Προτάσεις για Σειρά ???

Το έψαξα και εγώ.. όχι δεν το έχω δει..
πάντως είδα ότι είναι μόνο σε DVD...

** Sorry λάθος για το Marchlands έλεγα.. :cool:

Ούτε αυτό που είπες πάντως έχω δει..

Έχω ξανά γράψει νομίζω αλλά μιας και τελείωσα και την 3η σαιζόν, να δώσω μια πιο ολοκληρωμένη κριτική για το catastrophe (2015). Η σειρά ξεκινάει σαν κωμωδία αλλά στην πορεία, κάπου μεταξύ 2ης και 3ης σαιζόν κάνει πίβοτ προς δραματική με σημεία μαύρου χιούμορ όμως. Οι χαράκτηρες αν και ίσως υπερβολικοί δεν καταλήγουν ποτέ να είναι καρικατούρες. Στην ιστορία και τους διαλόγους κρύβονται πολλές αλήθειες και οι μεν παντρεμένοι θα τα αναγνωρίσουν , οι δε ανύπαντροι θα τα δουν με ανακούφιση που δεν παντρεύτηκαν :)

Αξίζει να ρίξετε μια ματιά αλλά σίγουρα μην περιμένετε κωμωδία του τύπου χαχα και γελακια

Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Το Grantchester http://www.imdb.com/title/tt3747572/ το έχει δει κανείς παιδιά,να μας πει εντυπώσεις?
Υπάρχουν ελληνικά και φαίνεται ενδιαφέρον!

Όντως φαίνεται ενδιαφέρον και μια καλή εναλακτική στo Father Brown, το οποίο παράτησα στο δεύτερο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν.

BlackSails για να δεις και κάτι διαφορετικό.. :cool:

* Δεν είναι για παιδιά κάτω των 16-18.. (αναλόγως..)

Για ταινία θα είχε σήμανση.. R..

Ναι.. έχει κάποιες ψιλές σκηνές sex.. α-γ & γ-γ .. και γυμνό..
αλλά και κάποιες σκληρές σκηνές βίας που και που..

Καμιά σχέση με τους Πειρατές της Καραϊβικής δηλαδή.. :p

Πολύ καλό το black sails αν και είχα πρόβλημα στην αρχή του πρώτου κύκλου με τις αρκετά γυμνές σκηνές κάτι που βασικά δεν μπορώ να βλέπω σε σειρές μιας και κυκλοφορούν και άτομα στο σπίτι.. Θέλω να ξεκινήσω το 13 reasons why αλλα φοβάμαι μην έχουμε θέμα με σεξ κτλ που εμαθα για κάποιες σκηνές

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πολύ καλό το black sails αν και είχα πρόβλημα στην αρχή του πρώτου κύκλου με τις αρκετά γυμνές σκηνές κάτι που βασικά δεν μπορώ να βλέπω σε σειρές μιας και κυκλοφορούν και άτομα στο σπίτι.. Θέλω να ξεκινήσω το 13 reasons why αλλα φοβάμαι μην έχουμε θέμα με σεξ κτλ που εμαθα για κάποιες σκηνές

"γιαγιά, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Είναι μια βίαιη σειρά με αιμοσταγείς πειρατές!
Γιαγιά: "πάλι τσόντες βλέπεις;"

:)

Το 13 Reasons Why να το δεις. Δεν έχει πολύ γυμνό, έχει μερικές σκηνές sex,αλλα φευγαλέες, καμια σχέση με το black sails. Αλλα δεν είναι για χαβαλέ, ειδικά αν έχεις δικά σου παιδιά, το θέμα είναι βαρύ και η αντιμετώπιση του ανάλογη.