για Σειρά ???

Για τον Bosch ( Hieronymoys παρακαλω...το Χαρυ βγαινει απο το Ιερονυμους, το λεει οταν ξεφλουδιζει το ονομα τυ ολοκληρο στο δικαστηριο...Χα ! Ειχε πραματα στο μυαλο του ο συγγραφεας :drummer: ) θα επανελθω για το στυλ οταν δω περισσοτερα επισοδεια αλλα και σαν ευκαιρια για να μιλησω για αλλα στυλ αστυνομικων σειρων ου μου τη σπανε).

Το Banshee oσο το βλεπω τοσο μου αρεσει...δε ηξερα οτι υπαρχει νημα θα το επισκεφτω.

Εχει και σεξ ! :BDGBGDB55:

Stranger Things: 9/10! Δεν παρακολουθώ τέτοιες σειρές, αλλά την είδα όλη χαλαρά!
Marco Polo: 9/10! Και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται και γυμνό για να σε τραβήξει! :laugh:
Ι Robot: 9/10! Με έπιασε από το πρώτο επεισόδιο.
Το δε "The night of" δεν με έπεισε, οπότε καταλαβαίνεται αν λέω κάτι τέτοιο για το I Robot πόσο καλή είναι η σειρά.

Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Tελειωσα το Strange things και οι εντυπωσεις ειναι αναμικτες: θετικες για τις ερμηνειες, ακομη και της Ράιντερ, επιφυλακτικες για το αν αξιζει να της χαρισεις τοσες ωρες προς θεαση. Αν δεν εχεις κατι αλλο...8/10

Το Mr Robot το "αποθηκευω" απλα, γιατι δεν με ελκυει πλεον οπως στον 1ο κυκλο...(9/10 ο 1ος)

Το The night of, λογω μεταστροφης του κύριου χαρακτηρα σε "σκληρο" τυπο (προς επιβιωση), με χαλαει ελαφρως μα συνεχιζω (8/10)

Το The Wire (παλαια σειρα μα τωρα σε 16:9) ενω την ειχα σβησει (λογω 4:3) την βλεπω ευχαριστα...(8,5/10)

Το The last ship το αρχισα, ενδιαφερον μεν αλλα οταν βλεπω πολλους κυκλους (εξι εχει αυτο; ), δεν εχω την υπομονη ...7,5/10

Το Happy valley (2ος κυκλος) ξεκινησε σαν φαρσοκωμωδια (το 1ο επεισοδειο εχει πλακα), μα το συνεχιζω...ανευ βαθμολογιας μεχρι τωρα (7,5/10 ο 1ος)

"πιανω" για τα καλα αποψε επιτελους και το P'tit Quinquin, απο το λιγο που ειδα με τραβηξε

To "The Last Ship" είναι στην 3η σεζόν τώρα..

Η 2η σεζόν ήταν καλύτερη από την 1η.. και η 3η πάει πολύ καλά επίσης..

Έχει topic Η σειρά..

Το Last ship είναι 3 σεζόν και βγαίνουν νεράκι φουλ δράση χωρίς πολύ σκέψη.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωστα 3η σεζον για το T.L.S., διαβασα το θεμα, μαλλον θα "παρθει" παρ´ολο που με χαλασε αρκετα το σχολιο του tolisspi :
"Οπως εχω γραψει απο την αρχη του συγκεκριμενου θεματος, η υποθεση της σειρας ειναι λιγο μπλιαχ ωστοσο ειναι μια διαφορετικη σειρα απο τις αλλες. Εντελως αμερικλανια.. Τελος, δεν ειναι το last ship... και ο τιτλος πλεον δεν ταιριαζει"
ενω μου αρεσε το σκεπτικο του King περι ...δρασης ανευ σκεψης!

Όντως η σειρά είναι χτυπάει ως Αμερικανιά σε κάμποσα σημεία..

Η δράση στην 1η σεζόν είναι στην θάλασσα..
στην 2η σεζόν έρχεται στην στεριά περισσότερο..
στην 3η είναι και στην θάλασσα και στην στεριά..

Pop corn σειρα ειναι παιδια και ας είναι αμερικανια βλέπετε ευχάριστα. Κάποιες άλλες σειρές όπως Wire deadwood κτλ ενώ είναι κλασεις ανώτερες σε όλα θέλουν την απόλυτη προσοχή σου και σε κάνουν το μυαλό αχταρμα στο τέλος. Ανάλογα τη διάθεση έχουμε επιλέγουμε τι θα δούμε επιλογές έχουμε πάρα πολλές.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

UNREAL 2η σαιζόν συνεχίζει στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Την τελειωσα και οι χαρακτήρες είναι φοβερά μαγευτικοι αλλά και ταυτόχρονα αντιπαθείς

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Ψαξε να βρεις και το Sports Night,το πρωτο του.Δυο κυκλοι,24 μισαωρα επεισοδεια o κυκλος,την σταματησε γιατι ξεκινησε το West Wing.
Υπαρχουν σημεια που ειναι εφαμιλη του WW,και σιγουρα οτι καλυτερο εκανε μετα απο αυτη.
Παιζει και εκει εκπληκτικο καστ (William Macy,Felicity Huffman,Josh Charles,Peter Krause)...

