Προτάσεις για Σειρά ???

@avpap

The Knick έχει 2 σεζόν προς το παρόν.

Αυτό να το βάζει όταν θα θέλει να λιποθυμάει η γυναίκα του! :p :laugh:

Ούτε εγώ άντεξα να το δω.. που βλέπω τόσα και τόσα.. :cool:

Αλλά εντάξει είναι πολύ καλή σειρά!
Τα εμπιστεύομαι όλα από το Cinemax! (Δίκτυο του HBO)

Last edited:
lol .. καλα τα λεει ο ακης..
Δεν εχουμε προβλημα να υπαρχει βια ή gore, αλλα να υπαρχει λογος, δηλαδη να προαγει με καποιον τροπο την ιστορια. Οταν βια/σεξ υπαρχουν μονο και μονο προς τερψιν του κοινου τοτε ξενερωνω.

Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Αν δεν τις έχετε δεί, κάτσε με την γυναίκα σου να δείτε τις ολοκληρωμένες σειρές

Τhe Sopranos
http://www.imdb.com/title/tt0141842/

το Six Feet Under
http://www.imdb.com/title/tt0248654/

και το Wire
http://www.imdb.com/title/tt0306414/

ευχαριστω! δεν τις εχουμε δει οντως. Το wire θελω καποια στιγμη να κατσω να το δω, αλλα μαλλον μονος μου. Το six feet under ακουσα οτι τελειωσε αν και ηταν φοβερη σειρα. Το sopranos αν και θεωρειται απο τις καλυτερες (ισως η καλυτερη) τηλεοπτικη σειρα ολων των εποχων, πρεπει να πω οτι δεν με ενθουσιαζει το θεμα.

@avpap, blue

Δεν καταλαβαίνω τι σας σοκάρει..
Ένας πρωτοπόρος γιατρός εθισμένος στα ναρκωτικά στα 1800 φευγα ρατσισμός κτλ.
Η εποχή δωσμενη εξαιρετικά..

Απόψεις οι οποίες είναι σεβαστες βέβαια. Απλά με παραξενεύει ότι σας σοκάρει.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Last edited:
@avpap, blue

Απόψεις η οποίες είναι σεβαστες βέβαια. Απλά με παραξενεύει ότι σας σοκάρει.

αυτα που λες δεν τα εχω καν υποψιν μου. Εγω απλα ειχα ακουσει οτι εχει αρκετα ρεαλιστικες σκηνες στο ιατρικο κομματι. Αν αληθευει, ειναι οντως πολυ εντυπωσιακο απο αποψη ειδικων εφε αλλα ισως οχι οτι καλυτερο για να χαλαρωνεις το βραδυ μετα τη δουλεια.

Αλλα πραγμα διασκεδαση, αλλο ψυχαγωγια και αλλο ενημερωση. Ψαχνουμε για διασκεδαση, αντε και λιγο ψυχαγωγια. Αρκετα τραβαμε στην καθημερινοτητα μας, δεν θελω να τα βλεπω και το βραδυ στην τηλεοραση. Αν ηθελα να "μαστιγωθω" το βραδυ που γυρνουσα σπιτι, απλα θα ανοιγα την τηλεοραση στις ειδησεις :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

...Το sopranos αν και θεωρειται απο τις καλυτερες (ισως η καλυτερη) τηλεοπτικη σειρα ολων των εποχων, πρεπει να πω οτι δεν με ενθουσιαζει το θεμα.

H αλήθεια είναι, οτι πριν δω τα 2-3 πρωτα επεισόδια, ούτε εμένα με ενθουσίαζε το θέμα... :)
Αλλά μιλάμε για σειρές που μπορείς να τις δεις με την γυναίκα - γιατί αν έβαζα την γυναίκα μου να δει μαζί μου το Galactica ή το Expanse, θα με χώριζε.

