Προτάσεις για Σειρά ???

Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Σκέφτομαι το Wayward Pines... Τι λετε?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μου αρεσουν αρκετα τα scifi αλλα και το Luther ηταν super

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ειχα ζητησει καποτε από τον διαχειριστη των ταινιων να υπαρχει ένα rating βασισμενο στην δικια μας βαθμολογηση, ενας μεσος ορτος όπως εχει το imdb.
Γιατι δεν μπορούμε να το κανουμε για ταινιες και σειρες?
Είναι τεχνικο το ζητημα?
Να βλέπουμε δηλαδή την καταταξη τους με βαση τους βαθμούς μας!

για το Wayward Pines θα σου πω οττι ,[ρωτη σεζον μετρια προς το καλη δευτερη κακη απλα

Στην αρχή της εβδομάδας ξεκίνησα τι SIX.
Όσοι δεν το έχετε δεί δεν χάσατε απολύτως τίποτε...

Βλεπει κανεις το Patriot; Ακουσα πολυ καλα λογια, αλλα δεν το ειχα καν υποψιν μου!

Ειναι παρα πολυ ενδιαφερον! Μου θυμιζει το The Brink, που επισης μου αρεσε παρα πολυ. Η διαφορα ειναι τα αστεια βγαινουν πιο αυθορμητα, χωρις να εχεις την αισθηση οτι η σειρα ειναι κωμικη.

Είδα χθες όλο το "The path" .....δεν είναι καθόλου άσχημο....διαβάστε υπόθεση και αν σας αρέσει ξεκινήστε το...βήμα βήμα γίνεται όλο και καλύτερο.

O 2ος κυκλος σε σχεση με τον 1ο, πως ειναι; Ειδα τον 1ο και μου φανηκε αρκετα καλος.

...να αναφέρω επίσης οτι ο 2ος κυκλος του "Fortitude" ειναι αρκετα καλυτερος απο τον πρωτο (ειμαι στο s02e03)....λιγο πιο σκοτεινό....το αιμα παγώνει σε καποιες σκηνές.

Χάρηη τι θα δούμε "μαζί" τώρα ??

American Gods ?? :cool:

εννοειται! αυτο δεν το χανω.

Απορια.. γιατι κολλας δευτεο "η" στο ονομα μου; Αρχικα νομισα οτι ηταν θεμα autocorrect, αλλα εχω αρχισει να πιστευω οτι κατι εχεις καταλαβει λαθος :)

Χαχαχα.. όντως δεν είναι τυχαίο.. :p

Το κάνω σα να "φωνάζω" λίγο για να με ακούσεις.. επειδή είσαι στο διπλανό "δωμάτιο".. :laugh:
Το κάνω και στον Μάνοο.. :laugh:

Χαχα... Αυτό είχε ψιλό περάσει από το μυαλό μου αλλά δεν το είχα στα πολύ πιθανά ενδεχόμενα :)

Φαντάσου να είμασταν παρέα μαζί 4-5 από δω μέσα..
μου φαίνεται ότι θα μιλάγαμε όλοι μαζί.. και πάλι θα χρειαζόταν να φωνάξω λίγο να με προσέξεις! :laugh:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Girlboss is inspired by the New York Times best-selling book #Girlboss by Sophia Amoruso, founder of the fashion brand Nasty Gal.
The series centers on Sophia (Britt Robertson), who began selling vintage clothes on eBay and, by the age of 28, had built the multi-million dollar fashion empire, Nasty Gal.

Χάρη.. δείξε αυτό στην γυναίκα σου! :cool:

Πολύ τσαχπίνα η τύπισσα!

Την είχα δει στο "Under the Dome"

Black-Sails-Season-2-Poster-Starz.jpg

Τελειωσα σήμερα το Black Sails και με άφησε την ικανοποίηση που είχα όταν τελείωσα Breaking bad Banshee six feet under. Η πρωτη σεζόν είναι εισαγωγική οι υπόλοιπες 2 εξαιρετικές και η τέταρτη την οποία είδα σε 2 μέρες ένα μικρό επος. Όσοι δεν την έχετε δει τρεχάτε.

B68xwTfCcAAMYE_.jpg

banshee.jpg

banshee-actrices-630x346.jpg

Επίσης πριν ένα δίμηνο είχα τελειώσει το Banshee και μου άφησε ενα πολύ όμορφο συναίσθημα ολοκληρωμένης σειράς όπως η παραπάνω. Δεύτερη τρίτη σεζόν είναι απίστευτες. Η σειρά τα έχει όλα. Δράση βία sex αίμα ναρκωτικά. Μπράβο στους δημιουργούς και την προτείνω σε όσους δεν την έχετε δει.

Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom

Ξεκινησα το Archer και μου αρεσει πολυ μεχρι τωρα...δεν ειδα να υπαρχει καποιο νημα στο φορουμ, το βλεπει κανενας αλλος? Ειμαι στην 3 season, αξιζουν και οι αλλες?

Ξεκινησα το Archer και μου αρεσει πολυ μεχρι τωρα...δεν ειδα να υπαρχει καποιο νημα στο φορουμ, το βλεπει κανενας αλλος? Ειμαι στην 3 season, αξιζουν και οι αλλες?
Είδα 3-4 επεισόδια. Έχει πλάκα αλλά δεν με τρελλανε