Προτάσεις για Σειρά ???

Ξεκινησα πριν δυο βδομαδες τον "Ανθρωπο του υψηλου πυργου" και εχω φτασει περιπου στην μεση της πρωτης σαιζον.

Αν και μοιαζει καπως "αργο", γιατι ουσιαστικα προκειται για ιντριγκα περισσοτερο παρα δραση (μεχρι στιγμης), αμα του δωσεις την προσοχη που αξιζει καταλαβαινεις οτι ειναι καταπληκτικη σειρα. Απο το στησιμο του διαφορετικου αυτου ενω ταυτοχρονα γνωστου μας κοσμου, μεχρι το Artistic production και design ειναι επιπεδου κινηματογραφου....καλου ακριβου κινηματογραφου.
Συν η ποιοτητα της σκεψης κα των διαλογων συν η τρελα ( η πραγματικη) του Φιλιπ Κ. Ντικ συν τα πολυ γοητευτικα προσωπα της ιστοριας, συν πολιτισμικες αναφορες...συν...

Με λιγα λογια το προτεινω !

Παραλληλα βλεπω και το Χαμενοι στο διαστημα... ;)

Αυτό είναι το the man in the high castle; Νομίζω ότι στα μέσα του κύκλου κάνει μια κοιλιά. Όλα τα λεφτά είναι τα τελευταία λεπτά του τελευταίου επεισοδίου του πρώτου κύκλου που βλέπεις. Να πω την αλήθεια τον δεύτερο δεν τον έχω δει ακόμα. Αν τον έχει δει κάποιος ας μας πει αν είναι καλός. Τώρα βγαίνει ο τρίτος

The Terror

28.jpg

https://www.imdb.com/title/tt2708480/?ref_=nv_sr_1

Αρκετα σκληρη σειρα. Μεχρι τα πρωτα 5 επεισοδια το πηγαινε πολυ καλα μετα επεσε παρα πολυ με αργους ρυθμους με σκηνες που δεν ειχαν καποιο νοημα για το σεναριο αλλα εδειχνε την σκληρη αληθεια. Δεν ειναι για ολους λιγοι θα την εκτιμησουν με τον καιρο και ακομα πιο λιγοι θα την ευχαριστηθουν και δεν θα βαρεθουν σε αρκετα επεισοδια. Το τελος εδεσε απολυτα με οτι εδειξε η σειρα και δεν θα μπορουσε να ειναι καλυτερο. Η ατμοσφαιρα ηταν εκπληκτικη οπως και οι ηθοποιοι. 7.5/10

Μολις τελειωσα το The Man of the High Castle. Τουλαχιστον οτι ειναι διαθεσιμο, τουτεστιν δυο σαιζον.

The_Man_in_the_High_Castle.jpg

Kειμενο-διαλογοι με μεταφυσικο βεληνεκες. Η Φινετσα του ταραχωδους πνευματος του Ντικ αριστα "εικονογραφημενη" αν και νομιζω εχουν μπει περεταιρω στοιχεια απο τους σεναριογραφους ποΦυσικης και κοσμολογιας, το κανουν ακομα πιο δυνατο και επικαιρο.

Αριστουργημα !

Ισως η καλυτερη σειρα για μενα... διχαζομαι αναμεσα σε αυτην και το G.O.T.

Υπόθεση;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πολυ πολυπλοκη για να ειπωθει, και οχι μονο οτι ειναι πολυπλοκη αλλα αμα αρχιζεις να λες τη υποθεση κινδυνευεις να χαλασεις εκπληξεις που θα σου πεταξει ξαφνικα η σειρα.

Ας πουμε οτι ο Ντικ φανταζεται οτι στον δευτερο ΠΠ οι Γερμανοι ανακαλυπτουν πρωτοι την ατομικη βομβα, επιτιθενται στην Αμερικη, κατοπν και οι Ιαπωνες απο τον Ειρηνικο και η Αμερικη συνθηκολογει, υποτασεται και τελικα συνεργαζεται.
Ετσι δημιουργουνται δυο προτεκτορατα στην Ηπειρο ενα Ναζι στην ανατολη και ενα στην Δυση της Ιαπωνικης αυτοκρατοριας.
Στην μεση υπαρχει μια ουδετερη ζωνη.
Ταυτοχρονα δημιουργειται μια αντισταση που προσπαθει να διαδωσει καποια φιλμς για καποιον παραλληλο κοσμο...και κορακας κορακου ματι βγαζει ; Ναι κυριως κορακου ματι... Οι Ναζι προτιθενται να ξεκαθαρισουν την κυριαρχια τους εναντι των Ιαπωνων.
Εκει αρχιζουν να αναδυονται οι κυριοι Ηρωες (απο ολες τις πλευρες) οπου ανακαλυπτουμε τις ζωες τους και τις πιθανες προοπτικες τους.