@avpap, blue

Απόψεις οι οποίες είναι σεβαστες βέβαια. Απλά με παραξενεύει ότι σας σοκάρει.

Υπάρχει θέμα για την σειρά..
http://avclub.gr/forum/showthread.php/117436-The-Knick

Εάν το κοιτάξεις θα καταλάβεις τι εννοούσα..
αλλά σαφώς λέμε ότι η σειρά είναι πολύ καλή για το είδος της.

Χάρηηη.. κρίμα εάν δεν έβλεπες Fargo..
θα είχαμε διάφορα να λέγαμε! :cool:

FX.. like Legion.. ;)

9 @ Imdb..

Last edited:
To Fargo το σκέφτηκα και αυτό για μαζί με τη σύζυγό.

Βέβαια μπορείς να αρχίσεις από την νέα σεζόν εφόσων κάθε σεζόν είναι ανεξάρτητη!

Και μετά συνεχίζεις από τις άλλες.. ;)

* Η 2η σεζόν νομίζω ήταν πιο σκληρή σε φόνους από την 1η..
** Για την γυναίκα σου το λέω αυτό..

Έχεις βέβαια χρόνο να ξεκινήσεις με την 1η σεζόν.. η νέα θα βγει τον Απρίλιο!

Last edited:
Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

αυτα που λες δεν τα εχω καν υποψιν μου. Εγω απλα ειχα ακουσει οτι εχει αρκετα ρεαλιστικες σκηνες στο ιατρικο κομματι. Αν αληθευει, ειναι οντως πολυ εντυπωσιακο απο αποψη ειδικων εφε αλλα ισως οχι οτι καλυτερο για να χαλαρωνεις το βραδυ μετα τη δουλεια.

Δες το The Knick avpap.Aπο τις καλυτερες σειρες που εχουν γυριστει.Σοντερμπεργκ σε μεγαλη φορμα,το ιδιο και ο Clive Owen,μια σειρα πολυ παραπανω απο ενα ιατρικο δραμα μεταφερμενο στις αρχες του αιωνα.Ουσιαστικα δειχνει το πως ξεκινησε η εποχη μας-αλλα και το πως ακομα δεν εχουμε ξεπερασει τις "ασθενειες" του τοτε και δεν μιλαω για αρρωστιες-κανει πραγματικη κοινωνικη "ανατομια",δεν χαριζεται σε τιποτα και σε κανενα.Επισης μιλαμε για σεναριο ανελεητο με τους χαρακτηρες,περνανε των παθων τους τον ταραχο,κουβαλωντας ολοι τους δαιμονες τους,χωρις ευκολες διεξοδους.

Μεσα σε δυο κυκλους η σειρα λεει οτι θελει να πει.Δε νομιζω οτι χρειαζεται συνεχεια.Αξιζει πραγματικα.

Υ.Γ. Να υποθεσω οτι η συζυγος εχει δει το West Wing?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Δες το The Knick avpap.Aπο τις καλυτερες σειρες που εχουν γυριστει.Σοντερμπεργκ σε μεγαλη φορμα,το ιδιο και ο Clive Owen,μια σειρα πολυ παραπανω απο ενα ιατρικο δραμα μεταφερμενο στις αρχες του αιωνα.Ουσιαστικα δειχνει το πως ξεκινησε η εποχη μας-αλλα και το πως ακομα δεν εχουμε ξεπερασει τις "ασθενειες" του τοτε και δεν μιλαω για αρρωστιες-κανει πραγματικη κοινωνικη "ανατομια",δεν χαριζεται σε τιποτα και σε κανενα.Επισης μιλαμε για σεναριο ανελεητο με τους χαρακτηρες,περνανε των παθων τους τον ταραχο,κουβαλωντας ολοι τους δαιμονες τους,χωρις ευκολες διεξοδους.

Μεσα σε δυο κυκλους η σειρα λεει οτι θελει να πει.Δε νομιζω οτι χρειαζεται συνεχεια.Αξιζει πραγματικα.

Υ.Γ. Να υποθεσω οτι η συζυγος εχει δει το West Wing?
Πάτησες όλα μου τα "κουμπιά" τώρα και δεν θα μπορέσω να αντισταθώ :)

Η γυναίκα δεν έχει δει το WW αλλά σε φάση που με έχει πετύχει να το βλέπω δεν ενδιαφέρθηκε. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια δεν έχω καταφέρει να βρω υπότιτλους της προκοπής. Εγώ τις πρώτες φορές το είχα δει με ακουστικά και πάλι μου διέφευγαν πολλά λόγω της ταχύτητας με την οποία μιλούν.

Εχω ηδη ετοιμα τα Berlin Station, Blacklist και Quantico και λεω να τα αρχισω με αυτή τη σειρα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Εγώ τις πρώτες φορές το είχα δει με ακουστικά και πάλι μου διέφευγαν πολλά λόγω της ταχύτητας με την οποία μιλούν.

Και γω ακριβως το ιδιο εκανα.Καθε επεισοδειο εκανα μια ωρα και βαλε να το δω απο τα συνεχομενα μπρος-πισω για να "πιασω" αυτα που ελεγαν.
Το'χω δει πλεον 6 φορες για να πω οτι το βλεπω πλεον ανετα.
Και η πλακα ειναι οτι "κυκλοφορει" πλεον με αγγλικους υποτιτλους.Εννοειται οτι το εχω,γιατι παντα κατι εχει ξεφυγει....

Υ.Γ.Και γω δεν εχω καταφερει τη δικια μου να το δει...:icon15:
Οποτε λεω να την ξεκινησω με το Studio 60...

Last edited:
Το studio 60 είναι σίγουρα πιο φιλικό προς γυναίκες.

Είχατε απόλυτο δίκιο για το Knick. Είδα πρώτο επεισόδιο και έχω μείνει άναυδος.

Με τη σύζυγό ξεκινήσαμε το good behavior το οποίο μας αρέσει.

Μόνος μου ξεκίνησα quarry και Knick.

Ξεκινησα τελευταια το House of Cards, και το παω μονορουφι.

Τελειωσα την πρωτη σαιζον και μπαινω στη δευτερη.

Πολυ καλο ευφυες και με πολες και πολυπλοκες ιντριγκες.

Ο Kevin Spacey ειναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ !!! Εχει και μια ιδιαιτεροτητα η σειρα. Το κεντρικο προσωπο, ( ο Σπεισυ), γυρναει μερικες φορες προς την καμερα και απευθυνεται στον θεατη εξηγονταςς "το νοημα"...

Το προτεινω.

Χάρηηη.. παιδιά.. για την γυναίκα σας.. (και όχι μόνο..) Big Little Lies
εδώ:

http://avclub.gr/forum/showthread.php/122004-Μίνι-Σειρές!?p=1057859948&viewfull=1#post1057859948

εχω ακουσει καλα λογια.. οταν τελειωσουμε το good behavior θα το πιασουμε! Το οποιο παρεπιπτοντως, ειναι αρκετα καλο. Χασαμε λιγο χρονο με το Harper's Island, το οποιο ειδαμε 3-4 επεισοδια αλλα βαρεθηκαμε και το αφησαμε. Ειχα διαβασει καλα σχολια για αυτο, αλλα με χαλασε παρα πολυ το γεγονος οτι (κατι που αντικειμενικα εχω δει να συμβαινει σε πολλα μυστηριου) ενιωσα οτι μπερδευαν πολυ τα πραγματα με ιστοριες/μυστηρια παραλληλα του κεντρικου, τα οποια δεν προσεφεραν κατι και ειχα και την εντυπωση οτι ουτε θα λυνοταν στο τελος.

Μετά τα 3-4 επεισόδια γίνεται ενδιαφέρον όμως το Harper's Island. Αλήθεια!