DimAsi
Supreme Member
Δικαιολογημένα η τύπισσα Kate πήρε το βραβείο για το Mare of Easttown
To 8.5 είναι λίγο .
Δείτε το !
To 8.5 είναι λίγο .
Δείτε το !
Από το τρέιλερ φαίνεται ενδιαφέρον. Αλλά έχουμε δει κι άλλα σκανδιναβικά, σκοτεινά, πιο σκοτεινά, θεοσκότεινα κλπ. Κλασικά πράγματα: Ο ήρωας έχει πάντα υπαρξιακά διλήμματα, έχει υποστεί φρικτά ψυχικά τραύματα ή/και είναι αλκοολικός, ο κόσμος του καταρρέει, είναι μόνος κατάμονος, κανείς δεν τον καταλαβαίνει κλπ.κλπ.κλπ. Being there (Bron), done that (The Killing, Kalifat) και δε συμμαζεύεται.αν αντεχετε το απολυτο DARK
TOO OLD TO DIE YOUNG
δεν εχει καλαμαρια
οχι οχι ...... δεν το αντεχετε θα την σταματησετε γρηγορα
.
αν αντεχετε το απολυτο DARK
To ξεκίνησα χτες. Κλασσικός Winding Refn. Εξαιρετική νυχτερινή φωτογραφία, κάδρα λιτά και γεμάτα περίεργα χρώματα, πολύ καλή χρήση της μουσικής αλλά...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αργός ρυθμός, ο πρωταγωνιστής παίρνει τηλέφωνο, τον ρωτάνε κάτι και απαντάει μετά απο 10 (μετρημένα!)δευτερόλεπτα: "Όχι". Ο Αγγελόπουλος του Netflix! Θα το συνεχίσω αν όχι απο τίποτα άλλο απο περιεργεια, ετσι για να δω που το πάει.TOO OLD TO DIE YOUNG
δεν εχει καλαμαρια
οχι οχι ...... δεν το αντεχετε θα την σταματησετε γρηγορα
σε εχει σε αναμονη δεν το παει εχω δει 4 απο τα 10 το καθενα μπορεις να το δεις και χωριστα αλλα υπαρχει και η ενωση με τα προηγουμενα δεν ειναι αριστουργημα ο αργος ρυθμος φτιαχνει επιτηδες μια ιδιαιτερη ατμοσφαιρα καμμια σχεση με τα πλανα ΑγγελοπουλουTo ξεκίνησα χτες. Κλασσικός Winding Refn. Εξαιρετική νυχτερινή φωτογραφία, κάδρα λιτά και γεμάτα περίεργα χρώματα, πολύ καλή χρήση της μουσικής αλλά...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αργός ρυθμός, ο πρωταγωνιστής παίρνει τηλέφωνο, τον ρωτάνε κάτι και απαντάει μετά απο 10 (μετρημένα!)δευτερόλεπτα: "Όχι". Ο Αγγελόπουλος του Netflix! Θα το συνεχίσω αν όχι απο τίποτα άλλο απο περιεργεια, ετσι για να δω που το πάει.
Αγαπαμε HBO. Μαζι με το the wire το six feet under απο τις παλιες κλασικες σειρες που πρεπει ο καθενας να δει.Απλα υπεροχη σειρα.
Για μενα το νουμερο ενα παρα τη διαρκεια της. Αξιζει τη βαθμολογια....
Παρακινούμενος από τον Κώστα, το άρχισα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Τελειώνω τον 1ο Κύκλο.Ξεκίνησα την περασμένη εβδομάδα το In Treatment και έχω κολλησει άσχημα. Καταπληκτική σειρά, όποιος δεν την έχει δει χάνει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.