Προτάσεις για Σειρά ???

Η κάθε ιστορία ειναι μέρος ενός μεγαλύτερου plot που εκτυλίσσεται από την πρώτη σεζόν.

Νομίζω ότι είναι πιο ακριβές να πούμε ότι σε κάθε κύκλο υπάρχει διαφορετική υπόθεση.

Έχω δει ήδη 4 ρε συ. Ποσα να δω; Ένα την ημέρα!!

Καλά το πας... Σημασία έχει να έχεις όλο τον κύκλο συγκεντρωμένο και να βλέπεις μέχρι να νυστάξεις ή να εξαντληθείς.
Εγώ έχει τύχει να το πάω και μέχρι το ξημέρωμα, το ένα επεισόδιο μετά το άλλο...
Σημασία έχει να μην αναγκάζεσαι να σταματήσεις εκεί που δεν γουστάρεις. :grandpa:

Καλά το πας... Σημασία έχει να έχεις όλο τον κύκλο συγκεντρωμένο και να βλέπεις μέχρι να νυστάξεις ή να εξαντληθείς.
Εγώ έχει τύχει να το πάω και μέχρι το ξημέρωμα, το ένα επεισόδιο μετά το άλλο...
Σημασία έχει να μην αναγκάζεσαι να σταματήσεις εκεί που δεν γουστάρεις. :grandpa:

Μακάρι να μπορούσα να το πάω έτσι στρατηγέ...
Νυστάζω, δουλεύω και με τα παιδιά εκεί όλα αυτά δυσκολεύουν!

Στο line of duty στο Netflix βγήκαν ελληνικοί υπότιτλοι σήμερα. Κρίμα που λείπει η 3η σεζόν και η 5η που μόλις κυκλοφόρησε.

Sent from my AGS2-W09 using Tapatalk

Και εμένα μια σαιζόν μου βγάζει το Netflix ( line of duty ) έμαθε κανείς τι παίζει ?

Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Και εμένα μια σαιζόν μου βγάζει το Netflix ( line of duty ) έμαθε κανείς τι παίζει ?
Καλύτερα να συνεχίσουμε την συζήτηση στο thread του Netflix.

Sent from my LEX722 using Tapatalk

ειδα 3 επεισοδια , πολυ μπλα μπλα πάντως , κατι απο αστυνόμο μπεκα μου κάνει μεχρι στιγμής ... ( τις συνωμοσίας το κάγκελο γινεται , θέλει και λιγο δράση πιστεύω ..) βέβαια άλλα 3 είναι, θα τα δω και θα σας ξαναπώ ..

Λοιπον επειδη τελειωνω αισιως και τον δευτερο και τελευταιο κυκλο του Westworld ( εναμισυ επισοδειο μου εμεινε) και βεβαια προτεινω ανεπιφυλακτα, ειπα να αρχισω κατι αλλο ετσι για να ζεστενομαι...

Λοιπον ξεκινησα το Κingdom -το Κορεατικο προσοχη γιατι υπαρχει και αλλο Κingdom που ηταν απο τις αγαπημενες μου σειρες)

Ειδα λοιπον δυο επισοδεια ενα καθε μερα με μεγαλο ενδιαφερον, πραμα που με εξεπληξε γιατι ξεκινησα με αρνητικες διαθεσεις του στυλ... (παλι σειρα με ζομπι το παραχεσαν...) Αμ δε... ειναι πολυ ενδιαφερον απο διαφορες πλευρες, αισθητικη, βλεπουμε την ιδιαιτεροτητα του Κορεατικου μεσσαιωνα ασε που τα πλανα ειναι ισαξια κινηματογραφικων παραγωγων...και αυτα τα τοπια...

Πριν λιγο καιρο ειπα να ξεκινησω και τους Sopranos κυριως γιατι με ιντριγκαρε πολυ ενας κολητος που ειναι φαν...Εμεινα στο ενα επισοδειο, δεν μου κανε κλικ...ισως το προσπαθησω αργοτερα...

Ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια του νεου Twilight Zone. To 1o αν και με χαμηλοτερη βαθμολογια (imdb) μου αρεσε περισσοτερο απο το 2ο. Το 6.8 που εχει μεχρι στιγμης το θεωρω πολυ χαμηλο, μιας και εχω δει πραγματικα σειρες-σκουπιδια να εχουν 7αρια. Δεν ξερω αν θα βελτιωθει στην πορεια, αλλα παντως βλεπεται πολυ ευχαριστα. Βοηθαει το γεγονος οτι οι ηθοποιοι που παιζουν ειναι πολυ καλοι

Καλησπέρα παιδιά υπάρχουν υπότιτλοι για τη σαιζόν 3 του line of duty στα επεισόδια 5 και 6 ;
Μπήκα στο τριπάκι της σειράς και δεν μπορώ να βρω Για αυτά τα επεισόδια ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cobra Kai[Season 1]

cobra-kai-series-Still-and-posters.jpg

https://www.imdb.com/title/tt7221388/?ref_=fn_al_tt_1

Σειραρα. Υμνος στις ταινιες Karate Kid στον κυριο Μιγιαγκι και στα 80s. Υπεροχοι οι 2 πρωταγωνιστες απο τα παλια οπως και η νεα γενια. Ο καθενας πηρε τον δρομο που πιστευαμε οτι θα παρει απο τοτε. Το ολο story αν και απλοϊκο καταφερνει να δημιουργησει τα μεγιστα στα συναισθηματα χωρις να κανει κοιλια καμια στιγμη. Η μουσικη υποκρουση δεν θα μπορουσε να ηταν καλυτερη. Η τελευταια σκηνη προϊδεαζει για πολυ μεγαλη δευτερη σεζον που ερχεται σε λιγες μερες. Απλα δειτε την ανεβαζει 10 επιπεδα πανω τις πρωτες ταινιες. 9/10

The Missing. Μόλις τελειώσαμε την πρώτη σεζόν. Άλλο ένα εγγλέζικο διαμάντι.
MV5BNTk2NzU4OTc0Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwNzcwNzMwNDE@._V1_SY1000_CR0,0,675,1000_AL_.jpg

https://www.imdb.com/title/tt3877200/

Ίσως να μη φτάνει επίπεδα Broadchurch, αλλά πλησιάζει πολύ, πάρα πολύ. Ανυπομονώ να δω τη δεύτερη σεζόν και το spin-off Baptiste, με τον Tcheky Karyo.

Εξαιρετικό Κώστα! Και οι δύο Κύκλοι. Αυτές τις μέρες ξεκίνησα το Baptiste. Πολύ καλός ο Karyo.

Καλησπέρα αυτά δεν είναι Netflix?
Επειδή μπήκα και εγώ στο τρυπακι με τα βρετανικά αστυνομικά τον τελευταίο καιρό βλέποντας το Μπεοντσερτς και το Line of duty
Ψάχνω και εγώ για αλλά παρόμοια εξίσου καλά !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δείτε και το In Plain Sight. Τρία επεισπδιάκια όλα κι όλα.
Δυστυχώς έχω δεί όλα τα παραπάνω κι έχω ψιλο-ξεμείνει από Εγγλέζικα.

Είναι κι αυτό Μπάμπη, 4 επεισόδια. Καλούτσικο.

The Innocent

ffbc3f4ff58bb6acdf4faaab82f3ab30.gif
Πράγματι αρκετά τίμιο. Και μένα μου άρεσε αν και με τόσα αστυνομικά που έχουμε δει βρήκα σχεδόν αμέσως ποιος/α αλλά όχι το λόγο.