Σπουδαιο μυαλο το Φιλιπ Ντικ. Τρελός αλλα ευφυΐα.

Με έψησε.. Σε κάποιο σημείο μου ήρθαν μνήμες από την ταινία fatherland (αντίστροφη ιστορία για την επικράτηση στον βππ). Το έβαλα στα προσεχώς και αυτή τη σειρά λοιπόν

Sent from my iPhone using Tapatalk

Θα προτείνω μερικές εξαιρετικες σειρές άγνωστες για τους περισσότερους.

Happy valley
Utopia
The killing
Misfits

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τα 2 και 4 τα εχω δει, πολυ καλα, τα προτεινω

αντιστοιχης κατηγοριας που ειδα προσφατα και προτεινω
tabula rasa
la mante/the mantis

δειτε και what remains,
and then there were none

Μολις τελειωσα το The Man of the High Castle. Τουλαχιστον οτι ειναι διαθεσιμο, τουτεστιν δυο σαιζον.

The_Man_in_the_High_Castle.jpg

Kειμενο-διαλογοι με μεταφυσικο βεληνεκες. Η Φινετσα του ταραχωδους πνευματος του Ντικ αριστα "εικονογραφημενη" αν και νομιζω εχουν μπει περεταιρω στοιχεια απο τους σεναριογραφους ποΦυσικης και κοσμολογιας, το κανουν ακομα πιο δυνατο και επικαιρο.

Αριστουργημα !

Ισως η καλυτερη σειρα για μενα... διχαζομαι αναμεσα σε αυτην και το G.O.T.

an den kanv lauow exei kai 3h σεζον ποτε ξεκιναει;

Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

τα 2 και 4 τα εχω δει, πολυ καλα, τα προτεινω

αντιστοιχης κατηγοριας που ειδα προσφατα και προτεινω
tabula rasa
la mante/the mantis

δειτε και what remains,
and then there were none
Θα τις δω οι περισσότερες είναι λίγα επεισόδια κάτι που μου αρέσει. Είσαι φαν των θρίλερ μυστηρίου έτσι. Και εγώ όπως και των scifi. Ιστορικές δεν μπορώ καθόλου.

Μολις τελειωσα την πρωτη σαιζον (μονο 6 επισοδεια η σαιζον) Peaky Blinders.
Kαι επαθα πλακα ...
Παει σερί ο ενθουσιασμος για σειρες οσον με αφορα.
Την προτεινω και αυτην !!!
Τι σκηνοθεσια ! Κινηματογραφου ποιοτητας. Δεν εχω λογια.
ΚΑι η μουσικη σκοτωνει οποτε μπαινει.
Την συνεχιζω ακαθεκτα.

Μπαινει στα best μου οποτε και την προτεινω

Ξεκίνησα το Trollhunters, βλέποντας 1-2 επεισοδιακια την ημέρα στα πεταχτα τώρα που όλες οι άλλες σειρές ειναι σε διάλειμμα, ενώ και ταινίες δεν θα βγουν μέχρι το φθινόπωρο. Η σειρά ειναι παιδικό, αλλα με έχει κατενθουσιασει διότι ειναι σαν να παίζεις ένα Action Adventure Videogame του στυλ Fable. Ότι γίνεται, έχει ως αποτέλεσμα να δίνει σκιλς και xp στους πρωταγωνιστές. Ειναι πολύ έξυπνα δομημένο πως σιγα σιγα στο παιχνίδι μπαίνουν όλοι οι χαρακτήρες και πως όλοι τους αποκτουν ιδιότητες. Το συστήνω σε οποιον ψαχνει ένα φιλερακι για τις δύσκολες στιγμές του καλοκαιριού.

ags1_ka_horizontal_no-tune-in_1800x1200.jpg

Τέλος η πρώτη σεζόν του American Gods. Η σειρά μου άρεσε πάρα πολύ. Όλα τα επεισόδια. Στο τέλος επιτέλους βγαίνει κάποια άκρη και δένει το γλυκό. Κάποιες σκηνές θέλουν lsd τις βλέπεις και λες τι γίνεται τώρα. Μοναδική φωτογραφία από τον δημιουργό του Hannibal και το ενδιαφέρον αμείωτο σε όλη τη σεζόν. Δεν είναι για όλους όμως.*

Παιδια εχει δει κανεις το Davinci's Demons ? Kαμμια γνωμη ?
Φορτωσα στον σκληρο την πρωτη σαιζον σε HDTV .avi.
Αξιζει να την φορτωσω σε καλυτερη ποιοτητα ;

Μάρκο Πόλο
Φοβερό σκηνικά,κοστούμια και καλες ερμηνείες
Τελείωσα την 1η σαιζόν.εχει μια ακόμη αν δε κάνω λάθος

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk