Προτάσεις για Σειρά ???

Μετά το Luther είδαμε στα γρήγορα και το broadchurch (2 σεζόν και περιμένουμε 3η φέτος). Καλό ήταν, αλλά όχι στα επίπεδα του Luther. Μπήκε και το πρώτο επεισόδιο του Top of the lake...να πω την αλήθεια δεν είδα και κάτι τρελό. Αλλά μιας και το προτείνατε θα συνεχίσω, εξάλλου λίγα επεισόδια και τελειώνει.

Μην περιμένεις τίποτα το "γρήγορο", το "εξωπραγματικό", μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Εκεί γίνονται κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις. Όμως είναι ωραία σειρά. Δεν είναι τυχαίο ότι είχε πάρει αρκετές βραβεύσεις. Και χρυσή σφαίρα παρακαλώ για την πρωταγωνίστρια (Elisabeth Moss) και υποψήφια για καλύτερη σειρά.

B68xwTfCcAAMYE_.jpg

banshee.jpg

banshee-actrices-630x346.jpg

Τελείωσα σήμερα το Banshee και μου άφησε ενα πολύ όμορφο συναίσθημα ολοκληρωμένης σειράς. Δεύτερη τρίτη σεζόν είναι απίστευτες. Η σειρά τα έχει όλα. Δράση βία sex αίμα ναρκωτικά. Μπράβο στους δημιουργούς και την προτείνω σε όσους δεν την έχετε δει.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Τελειωσα και το Luther! Πολυ καλο!
Για προτεινετε μια σειρα ιδανικα με καμποσα επεισοδια ηδη (η καποιες σεζον ηδη) ωστε να εχω πολλα να δω...
Βλεπω ενα την ημερα οποτε...

Φανταστικό αλλά λίγα επεισόδια. Προτείνω justified.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν και κρυφός μου ποθος είναι να ψήσω καποιον κάποτε να δει το west wing :)

Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Τελειωσα και το Luther! Πολυ καλο!
Για προτεινετε μια σειρα ιδανικα με καμποσα επεισοδια ηδη (η καποιες σεζον ηδη) ωστε να εχω πολλα να δω...
Βλεπω ενα την ημερα οποτε...

Υπάρχουν διάφορα καλά.. ανάλογα τι έχεις όρεξη!! :cool:

Σκέφτομαι το Wayward Pines... Τι λετε?

Μου αρεσουν αρκετα τα scifi αλλα και το Luther ηταν super

Ειχα ζητησει καποτε από τον διαχειριστη των ταινιων να υπαρχει ένα rating βασισμενο στην δικια μας βαθμολογηση, ενας μεσος ορτος όπως εχει το imdb.
Γιατι δεν μπορούμε να το κανουμε για ταινιες και σειρες?
Είναι τεχνικο το ζητημα?
Να βλέπουμε δηλαδή την καταταξη τους με βαση τους βαθμούς μας!

Ζηταω βοηθεια κοινου. Ψαχνουμε να ξεκινησουμε μαζι με τη συζυγο τηλεοπτικη σειρα. Εχουμε δει και αρεσαν ΚΑΙ στους δυο (εκεινη ειναι η πιο δυσκολη) rubicon, crown, westworld, night manager. Της αρεσουν και οι κωμικες σειρες, αλλα αυτες τις εχω αφησει να τις βλεπει μονη της :) Καναμε δοκιμη Bates Motel και Quarry, αλλα δεν της αρεσαν. Scifi δεν της αρεσουν (διαστημοπλοια πιου-πιου, γιατι και το westworld scifi ειναι). Ειχαμε ξεκινησει το Revenge το οποιο ειχε χαβαλε, αλλα καποια στιγμη βαρεθηκαμε και οι δυο. Με εχει δει να βλεπω (και δεν εχει τσιμπησει να ασχοληθει) Path, night of, blindspot, chance, taboo

Για πειτε καμμια ιδεα! Το ευκολακι θα ηταν Victoria, αλλα δεν την παλευω να δω στα καπακια και αλλη σειρα εποχης. Μια σκεψη που εχω ειναι το Young Pope και το Bloodline season2 (την 1η την ειδα μονος μου, αν και φοβαμαι οτι ειναι πολυ αργο και δεν θα της αρεσει).

Ζηταω βοηθεια κοινου. Ψαχνουμε να ξεκινησουμε μαζι με τη συζυγο τηλεοπτικη σειρα. Εχουμε δει και αρεσαν ΚΑΙ στους δυο (εκεινη ειναι η πιο δυσκολη) rubicon, crown, westworld, night manager. Της αρεσουν και οι κωμικες σειρες, αλλα αυτες τις εχω αφησει να τις βλεπει μονη της :) Καναμε δοκιμη Bates Motel και Quarry, αλλα δεν της αρεσαν. Scifi δεν της αρεσουν (διαστημοπλοια πιου-πιου, γιατι και το westworld scifi ειναι). Ειχαμε ξεκινησει το Revenge το οποιο ειχε χαβαλε, αλλα καποια στιγμη βαρεθηκαμε και οι δυο. Με εχει δει να βλεπω (και δεν εχει τσιμπησει να ασχοληθει) Path, night of, blindspot, chance, taboo

Για πειτε καμμια ιδεα! Το ευκολακι θα ηταν Victoria, αλλα δεν την παλευω να δω στα καπακια και αλλη σειρα εποχης. Μια σκεψη που εχω ειναι το Young Pope και το Bloodline season2 (την 1η την ειδα μονος μου, αν και φοβαμαι οτι ειναι πολυ αργο και δεν θα της αρεσει).

Legion είδε ? :cool:
Lucifer ?
Homeland έχει δει ? (Εάν ναι.. μετά την 3η σεζόν ??)

Εάν της αρέσουν τα "αστυνομικά".. θα μπορούσατε να δοκιμάσετε Blindspot.. (Εγώ τα έχω ψιλοβαρεθεί..) βλέπω το δοκίμασες..
Σε παρόμοιο στυλ αλλά με δόση Sherlock .. το Elementary.. το οποίο το συνεχίζω!

Γενικά μιλώντας.. οι καλυτερες σειρές που βλέπω τώρα εγώ είναι..

- Taboo
- Black Sails
- Legion
- Bates Motel

Σε 2η φάση..

- Homeland
- Lucifer
- Gotham
- Elementary

Υπάρχουν και κάποιες σειρές που δεν βρήκα χρόνο και όρεξη να τσεκάρω ακόμη..
Timeless, Scorpion, Quantico, MacGyver, Designated Survivor, How to Get Away with Murder, Lethal Weapon..

Το Young Pope.. είναι αρκετά "αιρετικό" και ιδιαίτερο οπότε είναι θέμα γούστου πολύ..
θα ήθελα να το τελειώσω.. αλλά το άφησα προς το παρόν γιατί ήταν και κάπως αργό στις σκηνές του..

Το Outlander είναι επίσης καταπληκτική σειρά.. έχει πολύ μεγάλο κοινό.. και αρκετές γυναίκες..
αλλά έχει και κάποιες σκληρές σκηνές..
Η 2η σεζόν ήταν καλύτερη για μένα..

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Που το θυμήθηκες; :flipout:
Το έχω δεί.

αγαπημενη μου σειρα ολων των εποχων! δεν την ξεχναω ποτε.

@Blue08

το homeland το ειδαμε μαζι εως την 3η, εγω ειδα μονος μου 4η,5η και την τελευταια δεν κανω κινηση να την ξεκινησω. Legion με ειδε που το εβλεπα αλλα εκανε γκριματσες :) Ειχαμε δει Marcella και μας αρεσε οποτε το Broadchurch θεωρητικα θα της αρεσει. Tenant ειναι εγγυηση, αλλα δεν πολυψηνομαι για αστυνομικο. How to get away εβλεπα αλλα στην 3η βαρεθηκα. Designated survivor, scorpion, quantico δεν μου αρεσαν.

Good behavior και elementary ειναι ενδιαφερουσες σκεψεις, αν και ειδαμε μαζι τα sherlock και ειναι πολυ νωρις παλι για sherlock holmes. Outlander, βλεπω ronald d.moore ...μμμμ.. θα το εχω στα υποψιν αυτο! Βαζω το good behavior και θα πω αποψεις. Θα τις κανω και μια ανασκοπηση της σαιζον 1 του billions και θα την χωσω και εκει :)

Σου προτείνω και το Jessica Jones, Banshee. το πρώτο έχει κύριο προσανατολισμό το γυναικείο κοινό, αν και βλέπεται ευχάριστα κι από άντρες. Το δεύτερο είναι καθαρά ανδρική σειρά.

Μου άρεσαν και τα 2..

Το Jessica αν και γενικά ανήκει στις σειρές με υπερήρωες.. έχει αρκετά ψυχολογικό υπόβαθρο..

Για το Banshee έχω δει και κάμποσες γυναίκες να μιλάνε γι' αυτό! :cool:
Αρκεί να γουστάρουν σκληρή δράση.. ή τον πρωταγωνιστή.. :p
ή και τις πρωταγωνίστριες.. :p :laugh:

To banshee προσπαθησα δυο φορες,αλλα δεν τα καταφερα ουτε καν μονος μου να το δω, αν και ξερω οτι εχει φανατικο κοινο. Ισως θελει λιγο υπομονη.
Το jessica jones θελω να το δω, αλλα εχω μια αποστροφη προς υπερηρωες αυτο το διαστημα γιατι εχω φαει overdose. Αν το βαλω με τη συζυγο και οταν παρει πρεφα οτι ειναι superheroe θα σηκωθει και θα φυγει :) Την εχω παει σινεμα να δουμε μαρβελ (νομιζω τα εχουμε δει ολα μαζι), αλλα εκει ειναι διαφορετικη φαση.

Το Legion βλεπω γιατι λατρευω τα origin stories και επειδη διαφερει αρκετα.

Κώστα.. τώρα που το θυμήθηκα.. (σε είδα και εκεί..)
υπάρχει και το Poldark!

Πρέπει να αρέσει αρκετά και στις γυναίκες..

Κοινωνική σειρά εποχής.. αλλά σε ιδαίτερη εποχή.. και με αρκετές δυναμικές σκηνές όμως!