To τελειωσα. Πολυ ευχαριστη σειρα, χωρις ομως το ειδικο βαρος του WW. Ειναι αλλωστε και το θεμα πιο ελαφρυ, σιγουρα φευγει νερακι ομως. Ο Josh charles αν και μου αρεσει, νομιζω δεν κανει για Sorkin ενω ο Peter Krause (που τον απολαμβανω και στο Catch αυτπν τον καιρο) ειναι τελειος. Ολοι οι υπολοιποι ειναι σπισης εξαιρετικοι. Το αστειο ειναι οτι οταν βλεπεις σειρες του, το supporting cast επαναλαμβανεται.

Night of...

Εχω δει και το 7ο. Η σειρα ειναι πολυ καλη, αλλα πραγματικα δεν μπορω να φανταστω πως θα την τελειωσουν σε ενα επεισοδιο.
Εδω που εχουμε φτασει, το μονο λογικο τελειωμα ειναι να τον καταδικασουν. Αν γινει καμμια ανατροπη, θα μοιαζει φοβερα παραξενη.

To αγγλικο διαβασα οτι ηταν 2 σαιζον, αλλα νομιζω οτι ηταν τελειως διαφορετικες ιστοριες. Διαβασα οτι δεν εχει αποκλειστει η υπαρξη 2ης σαιζον στο αμερικανικο, αλλα υποτιθεται οτι ειχε στηθει γυρω απο 1 σαιζον και μαλιστα για πολυ καιρο αναφεροταν σαν mini-series. Εχω την εντυπωση οτι θα αφησει πολλα ερωτηματα. Δεν με ενοχλει αυτο, αλλα φοβαμαι οτι χαθηκε πολυ χρονος σε ανουσια πραγματα και δεν εξελιξαν αρκετα την ιστορια. Επισης,
μας επρηξαν τα @@ με το εκζεμα και ξαφνικα παει σε εναν κινεζο παραδοσιακο ιατρο, του δινει μια σκονη και ΠΟΥΦ....εξαφανιζεται;;;!!!!!!

Ψηνομαι να δω το αγγλικο, που παιζει και ο αγαπητος Ben Whishaw, να δω τι εκαναν εκει με παρομοια ιστορια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μόλις διάβασα ότι το τελευταίο θα είναι 95' οπότε έχουμε μία ελπίδα σε ένα λογικό κλείσιμο της ιστορίας.

Έχει δει κανείς το Powers; Μου φαίνεται ενδιαφέρουσα ιδέα.

Ειδα τον πιλοτο του Powers (2015). Πολυ ενδιαφερουσα ιδεα, αλλα η παραγωγη ειναι λιγο προβληματικη καθως η απεικονιση των "δυναμεων" ειναι κακη.

Επισης ειδα με εναν φιλο μου περιπου 2 ωρες απο διαφορα επεισοδια Battlebots (2015). http://www.imdb.com/title/tt4816364/?ref_=nv_sr_1

Απιστευτα διασκεδαστικη και την προτεινω ανεπιφυλακτα σε καποιον που θα ηθελε να δει κατι λιγο διαφορετικο. Υπαρχουν και αρκετα μικρα κλιπ στο youtube, αλλα προτεινω να δειτε τα καινουρια 2015, 2016 γιατι τα παλια δεν εχουν τοσο χαβαλε και η ποιοτητα παραγωγης ειναι αισθητα χειροτερη.

The Night of...

season finale και ενα παρα πολυ ωραιο τελος που αρμοζει σε αυτην την ιστορια. Θα μπορουσαν να ειχαν παρουσιασει μερικα απο τα στοιχεια νωριτερα, αλλα προφανως ηθελαν να κρατησουν μερικους ασσους στο μανικι τους.

...τελικα εκεινο το βραδυ πεθαναν και οι δυο.

Ποτέ μη λες ποτέ :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν και ακόμα και αν υπάρξει μάλλον θα είναι με άλλα πρόσωπα

To the night of για μενα ηταν η καλύτερη σειρά του καλοκαιριού. Σεναριακά ,σκηνοθετικά ,cast ολα ένα κι ένα. Ο χαρακτήρας του δικηγόρου που ενσαρκώνει ο John Τorturro είναι απο τους πιο πληρεις που έχω δει σε σειρα. Και βεβαια η ερμηνεια του ηθοποιου αψογη. Ενα διαμαντακι ειναι αυτη η σειρά κι οσοι δεν την εχετε δει καντε το τωρα που ολοκληρωθηκε. Συστηνεται ανεπιφυλακτα.

η σειρα περασε στο "ντουκου" στο φορουμ και μαλλον εφταιγε οτι συνεπεσε με το stranger things με το οποιο εγινε ο κακος χαμος. Διαβασα μερικες γκρινιες για το τελειωμα της ( απο τα 3/4 και μετα της σαιζον), αλλα εγω παντως την καταευχαριστηθηκα. Περιμενω να δω τον Riz Ahmed και στο City of Tiny Lights αλλα ακομα πιο πολυ στο Rogue one. Το παλικαρι ειναι παρα πολυ καλος ηθοποιος και εχω παθει πλακα μαζι του απο το Four Lions και ακομα πιο πολυ στο Reluctant Fundamendalist.