Προτάσεις για Σειρά ???

Το Gotham δεν ειναι και τίποτα το σπουδαίο. Αυτο που τελικά δεν βλέπεται ειναι το The Knicks. Το Legends ειναι καλούτσικη σειρά, αλλα μέχρι εκεί.

Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Φιλε ποσο αγορασες το Broadchurch? Με ενδιαφερει και εμενα

Δεν μπορώ να σου πω την τιμή αγοράς...
FuckYou.gif

Το απαγορεύει ο κανονισμός του forum...

Από τις νέες σειρές αξίζει το Gotham και το Flash , ενώ αρκετά καλό είναι και το Forever , αν σε κάποιον αρέσουν οι "χαβαλετζίδικες" σειρές προτείνω και το Scorpion.

To Person of Interest και το Arrow είναι σταθερές αξίες όπως και το Castle. Καλό είναι επίσης το Agents of SHIELD.

To Gotham φαίνεται ωραία σειρά αλλά μένει να δούμε όλη την σεζόν για να έχουμε πλήρη άποψη. Πάντως στα 2 επεισόδια που έχω δει μέχρι στιγμής μου αρέσει ο Robin Taylor ο οποίος υποδύεται τον Πίνγκουιν. Κάνει πολύ ωραία ερμηνεία του ρόλου. Τώρα τις άλλες δύο σειρές δεν έχω ξεκινήσει ακόμα να τις βλέπω.

Das Boot (1985) - Mini Series

Την ταινία του 1981 φαντάζομαι οτι, σε κάποια απ´ τις πολλές versions που κυκλοφόρησαν ,την έχετε δεί σχεδόν όλοι.
Δεν ξέρω όμως πόσοι έχετε δεί την mini σειρά που παίχτηκε το 1984 (σύμφωνα με την παρακάτω λίστα απ´ το Wikipedia) κι αν δεν κάνω λάθος παίχτηκε τον επόμενο χρόνο (1985) και απ´ τη Γαλλική τηλεόραση με τίτλο Le Bateau.

150 minutes (1981, 1982) Theatrical
209 minutes (1981) unreleased
300 minutes (1984, 1988) BBC mini-series
208 minutes (1997) Director's Cut
293 minutes (2004) Das Boot: The Original Uncut Version

Πριν λίγες μέρες η σειρά κυκλοφόρησε σε blu-Ray σε 6 επεισόδια των 50 λεπτών κι έτσι, όλοι οι φανατικοί της εκπληκτικής δουλειάς του Wolfgang Petersen θα έχουν την ευκαιρία να την ξαναθυμηθούν, και μάλιστα ολόκληρη, χωρίς κόψε-ράψε.
Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, δεν υπάρχουν Ελληνικοί υπότιτλοι, υπάρχουν Αγγλικοί, αλλά ευελπιστώ οτι σε 10-15 μέρες θα είναι ΟΚ. :smile:

26775_z_dasbbfc5u_w.jpg

Είναι η απλα η ταινία, κομμένη σε επεισόδια ; γιατί θυμάμαι ότι και η ταινία ήταν κάπου 3 ώρες.

Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Είναι η απλα η ταινία, κομμένη σε επεισόδια ; γιατί θυμάμαι ότι και η ταινία ήταν κάπου 3 ώρες.

Υπάρχουν πολλές εκδόσεις της ταινίας. Η Directors' cut που έχω εγώ έιναι 3 ωρες και 28 λεπτά, δηλαδή 208 λεπτά.
Η σειρά είναι 6 επεισόδεια των 50 λεπτών, σύνολο 300, δηλαδή γεμάτες 5 ώρες.
Από μια πολύ γρήγορη ματιά που εριξα, υπάρχουν πολλές σκηνές που τις βλέπω για πρώτη μου φορά.

Βλεπει κανενας madam secretary? εχω δει 3 επεισοδια και μου φαινεται ως μια (πολυ) πιο light εκδοση του west wing. Το WW μου αρεσε τοσο πολυ ομως που δεχομαι να δω και την ελαφρια του εκδοση :) ... Το state of affairs δοκιμασα και αναγουλιασα :(

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

- Imdb
- Wikipedia

Είδα το 1ο επεισόδιο από το "The Escape Artist" (2013) που πρότεινε ο φίλος μας Principe μιλώντας για τον David Tennant
στο θέμα μας για το Gracepoint..

Λοιπόν όντως πρέπει να είναι πολύ καλή αυτή η μίνι σειρά 3 επεισοδίων, και να έχει ένα πάρα πολύ καλό/δυνατό φινάλε όπως βλέπω στις βαθμολογίες.

Ο David Tennant κάνει έναν πολύ καλό συνήγορο που δεν χάνει καμία υπόθεση..
Αναλαμβάνοντας μία δύσκολη υπόθεση μπλέκει με έναν πολύ παράξενο πελάτη, ο οποίος στην συνέχεια μπλέκεται στην ζωή του, και την οικογένεια του.

Με το τέλος του 1ου θα θέλετε να δείτε σίγουρα, αμέσως την συνέχεια! :cool:
Εν αναμονή και εγώ!

Λοιπόν παιδιά.. όντως το finale είναι καταπληκτικό.. τα σπάει!! :cool:

Αξίζει να την δείτε την σειρά, 3 ωρίτσες είναι!

Σωστός Principe! :a0210:

Ειναι διαμαντια που δυστυχως περνουν απαρατηρητα. Χαιρομαι που σου αρεσε.

Εξαιρετικός και ο ηθοποιός που κάνει τον "κακό". Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθω που τον είχα δει. Τελικά είχε παίξει στο επεισόδιο του black mirror με το "Google glass"

Δεν έφαγε cancellation αυτό; είχα πετύχει συνέντευξη του fichtner οι έλεγε ότι ανακουφιστηκε όταν του είπαν για την ακύρωση

Χθές τελείωσα το The Escape Artist. Καλό ήτανε, όχι κορυφαίο αλλά καλό.
Με το Crossing Lines έχω ξενερώσει λίγο.
Δεν ήταν κι απ´τις αγαπημένες μου βέβαια αλλά κι αυτό που γίνεται με τους υπότιτλους που ψάχνουμε τους βγάζουν με το σταγονόμετρο μου την έχει σπάσει...

Ναι είναι κάπως, αλλά έτσι λειτουργεί ο "τσάμπας". Πάντως εγώ συμβιβαζομαι και με αγγλικούς, που είναι πιο εύκολο να τους βρεις.